Efter en forsinkelse på to uger er vi nu klar til at starte op med FDF fra d. 27. januar. Vi har lagt et stærkt program for foråret, der bedst kan beskrives som lige dele færdigheder/kompetencer og dumhed. Det skal nok blive godt! Vi ledere, de samme som i kender fra sidste halvår, glæder os til at se jer igen! Ud over torsdagsmøderne skal det bemærkes, at vi går i møde med en sommer, hvor der både er Klinteborg og landslejr. Derudover har vi planlagt, at vi tager på hyttetur i weekenden 6. til 8. maj. Kommer man ikke til et møde, skal afbud meldes til Oliver på tlf. nr. 20964633 eller Amanda på tlf. nr. 27212604. Til sidst vil vi lige påminde om, at man altid skal tage tøj på, der kan tåle at blive beskidt. Og hav altid overtøj med, der passer til vejret. Nuværende billeder: Jagten på den heldige glaskugle (10-03-22), reklamefilmsmøde (31-03-2022), og På tur i Vanløse (28-04-2022).

Dato Begivenhed
27. januar 18:30 Opstartsmøde Læs beskrivelse

Her på sæsonens første møde tager vi en stille og rolig opstart, hvor planen er at lege trouble in væbner-town; vores egen lille variation af trouble in terrorist town.

3. februar 18:30 Kodemøde Læs beskrivelse

Februar er en kold måned, og derfor passer det jo godt, at vi sætter os i tårnets varme og fordyber os. I dette møde vil vi fordybe os i forskellige koder, for alt andet lige kan hemmelig kommunikation være praktisk at kunne, hvis man vil dele hemmeligheder.

10. februar 18:30 Klar til ekspedition - Landslejroptakt Læs beskrivelse

Sammen med resten af udestaben samt piltene afholder vi et landslejroptaktsmøde, hvor vi tager på ekspedition!

17. februar 18:30 Vinterferie - intet møde Læs beskrivelse

Ugens møde er aflyst, da der er vinterferie.

24. februar 18:30 Quiz med dumme kategorier Læs beskrivelse

Vi holder en quizaften, men det bliver ikke med en "normal" quiz, der tester ens viden. Næ, den her quiz kan man ikke komme forberedt til, for det kan kun blive for dumt, når vi ledere har forberedt spørgsmålene!

3. marts 18:30 Emils super samfundsengagementsmærkemøde Læs beskrivelse

Emil gentager successen fra førstehjælpsmærket og laver endnu et supermærkemøde. Det går ud på, at vi skal se, hvor højt et niveau af samfundsengagementsmærket i kan opnå på kun et møde. Mødet kommer til at foregå i salen på Kirkebjerg, så vi mødes ved den sydlige indgang til Kirkebjerg Skole.

10. marts 18:30 Jagten på den heldige glaskugle Læs beskrivelse

Vi har en tombola med en masse glaskugler i, men kun én er den heldige glaskugle! Hvem der vinder den heldige glaskugle kommer an på, hvor gode i er til konkurrencer/udfordringer, hvor gode i er til at vurdere de andre, og i sidste ende hvem der har den største portion held!

17. marts 18:30 Landslejrsoptaktsmøde v2 Læs beskrivelse

Vi tager forårets andet landslejroptaktsmøde med resten af pilte- og udestaben. Man må også gerne komme, selv om man ikke skal med på landslejr!

24. marts 18:30 Kemikermøde - Lavalamper og raketbrændstof Læs beskrivelse

Til dette møde skal vi lave to kemiske forsøg: Vi skal lave vores egne hjemmelavede lavalamper ud af drikkedunke, og vi skal lave raketbrændtstof! Selvfølgelig slutter vi også af med at antænde vores raketbrændstof! Til dette møde er det påkrævet, at i hver især har sikkerhedsbriller med. Det skal være af den type, der bliver brugt under nytårsaften, og almindelige briller er IKKE nok.

