Så nåede vi til anden og sidse dag af vores tema om rumvæsenerne fra planeten Frankilia, men allerede inden dagen rigtig var skudt igang var der nogen der havde lavet løjer i spisesalen. På alle bordene var der i skålen med cornflakes blandet lyserødt jordbærslik - og da først overraskelsen havde lagt sig hos børnene, kunne vi konstatere at der ingen andre morgener er blevet spist så mange cornflakes som i dag :)

Efter den lidt specielle morgenmad var vores nye rumvæsen-venner klar til at vise os hvad de laver på deres planet Frankilia; derfor inviterede de os alle sammen med på et kæmpe cirkelløb ude i rummet. Her prøvede vi bl.a. at spille kortspil med rumvæsenregler, lave rumvæsenfigurer af fimo-ler, spille rumvæsenmusik og lege forskellige rumvæsenlege. Samtlige aktiviteter gav anledning til brug af lattermusklerne, og med det helt fantastiske vejr som dagen har budt os, var det svært ikke at have humøret helt i top.

Til sjaden i dag fik vi besøg af tambourkorpset, der spillede fordi 1. væbner Ida har fødselsdag. Sammen med den musikalske fejring fik hun desuden overrakt en stor slikpose af lejrchef Morten. Fødselsdagsfejringen var dog ikke det eneste anerledes der fant sted ved sjaden; på mystisk vis blev lejrchef Mortens klokke ved med at ringe selvom der ikke umiddelbart var nogen der rørte ved den. En sjov idé der dog endte med at blive afsløret da en leder spottede den fiskeline der var bundet til klokken. For enden af fiskelinen fandt vi de tre ledere, Michela, Rebecca og Jeanet, der stod bag, og at ringe med lejrchefens klokke kan selvfølgelig ikke gå ustraffet hen. Morten havde derfor ingen anden udvej end at kalde en spidsrod over de tre ballademagere, til stor jubel for den forventningsfyldte spisesal. Ude i borggården blev der traditionen tro stillet en stor forhindringsbane op, denne skulle danne ramme for selve spidsroden hvor de tre ledere skulle tage deres straf. For at blive i vores rumvæsen-tema havde vi bedt vores nye venner om hjæp til udførslen af spidsroden, og der var ingen tivl hos rumvæsenerne; de ville meget gerne hjælpe os!

Den store forhindringsbane blev delt op i forskellige planeter, så de tre straffede ledere skulle besøge både mælkeplaneten, melplaneten, mayonaiseplaneten, remouladeplaneten og til sidst skulle de en tur til Bornholm, nærmere Gudhjem, hvor deres hoveder blev tallerkener for en klassisk Sol over Gudhjem.

Efter spidsroden var planen at vi skulle lege Det store rumkapløb resten af eftermiddagen, men da varmen har været helt overvældene blev hele lejren enige om at udskifte den planlagte aktivitet ud med en anden Klinteborg-klassiker; bellevue. Resten af eftermiddagen blev derfor brugt nede på stranden hvor varmen var mere acceptabel og vindforholdene langt bedre. Vi fik efterfølgende sagt pænt farvel til vores rumvæsen-venner, takkede dem for at vise os en smule af deres verden og sendt dem godt tilbage til deres planet Frankilia.

Til aften var lejrens sjoveste ledere igen klar med et brag af et fælles lejrbål fyldt med mælkeskæg og andet sjov. I morgen venter den sidste traditionelle Klinteborg-dag, inden det er ved at være tid til at pakke lejren sammen og atter vende snuderne mod vores elskede Vanløse.

Billeder

Klinteborg 2018

Klinteborg 2018, tirsdag uge 2  11. juli 2018

Der er styrtet et stort rumskib ned på vores lejr, og vi har derfor fået besøg af en masse rumvæsener - læs meget mere her!

Klinteborg2018, mandag uge 2  10. juli 2018

En af lejrens sidste helt traditionelle Klinteborgdage er ved vejs ende - læs mere her!

Klinteborg 2018, søndag uge 2  9. juli 2018

Anden uge er nu skudt i gang, og der er mange spændende og anerledes oplevelser i vente - både børn og ledere glæder sig!

Klinteborg 2018, forældredagen  7. juli 2018

Så nåede vi til forældredagen, der markerer slutningen på uge et og begyndelsen på uge to.

Klinteborg 2018, fredag uge 1  7. juli 2018

Første uge går på held og mens lederne forbereder lørdagens omfangsrige forældredag, hygger børnene sig med bl.a. livgrupper og gudstjeneste. Læs mere her

Klinteborg 2018, torsdag uge 1  5. juli 2018

Torsdagens Klinteborg bar præg af trætte væbnere og spændende livgrupper. Læs mere lige her!

Klinteborg 2018, Hiken  5. juli 2018

Væbnerstaben er endelig hjemme igen, og du kan derfor nu læse om, hvad dette års hike har handlet om!

Klinteborg 2018, tirsdag uge 1  3. juli 2018

Endnu en helt traditionel Klinteborg-dag er ved vejs ende, væbnerstaben er taget på hike og årets første spidsrod er blevet givet. Læs meget mere lige her!

Klinteborg 2018, mandag uge 1  3. juli 2018

Dagen har stået i den helt traditionelle Klinteborg-ånd, med et program fyldt med livgrupper. Læs meget mere lige her :)

Klinteborg 2018, søndag uge 1  2. juli 2018

Første hele dag på vores alle sammens elskede Klinteborg er ved vejs ende - læs meget mere lige her :D

Klinteborg 2018, ankomstdagen  1. juli 2018

Så blev det tid til årets Klinteborg - læs meget mere lige her!!