Efter at have startet 2021 ud med online-FDF, så vender vi nu tilbage til fysiske møder. Møderne foregår i den nordlige ende af Krogebjergparken, og da vi er udendørs, har vi ikke adgang til toiletter eller vand under mødet. Derudover er det stadig koldt udenfor, så i skal huske at tage varmt tøj på, der også kan tåle at blive lidt beskidt. Nuværende billeder: Ultimatemødet (03-09-2020) og Leg med lukketid (19-11-2020).

Dato Begivenhed
21. januar 18:30 Online Banko Læs beskrivelse

Vi starter sæsonen ud med en klassisk omgang banko. Der vil være præmier på højkant, men de præmier bliver dog først delt ud, når vi engang får lov at afholde et fysisk møde. Da det er det første virtuelle møde, kommer den første del af mødet nok til at gå med at få teknikken til at virke, men vi håber ikke, at det bliver for problematisk.

28. januar 18:30 Madmøde Læs beskrivelse

Mens bingo-mødet var et direkte virtuelt møde, så kommer dette til at være et såkaldt videomøde, hvor vi ledere har forberedt en video, der fortæller, hvad mødet handler om. Til dette møde vil vi ledere have forberedt et møde om, hvordan man enten bager en aftensmadsret eller en kage (vi har ikke besluttet endeligt, hvad det bliver), og i kan så selv følge opskriften hjemme hos jer selv.

4. februar 18:30 Among us Læs beskrivelse

Spillet "Among Us" gik hen og blev stærkt populært her i efteråret, og siden det er et online-spil, er det oplagt til et virtuelt møde. Spillet er gratis på smartphones og tablets, og vi sender senere noget information om, hvordan man spiller spillet. For at kunne spille spillet ordentligt skal vi også kunne tale sammen med hinanden på visse tidspunkter. I skal derfor ud over en tablet eller smartphone stadig sidde ved en computer, der er koblet op til Google Meet.

11. februar 18:30 Tegn og gæt Læs beskrivelse

Vi tager en virtuel omgang digital tegn og gæt. Så må vi se, om det at tegne på en computer er lige så nemt som med papir og blyant.

18. februar 18:30 Vinterferie Læs beskrivelse

Da der er vinterferie, er der intet møde.

25. februar 18:30 Lord of the Kahoot Læs beskrivelse

Til dette møde tager vi og ser på, hvem der egentlig ved mest om lederne, og hvem der kan genkende flest pilte kun ud fra deres påklædning. Det skal nok blive godt!

4. marts 18:30 Lege der giver varme Læs beskrivelse

Til dette, det første fysiske FDF-møde, leger vi nogle lege, der sørger for, at i kan holde varmen i forårskulden. Men i kan godt hjælpe det på vej på forhånd ved at tage varmt tøj og komme i højt humør!

11. marts 18:30 Among Us 2.0 Læs beskrivelse

Siden vejrudsigten siger, at det kommer til at regne i stride strømme, går vi for en enkelt torsdag tilbage til onlinemødeformatet og spiller noget Among Us.

18. marts 18:30 Knæklys, frisbees og en kombination af begge Læs beskrivelse

Der er købt 200 knæklys, der skal bruges på en mørk aften i marts. Vi skal se, hvordan det ser ud, når vi taper knæklys fast til hinanden, og så får vi også at se, hvordan det ser ud, når man kaster en frisbee, der er udstyret med knæklys.

25. marts 18:30 Smuglermøde Læs beskrivelse

Aromatisk super-ionisk salt fra Saltanien er det bedste salt i verden! Det er desværre bare ulovligt at tage saltet med hjem fra Saltanien. Amanda har virkelig brug for det her salt, så derfor bliver vi nødt til at smugle det ud af Saltanien. Vi skal have indviet jer i smuglingens ædle kunst: Hvordan snyder man grænsekontrollen, kan man snige sig ud af landet, eller er bestikkelse den rigtige vej at gå? Det må i jo finde ud af!

