I dag vågnede lejrens børn og ledere op til endnu en helt traditionel Klinteborgdag, dog den næstsidste af slagsen, da de næste dages program har mange spændende overraskelser i vente. Flere af lejrens pilte havde i nat sovet i vores nye sheltere på toppen af Lavbjerg, og der herskede ingen tvivl om, at der skal rigtig meget til at slå den oplevelse det er, at vågne i en shelter med udsigt over hele Klinteborgs store grund og med havet i baggrunden. 

Til eftermiddag var der igen mulighed for at komme rundt på grunden og prøve livgrupper. En ny en af slagsen åbnede for første gang; Mini-O-løb. Her fik børnene udleveret et kort over Klinteborgs grund, hvor der var indtegnet seks forskellige poster, alle var placeret steder på grunden hvor børnene ikke kommer normalt.

En af de andre meget populære livgrupper - mælkekassetårnet - var også blevet åbnet i denne livgruppeperiode, og kampen om at lave det højeste tårn fortsatte endnu en gang. Den tidligere rekordindehaver fra første uge, Julie B., måtte efter i dag se sig slået af Sara (1. pilt), der lykkedes med hele 29 mælkekasser - en rekord der også slår mange tidligere års rekorder. Lejren er ikke slut endnu, og den tidligere mangeårige vinder, 1. væbner-Maja, kan stadig nå at tage tronen tilbage - det bliver spændende at følge slutspurten om den gyldne mælkekasse.

De to næste dage venter et spændende og meget anerledes program, hvor nogle udefrakommende væsner indtager lejren - fortsættelse følger ;)

Billeder

Klinteborg 2018

Klinteborg 2018, onsdag uge 2  12. juli 2018

Vores rumvæsenvenner er nu klar til at forlade lejren igen - det har været utrolig spændende at lære vores nye venner fra planeten Frankilia at kende. Du kan læse mere her!

Klinteborg 2018, tirsdag uge 2  11. juli 2018

Der er styrtet et stort rumskib ned på vores lejr, og vi har derfor fået besøg af en masse rumvæsener - læs meget mere her!

Klinteborg 2018, søndag uge 2  9. juli 2018

Anden uge er nu skudt i gang, og der er mange spændende og anerledes oplevelser i vente - både børn og ledere glæder sig!

Klinteborg 2018, forældredagen  7. juli 2018

Så nåede vi til forældredagen, der markerer slutningen på uge et og begyndelsen på uge to.

Klinteborg 2018, fredag uge 1  7. juli 2018

Første uge går på held og mens lederne forbereder lørdagens omfangsrige forældredag, hygger børnene sig med bl.a. livgrupper og gudstjeneste. Læs mere her

Klinteborg 2018, torsdag uge 1  5. juli 2018

Torsdagens Klinteborg bar præg af trætte væbnere og spændende livgrupper. Læs mere lige her!

Klinteborg 2018, Hiken  5. juli 2018

Væbnerstaben er endelig hjemme igen, og du kan derfor nu læse om, hvad dette års hike har handlet om!

Klinteborg 2018, tirsdag uge 1  3. juli 2018

Endnu en helt traditionel Klinteborg-dag er ved vejs ende, væbnerstaben er taget på hike og årets første spidsrod er blevet givet. Læs meget mere lige her!

Klinteborg 2018, mandag uge 1  3. juli 2018

Dagen har stået i den helt traditionelle Klinteborg-ånd, med et program fyldt med livgrupper. Læs meget mere lige her :)

Klinteborg 2018, søndag uge 1  2. juli 2018

Første hele dag på vores alle sammens elskede Klinteborg er ved vejs ende - læs meget mere lige her :D

Klinteborg 2018, ankomstdagen  1. juli 2018

Så blev det tid til årets Klinteborg - læs meget mere lige her!!