Så blev det sommer, det blev sol og det blev søndag - en dejlig morgen på Klinteborgs store grund er begyndt, og endnu en gang smiler vejrguderne til os. Vi skal selvfølgelig udnytte det gode vejr til fulde,  så for væbnerstaben var det fluks videre med det store byggeri, der forventes at stå færdigt i morgen formiddag. For at favne den gode fællesskabsstemning som det store byggeri i træerne giver, spiste væbnerstaben for sig selv nede i væbnerlejren, hvor de lavede deres egen mørbradgryde over bål - super lækkert!

I piltelejren blev der justeret på de sidste småting, og lejren er nu helt færdig og klar til to uger med glade børn og masser af sol. For at fejre det færdige byggeri samledes indestaben og piltestaben sig om et fælles smølfeløb. Her skulle børnene trænes i forskellige smølfefærdigheder; der skulle flyttes vand kun ved brug af sugerør, laves store pyramider af smølfer og spilles en masse fodbold. Som afslutning på dagens lille smølfetema, var alle børnene forbi lejrens forvaltere og få serveret blå smølfeslush ice - dejligt kølende her i sommervarmen inden eftermiddagens program bød på endnu en varm aftenbadning.

Eftersom Danmark klarede sig videre til ottendedelsfinalerne i VM i fodbold, blev aftenens planlagte patruljeprogrammer erstattet af hjemmebygget biograf, så vi alle kunne se hvordan det skulle gå vores landshold i aftenens kamp. For de børn og voksne der ikke brændte for at se kampen,  fik vi bygget en klatrebane til mælkekassetårn ude i skoven, og påbegyndte derved den årligt tilbagevendende konkurrence om det højeste mælkekassetårn; en disciplin som 1. væbner Maja har holdt førstepladsen på de sidste mange år.

Dagen er nu ved at gå på held og lejrens børn har vendt snuden mod deres køjer, telte og senge. I morgen venter en dag i Klinteborgs traditionelle tegn - og vi glæder os til endnu en dag blandt vores alle sammens elskede gule barakker. 

Billeder

Klinteborg 2018

Klinteborg 2018, onsdag uge 2  12. juli 2018

Vores rumvæsenvenner er nu klar til at forlade lejren igen - det har været utrolig spændende at lære vores nye venner fra planeten Frankilia at kende. Du kan læse mere her!

Klinteborg 2018, tirsdag uge 2  11. juli 2018

Der er styrtet et stort rumskib ned på vores lejr, og vi har derfor fået besøg af en masse rumvæsener - læs meget mere her!

Klinteborg2018, mandag uge 2  10. juli 2018

En af lejrens sidste helt traditionelle Klinteborgdage er ved vejs ende - læs mere her!

Klinteborg 2018, søndag uge 2  9. juli 2018

Anden uge er nu skudt i gang, og der er mange spændende og anerledes oplevelser i vente - både børn og ledere glæder sig!

Klinteborg 2018, forældredagen  7. juli 2018

Så nåede vi til forældredagen, der markerer slutningen på uge et og begyndelsen på uge to.

Klinteborg 2018, fredag uge 1  7. juli 2018

Første uge går på held og mens lederne forbereder lørdagens omfangsrige forældredag, hygger børnene sig med bl.a. livgrupper og gudstjeneste. Læs mere her

Klinteborg 2018, torsdag uge 1  5. juli 2018

Torsdagens Klinteborg bar præg af trætte væbnere og spændende livgrupper. Læs mere lige her!

Klinteborg 2018, Hiken  5. juli 2018

Væbnerstaben er endelig hjemme igen, og du kan derfor nu læse om, hvad dette års hike har handlet om!

Klinteborg 2018, tirsdag uge 1  3. juli 2018

Endnu en helt traditionel Klinteborg-dag er ved vejs ende, væbnerstaben er taget på hike og årets første spidsrod er blevet givet. Læs meget mere lige her!

Klinteborg 2018, mandag uge 1  3. juli 2018

Dagen har stået i den helt traditionelle Klinteborg-ånd, med et program fyldt med livgrupper. Læs meget mere lige her :)

Klinteborg 2018, ankomstdagen  1. juli 2018

Så blev det tid til årets Klinteborg - læs meget mere lige her!!