Det er blevet første lørdag i sommerferien og det betyder én ting; afgang til årets Klinteborg! Vanen tro troppede forventningsfulde og spændte børn og ledere op på Vanløse station for sammen at tage turen mod Fårevejle. Alt var dog ikke som det plejer, for DSB har i år valgt at nedlægge togdriften på vores strækning mod Hovedbanegården, så alternative ruter måtte findes. Heldigvis er der jo mange gode muligheder med den offentlige transport, så problemet blev hurtigt løst, og med lidt fart på fødderne nåede vi alle togene :)

Fremme ved Fårevejle station var dr nu bare at tilbagelægge den seks kilometer lange gåtur forbi den hvide kirke og op til vores alle sammens skønne Klinteborg. Turen blev gået i højt humør, og med solen skinnende ud over det smukke bakkede landskab, var turen ingen hindring for de godt 100 glade lejrdeltagere.

Oppe på lejren blev vi mødt af den velkendte duft fra Klinteborgs gule barakker, der indbyder til smil, leg og festlige sommeroplevelser. For væbnerstaben handlede det om at komme hurtigt igang, for i år skal de ikke sove i de velkendte orange patruljetelte, men derimod på en kæmpe platform oppe i træerne. Så det var på med arbejdshandskerne og så skulle der ellers bare bæres rafter, bindes knob og måles op til de hængekøjer som skal hænge i platformen.

Hos piltene stod den også på opbygning af lejr, og med vores rutinerede børn i piltestaben var det ingen årsag at få en sådan teltlejr op og stå. Hertil fik de også prøvet kræfter af med pionerringen, for de skulle selvfølgelig have deres eget tørrestativ i lejren. Alt imens fik indestaben indlogeret sig på deres respektive værelser, og så var det ellers ud og indvie vores nye kæmpe sandkasse.

Eftermiddagen blev afsluttet med aftenbadningen - og med det fantastiske vejr vi har haft det sidste lange stykke tid, var det ingen overraskelse, at nærmest alle lejrens børn skulle ud og bade - vi er jo trods alt på sommerlejr :)

Årets første aften på Klinteborg blev sluttet af med stort fælles lejrbål, hvor både børn og voksne fik brugt grinemusklerne til den helt store guldmedalje. Med et smil på læben blev det tid til at ramme dynerne, og fyldt godt op med nye indtryk var det intet problem at falde i søvn.

Billeder

Klinteborg 2018

Klinteborg 2018, onsdag uge 2  12. juli 2018

Vores rumvæsenvenner er nu klar til at forlade lejren igen - det har været utrolig spændende at lære vores nye venner fra planeten Frankilia at kende. Du kan læse mere her!

Klinteborg 2018, tirsdag uge 2  11. juli 2018

Der er styrtet et stort rumskib ned på vores lejr, og vi har derfor fået besøg af en masse rumvæsener - læs meget mere her!

Klinteborg2018, mandag uge 2  10. juli 2018

En af lejrens sidste helt traditionelle Klinteborgdage er ved vejs ende - læs mere her!

Klinteborg 2018, søndag uge 2  9. juli 2018

Anden uge er nu skudt i gang, og der er mange spændende og anerledes oplevelser i vente - både børn og ledere glæder sig!

Klinteborg 2018, forældredagen  7. juli 2018

Så nåede vi til forældredagen, der markerer slutningen på uge et og begyndelsen på uge to.

Klinteborg 2018, fredag uge 1  7. juli 2018

Første uge går på held og mens lederne forbereder lørdagens omfangsrige forældredag, hygger børnene sig med bl.a. livgrupper og gudstjeneste. Læs mere her

Klinteborg 2018, torsdag uge 1  5. juli 2018

Torsdagens Klinteborg bar præg af trætte væbnere og spændende livgrupper. Læs mere lige her!

Klinteborg 2018, Hiken  5. juli 2018

Væbnerstaben er endelig hjemme igen, og du kan derfor nu læse om, hvad dette års hike har handlet om!

Klinteborg 2018, tirsdag uge 1  3. juli 2018

Endnu en helt traditionel Klinteborg-dag er ved vejs ende, væbnerstaben er taget på hike og årets første spidsrod er blevet givet. Læs meget mere lige her!

Klinteborg 2018, mandag uge 1  3. juli 2018

Dagen har stået i den helt traditionelle Klinteborg-ånd, med et program fyldt med livgrupper. Læs meget mere lige her :)

Klinteborg 2018, søndag uge 1  2. juli 2018

Første hele dag på vores alle sammens elskede Klinteborg er ved vejs ende - læs meget mere lige her :D