Udover den årlige sommerlejr på Klinteborg i Fårevejle, byder livet i FDF K 19 – Vanløse løbende på andre, spændende lejrtilbud. Herunder kan du kort læse om de andre former for lejr, vi tager på i K 19.  


Landslejr

Hvert 5. år afholder FDF Landslejr for alle Danmarks FDF-kredse. Med et deltagertal på over 10.000 børn, unge og voksne er lejren den absolut største lejr i FDF-regi i Danmark. Landslejren er for pilte, væbnere og seniorvæbnere, samt for seniorer og ledere og afholdes på Friluftscenter Sletten ved Julsø i Silkeborg. I vores kreds gives tilbuddet typisk først fra 2. pilte. Sidste Landslejr blev afholdt i juli 2016. 


Kanotur

En kanotur er en sjov og anderledes måde at afholde lejr på. Udover det sjove og udfordrende i at lære at styre en kano, kommer man hinanden ved i alt slags vejr og alle former for sjove primilivs-situationer. Sidst K 19 – Vanløse var på kanotur var i 2013, hvor turen gik til Immeln i Sverige. Kanoture er primært for børn i udestaben, seniorer og ledere, men kan også planlægges for pilte.


Fjeldtur

Kredsen har gennem årene arrangeret flere vandreture i fjeldet. Sidste fjeldtur blev afholdt i sommeren 2015, hvor turen gik til Hardangervidda i Norge. En fjeldtur er en stor naturoplevelse og sætter et særligt spor i deltagerne, der lærer sig selv og hinanden at kende på nye måder. Fjeldture er primært for børn i udestaben, seniorer og ledere.  


Kurser

FDF er fyldt med spændende kursustilbud til både børn og voksne. På FDFs hjemmeside kan du læse mere om de forskellige kurser, der udbydes: www.FDF.dk/Uddannelse/Kurser 

Deltagelse på kurser foregår sideløbende og uafhængigt med de almindelige FDF-aktiviteter i FDF K 19 – Vanløse. Derfor kan egenbetaling også forekomme. Mange af kurserne dækkes dog af kredsen. Spørg din kredsleder, hvis du er i tvivl. 


I FDF K 19 – Vanløse har vi gennem årene bl.a. deltaget på forskellige seniorvæbnerkurser, seniorkurserne Vork og Sletten samt på lederkurser som kanoinstruktør-, fjeldinstruktør- og førstehjælpskurser.