Så blev det tirsdag og endnu en gang vågnede vi alle op til, at vejret var endnu bedre end den foregående dag - vi er simpelthen så heldige! Foran os ventede endnu en dag i den traditionelle Klinteborg-ånd, og med livgrupper både til formiddag og eftermiddag var der masser af spændende aktiviteter i sigte. Det viste sig dog, at der allerede fra morgenstunden af var ballade; bordhold 15 ville gerne nyde det gode vejr så hurtigt som muligt, og havde derfor valgt at rykke hele deres bord ud i borggården for at spise morgenmaden under åben himmel. Den gik dog ikke hos Lejrchef Morten, der som straf til de tre bordholdsledere, Ida, Oliver og Anna, måtte indkalde til en spidsrod, der skulle finde sted efter siestaen.

Med den forstående spidsrod i baghovedet kunne børnene bruge formiddagen på de forskellige udbudte livgrupper, der i dag har talt bl.a. kæmpesuccessen madball, frisbeespillet ultimate og elastikbanen bungee-run. Samtidig med disse har der hele dagen også været mini-heik, hvor fortilmeldte børn har været på tur udenfor grunden - her har de tilbagelagt godt fem kilometer og lavet forskellige aktiviteter og konkurrencer undervejs. Inden beredskabsstyrelsen fik varslet totalt afbrændingsforbud fra i morgen af, nåede vi også at afholde årets nok eneste bål-livgruppe, hvor børnene kunne lave deres egne snobrød og popcorn.

Med mini-heiken tilbage på grunden blev det tid til årets første spidsrod. De tre ballademagere, Ida, Oliver og Anna, blev bundet fast på tre stole til frit skue for lejrens spændte og glade børn, der alle stod klar til at overvære denne specielle Klinteborg-tradition. Spidsroden bød på en omgang morgenmad bestående af havregryn, yoghurt, ost, marmelade juice og meget andet, alt sammen klasket lige i hovedet på de tre ballademagere til stor eufori for alle børnene.


Efter aftensmaden blev det afsløret for væbnerstaben, at årets hike ville starte i dag straks efter flagparaden. Mere om denne følger på torsdag, når væbnerstaben er hjemme igen.

Med de store børn væk fra lejren kunne både piltestab og indestab rigtig boltre sig på Klinteborgs store grund. Puslingene tog ned til badebroen for at fange krabber, piltene lavede wellness aften og tumlingene tog op på Lavbjerg for at lave snobrød ved vores nybyggede sheltere, der har udsigt ud over hele grunden.

Alle ligger nu i deres senge - klar til en ikke helt normal dag i morgen.

Billeder

Klinteborg 2018

Klinteborg 2018, onsdag uge 2  12. juli 2018

Vores rumvæsenvenner er nu klar til at forlade lejren igen - det har været utrolig spændende at lære vores nye venner fra planeten Frankilia at kende. Du kan læse mere her!

Klinteborg 2018, tirsdag uge 2  11. juli 2018

Der er styrtet et stort rumskib ned på vores lejr, og vi har derfor fået besøg af en masse rumvæsener - læs meget mere her!

Klinteborg2018, mandag uge 2  10. juli 2018

En af lejrens sidste helt traditionelle Klinteborgdage er ved vejs ende - læs mere her!

Klinteborg 2018, søndag uge 2  9. juli 2018

Anden uge er nu skudt i gang, og der er mange spændende og anerledes oplevelser i vente - både børn og ledere glæder sig!

Klinteborg 2018, forældredagen  7. juli 2018

Så nåede vi til forældredagen, der markerer slutningen på uge et og begyndelsen på uge to.

Klinteborg 2018, fredag uge 1  7. juli 2018

Første uge går på held og mens lederne forbereder lørdagens omfangsrige forældredag, hygger børnene sig med bl.a. livgrupper og gudstjeneste. Læs mere her

Klinteborg 2018, torsdag uge 1  5. juli 2018

Torsdagens Klinteborg bar præg af trætte væbnere og spændende livgrupper. Læs mere lige her!

Klinteborg 2018, Hiken  5. juli 2018

Væbnerstaben er endelig hjemme igen, og du kan derfor nu læse om, hvad dette års hike har handlet om!

Klinteborg 2018, mandag uge 1  3. juli 2018

Dagen har stået i den helt traditionelle Klinteborg-ånd, med et program fyldt med livgrupper. Læs meget mere lige her :)

Klinteborg 2018, søndag uge 1  2. juli 2018

Første hele dag på vores alle sammens elskede Klinteborg er ved vejs ende - læs meget mere lige her :D

Klinteborg 2018, ankomstdagen  1. juli 2018

Så blev det tid til årets Klinteborg - læs meget mere lige her!!