Så nåede vi til forældredagen, der markerer slutningen på uge et og begyndelsen på uge to. Vanen tro betyder denne dag, at vi åbner Borgen for familie og venner, der kommer for enten af besøge, hente eller bringe deltagere på lejren. Med næsten 400 besøgende på vores lejr i dag var det frem med de aktiviteter, der viser den bedste Klinteborgånd - forældre og venner kunne derfor prøve kræfter af med vores alle sammens elskede madball, teste deres kunnen i mælkekasseklatring og få lagt ansigtsmaling af nogle af lejrens mest kunstneriske ledere. Til frokost var vores seje arbejdshold klar ved grillene, for korteletter og pølser skulle der til! I varmen fra både grill og sol blev den ene perfekte kotelet efter den anden langet over disken til stor begestring for alle besøgende på forældredagen.

Til eftermiddag var lejrens sjoveste ledere klar med det store fælles lejrbål - dog et lidt anerledes et af slagsen, da en af forældredagens mange traditioner indebærer afslutning og præmieuddeling for ugens værelses- og teltorden; hvad I måske ikke ved er nemlig, at jeres børn er eminente til at rydde op på deres værelser, og at de derfor hver morgen får point for det udførte oprydningsarbejde. I indestaben blev det en kneben sejr til 2. tumlinge pigerne Sophia, Ellen V., Anna N. og Kirsten, piltelejren kunne levere en overbevisende sejr til telt 8 med Freja, Maja, Gaia og Julie B. og i udestaben gik sejren til seniorvæbner pigerne Thea, Silja, Amanda, Rebekka, Freja og Annouck. Alle kunne de tage sejren og en pose slik med sig.

Efter endt lejrbål med masser mælkeskæg blev det tid til at tage afsked med forældre, venner og søskende. Lejren kunne nu så småt vende tilbage til den traditionelle Klinteborgånd, hvor livgrupper, tut og et utal af måltider udgør det faste program. 

Godt fyldt op med nye indtryk, mange besøgende og et langt dagsprogram er samtlige af lejrens deltagere nu klar til at ramme dynerne i deres respektive senge og køjer. Vi er SÅ klar til en ny uge fyldt med spas og løjer :)


Billeder

Klinteborg 2018

Klinteborg 2018, onsdag uge 2  12. juli 2018

Vores rumvæsenvenner er nu klar til at forlade lejren igen - det har været utrolig spændende at lære vores nye venner fra planeten Frankilia at kende. Du kan læse mere her!

Klinteborg 2018, tirsdag uge 2  11. juli 2018

Der er styrtet et stort rumskib ned på vores lejr, og vi har derfor fået besøg af en masse rumvæsener - læs meget mere her!

Klinteborg2018, mandag uge 2  10. juli 2018

En af lejrens sidste helt traditionelle Klinteborgdage er ved vejs ende - læs mere her!

Klinteborg 2018, søndag uge 2  9. juli 2018

Anden uge er nu skudt i gang, og der er mange spændende og anerledes oplevelser i vente - både børn og ledere glæder sig!

Klinteborg 2018, fredag uge 1  7. juli 2018

Første uge går på held og mens lederne forbereder lørdagens omfangsrige forældredag, hygger børnene sig med bl.a. livgrupper og gudstjeneste. Læs mere her

Klinteborg 2018, torsdag uge 1  5. juli 2018

Torsdagens Klinteborg bar præg af trætte væbnere og spændende livgrupper. Læs mere lige her!

Klinteborg 2018, Hiken  5. juli 2018

Væbnerstaben er endelig hjemme igen, og du kan derfor nu læse om, hvad dette års hike har handlet om!

Klinteborg 2018, tirsdag uge 1  3. juli 2018

Endnu en helt traditionel Klinteborg-dag er ved vejs ende, væbnerstaben er taget på hike og årets første spidsrod er blevet givet. Læs meget mere lige her!

Klinteborg 2018, mandag uge 1  3. juli 2018

Dagen har stået i den helt traditionelle Klinteborg-ånd, med et program fyldt med livgrupper. Læs meget mere lige her :)

Klinteborg 2018, søndag uge 1  2. juli 2018

Første hele dag på vores alle sammens elskede Klinteborg er ved vejs ende - læs meget mere lige her :D

Klinteborg 2018, ankomstdagen  1. juli 2018

Så blev det tid til årets Klinteborg - læs meget mere lige her!!