Vi har endnu en gang været så heldige, at vi alle er vågnet op til den mest perfekte skyfrie himmel, der med en kæmpe sol skinner ud over hele Klinteborgs fantastiske grund. Dagen i dag har været længe ventet hos mange - og med god grund; det er nemlig den første helt traditionelle Klinteborg-dag i år, hvilket betyder, at programmet står på livgrupper både til formiddag og til eftermiddag.

Her har børnene mulighed for at komme rundt på hele grunden og prøve forkellige udbudte aktiviteter. Blandt de mest populære livgrupper gennem de sidste mange år har vi madball og mælkekassetårnet. Madball er en strategi-leg hvor to hold dyster mod hinanden på en bane ude i skoven; her handler det om at fange modstanderens flag på en forhindringsbane hvor sokker fyldt med mel flyver om ørerne på børnene - et sikkert hit hver gang, da der virkelig er mulighed for at komme ud og brænde noget krudt af :)

Mælkekassetårnet åbnede i går, men allerede i dag har vi fået en ny rekordindehaver, det er Julie fra piltelejren der har væltet den mangeårige vinder, Maja, af pinden, så nu bliver det spændende at se, hvem der om to uger løber med den endelige titel som mælkekassemester anno 2018.

I dag fik vi også besøg af kredsens tambourkorps, der spillede op til fødselsdagsfest ved dagens sjade. Emil fra piltelejren havde fødselsdag og det skulle selvfølgelig fejres! Med sang og musik fra hele lejren samt køkkenets gode lagkager og tuttens slik, blev Emil traditionen tro fejret til den helt store guldmedalje.

Aftenen er nu ved at gå på hæld, og efter endnu en varm badning og efterfølgende underholdning i særklasse fra lejrens sjoveste ledere til det store lejrbål, blev det endnu en gang tid til at vende snuderne mod køjer, senge og telte. I morgen venter endnu en dag i den helt traditionelle Klinteborg-ånd; og det er især på sådanne dage, at vi rigtig mærker stemningen af sommerlejr, fællesskab og sammenhold.

Billeder

Klinteborg 2018

Klinteborg 2018, onsdag uge 2  12. juli 2018

Vores rumvæsenvenner er nu klar til at forlade lejren igen - det har været utrolig spændende at lære vores nye venner fra planeten Frankilia at kende. Du kan læse mere her!

Klinteborg 2018, tirsdag uge 2  11. juli 2018

Der er styrtet et stort rumskib ned på vores lejr, og vi har derfor fået besøg af en masse rumvæsener - læs meget mere her!

Klinteborg2018, mandag uge 2  10. juli 2018

En af lejrens sidste helt traditionelle Klinteborgdage er ved vejs ende - læs mere her!

Klinteborg 2018, søndag uge 2  9. juli 2018

Anden uge er nu skudt i gang, og der er mange spændende og anerledes oplevelser i vente - både børn og ledere glæder sig!

Klinteborg 2018, forældredagen  7. juli 2018

Så nåede vi til forældredagen, der markerer slutningen på uge et og begyndelsen på uge to.

Klinteborg 2018, fredag uge 1  7. juli 2018

Første uge går på held og mens lederne forbereder lørdagens omfangsrige forældredag, hygger børnene sig med bl.a. livgrupper og gudstjeneste. Læs mere her

Klinteborg 2018, torsdag uge 1  5. juli 2018

Torsdagens Klinteborg bar præg af trætte væbnere og spændende livgrupper. Læs mere lige her!

Klinteborg 2018, Hiken  5. juli 2018

Væbnerstaben er endelig hjemme igen, og du kan derfor nu læse om, hvad dette års hike har handlet om!

Klinteborg 2018, tirsdag uge 1  3. juli 2018

Endnu en helt traditionel Klinteborg-dag er ved vejs ende, væbnerstaben er taget på hike og årets første spidsrod er blevet givet. Læs meget mere lige her!

Klinteborg 2018, søndag uge 1  2. juli 2018

Første hele dag på vores alle sammens elskede Klinteborg er ved vejs ende - læs meget mere lige her :D

Klinteborg 2018, ankomstdagen  1. juli 2018

Så blev det tid til årets Klinteborg - læs meget mere lige her!!