1. april 18:30 Ferie - Påskeferie Læs beskrivelse

Da det er ferie, er der ikke noget møde denne uge. I skal blive hjemme. Det er i vel alligevel blevet vant til efterhånden.

8. april 18:30 Kort og kompas Læs beskrivelse

Til dette møde introducerer vi jer til, hvordan man benytter sig af et kompas, samt hvordan det kan bruges til at finde vej med et kort. I bliver sendt på et løb rundt i nabolaget omkring Krogebjergparken, hvor i skal finde nogle poster, som kun kan findes netop ved brug af kort og kompas.

15. april 18:30 Græshockey Læs beskrivelse

I har hørt om ishockey, men nu kommer den revolutionerende form af hockey, der også fungerer, uden det skal være så koldt, at man fryser ihjel! Græshockey er præcis, hvad navnet antyder. Så kom og hvis hvad i duer til i hockeys pendant til Wimbledon!

22. april 18:30 Førstehjælpsmøde Læs beskrivelse

Til dette møde bliver i introduceret til førstehjælp. I kommer til at lære hvorfor det er vigtigt at kunne lave ordentlig førstehjælp, og hvorfor det er vigtigt at have en plan for, hvad man skal gøre i forskellige nødsituationer. For det kan i sidste ende redde liv.

29. april 18:30 Væbnermesterskabet i piltestørrelse Læs beskrivelse

Hvert afholder FDF væbnermesterskabet, og selv om i ikke selv er blevet store nok til selv at deltage, så betyder det ikke, at vi ikke kan forberede jer på det ved at se på de udfordringer, de større hold i år har fået. Så må vi jo se, om i har, hvad der skal til for at deltage i væbnermesterskabet næste år.

6. maj 18:30 Det store løb om verdens lande Læs beskrivelse

I skal ud på det store løb om verdens lande. Hvor mange pilte skal der egentlig til for at puste en ballon med en hullet skotsk sækkepibe? Og kan det virkelig være så svært at flytte en portion ærter fra én skål til en anden kun ved brug af kinesisk spisepinde? Det og meget anden finder i ud af til dette møde!

13. maj 18:30 Ferie - Kristi Himmelfart Læs beskrivelse

Lige så hurtigt som Jesus genopstod, lige så hurtigt besluttede han sig for, at han havde fået nok af Jorden. Da der er ferie, holder vi ikke møde.

20. maj 18:30 Den store pilteade Læs beskrivelse

I anledning af olympiaden 2021 i Tokyo, afholder vi vores egen lille olympiade, hvor piltene skal dyste i olympiske discipliner. Hvem er den hurtigste på 100 meter, og hvem er den bedste til kuglestød? Kom og vis hvad du kan!

27. maj 18:30 Bålmøde og øksetræning Læs beskrivelse

Til dette møde kommer vi til at hygge lidt om bålet, men hvad vigtigere er, så introduceres i får, hvordan man håndterer en økse. Kom og lær hvordan du har økse i hånden uden at være til fare for alle i en 20 meters radius!

3. juni 18:30 Just Dance Læs beskrivelse

Vi tænder projektoren og højtalen og afholder et møde i dansens tegn. Sammen skal vi finde vores indre stjernedanser frem til det velkendte spil Just Dance. Kom og vis os de vildeste moves!

10. juni 18:30 Genopfriskning af teltopsætning Læs beskrivelse

Klinteborg er lige om hjørnet, og som de fleste af jer fandt ud af sidste år, så skal i kunne sætte et telt op. Derfor afsætter vi dette møde til at genopfriske, hvordan man sætter et telt op, så vi ledere ikke behøver at gøre det for jer.

17. juni 18:30 Afslutning Læs beskrivelse

Vi afslutter endnu en sæson FDF, og derudover siger vi farvel til titlen som pilte.

Oliver Dan

Emil Jørgensen

Camilla Zarzecki

Nikolaj Jacobsen

Amanda Andersen