Søndag morgen vågnede vi alle op til begyndelsen af anden uge af vores sommerlejr her på Klinteborg, og med forældredagen veloverstået var humøret højt og lysten til nye oplevelser stor. For at alle lejrens nye børn kunne få indblik den unikke fællesskabsfølelse der hersker her på lejren, var dagens program fyldt med traditionelle livgrupper i bedste Klinteborgstil. Der var både mulighed for at blive malet i ansigtet, lave figurer i fimo-ler, spille mega successen madball og tage en tur ned til badebroen for at fange krabber.

I siestaen kunne børnene endnu en gang få fyldt mavens slikskuffe op fra tuttens store udvalg af søde sager, og så var energiniveauet ellers klar til en eftermiddag med endnu flere livgrupper samt badning i havet, der med det fantastiske vejr vi har haft på det seneste, efterhånden har nået en meget behagelig temperatur.

Inden aftenens patruljebål havde samtlige indestabsledere brugt hele eftermiddagen på at fylde 300 vandballoner så indestaben kunne lave Klinteborgs største vandkamp. Lidt efter lidt fik de fyldt fodboldbanen med vandballoner, vandpistoler og glade ledere og børn - og så var det ellers bare igang! Med vandballoner flyvende om ørerne og stråler fra pistolerne der ryger gennem benene, var opskriften på en god aften skrevet. For piltelejren skulle aftenen bruges nede på stranden, der var nemlig båret højtalere, slush ice, limbo og diverse andre lege derned for at børnene kunne få det fedeste beachparty. Musik og bare tæer i sandet viste sig at være et sikkert hit hos både børn og ledere, og aftenen blev for piltene derved fyldt med latter, dans og fællesskab til den helt store guldmedalje. I væbnerstaben var aftenen delt op i patruljer; 1. væbnerne brugte tiden på at øve sig på mælkekassetårnet, hertil fik de bragt te og pizzasnegle fra de søde tanter i køkkenet. 2. væbnerne gik en tur ned til badebroen på stranden for at nyde roen og have en hyggelig aften i hinandens selskab, og for seniorvæbnerne gik turen til Gadekærets Tyrolierkioks, der biksede op med store is.

Anden uge er nu skudt i gang, og der er mange spændende og anerledes oplevelser i vente - både børn og ledere glæder sig!

Billeder

Klinteborg 2018

Klinteborg 2018, onsdag uge 2  12. juli 2018

Vores rumvæsenvenner er nu klar til at forlade lejren igen - det har været utrolig spændende at lære vores nye venner fra planeten Frankilia at kende. Du kan læse mere her!

Klinteborg 2018, tirsdag uge 2  11. juli 2018

Der er styrtet et stort rumskib ned på vores lejr, og vi har derfor fået besøg af en masse rumvæsener - læs meget mere her!

Klinteborg2018, mandag uge 2  10. juli 2018

En af lejrens sidste helt traditionelle Klinteborgdage er ved vejs ende - læs mere her!

Klinteborg 2018, forældredagen  7. juli 2018

Så nåede vi til forældredagen, der markerer slutningen på uge et og begyndelsen på uge to.

Klinteborg 2018, fredag uge 1  7. juli 2018

Første uge går på held og mens lederne forbereder lørdagens omfangsrige forældredag, hygger børnene sig med bl.a. livgrupper og gudstjeneste. Læs mere her

Klinteborg 2018, torsdag uge 1  5. juli 2018

Torsdagens Klinteborg bar præg af trætte væbnere og spændende livgrupper. Læs mere lige her!

Klinteborg 2018, Hiken  5. juli 2018

Væbnerstaben er endelig hjemme igen, og du kan derfor nu læse om, hvad dette års hike har handlet om!

Klinteborg 2018, tirsdag uge 1  3. juli 2018

Endnu en helt traditionel Klinteborg-dag er ved vejs ende, væbnerstaben er taget på hike og årets første spidsrod er blevet givet. Læs meget mere lige her!

Klinteborg 2018, mandag uge 1  3. juli 2018

Dagen har stået i den helt traditionelle Klinteborg-ånd, med et program fyldt med livgrupper. Læs meget mere lige her :)

Klinteborg 2018, søndag uge 1  2. juli 2018

Første hele dag på vores alle sammens elskede Klinteborg er ved vejs ende - læs meget mere lige her :D

Klinteborg 2018, ankomstdagen  1. juli 2018

Så blev det tid til årets Klinteborg - læs meget mere lige her!!