Klintborgs beboere vågnede torsdag op til lejrens første gråvejrsdag. Men selvom skyerne over lejren hang med hovedet, fejlede humøret fortsat intet hos Indestaben i den lånte Væbnerlejr, i piltelejrens orange telte og hos Væbnerstaben i Klinteborgens sheltere. Hos netop Væbnerstaben havde onsdagens mange hikeindtryk sat sine spor, så dagen forløb her i et dertilpassende væbnerstabstempo uden for mange anstrengelser. 

Efter morgenmaden var alle stabe tilbage på de rette sovepladser og en helt almindelig Klintborghverdag med livgrupper kunne tage sin begyndelse. Mens nogle brugte formiddagen på at klatre i mælkekassetårn og spille ultimate, tog andre en pause med puslespil eller skrev en hilsen hjem til venner og familie om Klintborgens mange oplevelser. Særligt populær var desuden lejrens nye kæmpeslangebøsse, der gav mulighed for at skyde vandballoner afsted fra de gule lejrbygninger og næsten helt til piltenes lejr i skoven. 

Efter en velfortjent siesta med dertilhørende tut bød køkkenet på nybagte kanelsnegle og læskende vandmelon til sjaden. Herefter kastede lejrdeltagerne sig over flere livgruppeaktiviteter. En stor del kastede sig igen begejstret over Klinteborgs legendariske madball-spil, mens andre igen holdt sig til de mere stillesiddende tilbud med fimoler-figurer eller prøvede kræfter med at lave deres egne lys. 

Til aftenens flagparade var det nær gået galt for flaggasterne Michela og Anton. Lejrens Dannebrog tog flugten mod den støvede borggårdsjord, men de forlegne seniorer slap med skrækken. Lejrbålsudvalget forestod igen denne aften et festligt fælles lejrbål (med masser af mælkeskæg) og den generte sol, der med eftermiddagen alligevel tittede frem over lejren, forsvandt i takt til tonerne af årets sommerlejrsang "Der er ikke mere mælk". 

I morgen venter Klinteborgens sidste almindelige dag, før lørdagen byder på forælderbesøg, nye lejrdeltagere og endnu en dugfrisk sommerlejruge på Klinteborg. 

Billeder

Klinteborg 2018

Klinteborg 2018, onsdag uge 2  12. juli 2018

Vores rumvæsenvenner er nu klar til at forlade lejren igen - det har været utrolig spændende at lære vores nye venner fra planeten Frankilia at kende. Du kan læse mere her!

Klinteborg 2018, tirsdag uge 2  11. juli 2018

Der er styrtet et stort rumskib ned på vores lejr, og vi har derfor fået besøg af en masse rumvæsener - læs meget mere her!

Klinteborg2018, mandag uge 2  10. juli 2018

En af lejrens sidste helt traditionelle Klinteborgdage er ved vejs ende - læs mere her!

Klinteborg 2018, søndag uge 2  9. juli 2018

Anden uge er nu skudt i gang, og der er mange spændende og anerledes oplevelser i vente - både børn og ledere glæder sig!

Klinteborg 2018, forældredagen  7. juli 2018

Så nåede vi til forældredagen, der markerer slutningen på uge et og begyndelsen på uge to.

Klinteborg 2018, fredag uge 1  7. juli 2018

Første uge går på held og mens lederne forbereder lørdagens omfangsrige forældredag, hygger børnene sig med bl.a. livgrupper og gudstjeneste. Læs mere her

Klinteborg 2018, Hiken  5. juli 2018

Væbnerstaben er endelig hjemme igen, og du kan derfor nu læse om, hvad dette års hike har handlet om!

Klinteborg 2018, tirsdag uge 1  3. juli 2018

Endnu en helt traditionel Klinteborg-dag er ved vejs ende, væbnerstaben er taget på hike og årets første spidsrod er blevet givet. Læs meget mere lige her!

Klinteborg 2018, mandag uge 1  3. juli 2018

Dagen har stået i den helt traditionelle Klinteborg-ånd, med et program fyldt med livgrupper. Læs meget mere lige her :)

Klinteborg 2018, søndag uge 1  2. juli 2018

Første hele dag på vores alle sammens elskede Klinteborg er ved vejs ende - læs meget mere lige her :D

Klinteborg 2018, ankomstdagen  1. juli 2018

Så blev det tid til årets Klinteborg - læs meget mere lige her!!