31. marts 18:30 Reklamefilmsmøde Læs beskrivelse

Vi er blevet kontaktet af et reklamebureau, der vil have os til at lave en række reklamefilm for deres produkter. Vi ledere har kigget på produkterne og har svært ved at se, hvordan de skal kunne sælges, men hvis nogen kan sælge noget helt ubrugeligt, så må det da være jer!

7. april 18:30 Fordybelsesmøde - Forventningsafstemning af drengene og pigerne Læs beskrivelse

Ligesom sidste år vil vi afholde et møde i fordybelse. Dette møde vil vi bruge på at høre, hvad i gerne vil have ud af FDF, og hvilke typer aktiviteter i bedst kan lide at lave samtidig med, at vi ledere oplister vores forventninger til jer. Det kommer til at foregå på en måde, hvor drengene og pigerne er adskilt, og hvis tiden tillader det, tager vi jer også enkeltvis, hvor resten så får brændt noget krudt af med lege udenfor.

14. april 18:30 Påskeferie - intet møde Læs beskrivelse

Da der er påskeferien, er der intet møde.

21. april 18:30 Bålaktivitetsmærket niveau 4 Læs beskrivelse

Den her torsdag har et klart formål: I skal lære, hvordan man håndterer dolk, økse og sav. Vi skal simpelthen i kontakt med vores indre skovmand og kløve så meget brænde, at vi næsten får lyst til at gå i ternede skjorter.

28. april 18:30 På tur i Vanløse Læs beskrivelse

Vi skal rundt i Vanløse... Hvad har Emil nu fundet på...

5. maj 18:30 Fælles kredsmøde - Det Mega Mangfoldige Magiske Multi Musikalske March og Lejr Møde! Læs beskrivelse

Corona hører fortiden til, og derfor må vi nu godt blandes med de andre patruljer, så for første gang i meget lang tid afholdes der et fælles kredsmøde. Seniorne har været så søde at forberede et fællesmøde, hvor vores sangbog March og Lejr, er i centrum, så hvis i har en March og Lejr, så husk at tage en med!

6. maj -
8. maj
Hyttetur Læs beskrivelse

Vi tager på en hyggelig hyttetur til Skansen i det forhåbentligt lækre majvejr. Mere information følger, når vi kommer tættere på.

12. maj 18:30 Super-munjai-party Læs beskrivelse

I baghaven har vi stillet op til det helt store brætspil i væbnerstørrelse. Forskellige udfordringer vil afgøre, hvem der i sidste ende vinder denne omgang af super-væbner-party, så kom og vis hvad i kan!

19. maj 18:30 Telopsætningsmøde Læs beskrivelse

Vi ledere har en drøm: At i kan slå teltene op på Klinteborg uden for meget hjælp og lige så hurtigt som de andre væbnere. Men den plan kommer kun til at kunne virke, hvis vi lige tager en genopfriskning af, hvordan kredsenes telte skal slås op.

26. maj 18:30 Kristi Himmelfartsferie - intet møde Læs beskrivelse

Den kære Kristus besluttede sig for, at Jorden alligevel var blevet lidt kedelig efter genopstandelsen. En række begivenheder og ca. 2000 år senere og vupti, så var der pludselig en forlænget weekend i Danmark, der gør, at der ikke er FDF-møde denne uge.

2. juni 18:30 Kagedyst med tvist Læs beskrivelse

I dag skal der bages kage, men der kommer til at være et lille tvist, og så må vi se, om i stadig kan bage ordentlige kager.

9. juni 18:30 Pioneringstræning Læs beskrivelse

På både Klinteborg og Landslejren skal der arbejdes med rafter, så derfor tager vi et møde, hvor vi genopfrisker, hvordan man bygger med rafter. Idéen er at teste konceptet til et net, man kan ligge i.

16. juni 18:30 Afslutning Læs beskrivelse

Vi slutter sæsonen af med det, der vist godt kan betegnes som det bedst definerede møde. Mødetitlen "afslutning" siger jo alt om, hvad vi skal lave, så det behøver slet ikke skrives her!

Oliver Dan

Amanda Andersen

Emil Jørgensen

Majbrit Jensen

Camilla Zarzecki

Nikolaj Jacobsen