Solen vendte stærkt tilbage over Klinteborg på denne sidste lejrhverdag i uge 1. Mens borgens ledere så småt gjorde sig klar til den kommende lørdags forældreindtog, hyggede lejrens børn sig formiddagen igennem med livgrupper. Et helt hold begav sig væbnet med net og madding afsted mod den nærtliggende badebro for at fange krabber, mens andre blev på grunden,  spillede fodbold, malede sten eller byggede sandslotte på stranden. 

Efter frokosten fulgte som altid  turen i Tutten og efter en afslappet siesta i solskinnet bød lejrprogrammet på gudstjeneste. Her vandrede lejrdeltagerne hånd i hånd som Moses og hans folk i ørkenen, over Lavbjerg, gennem skoven og over Klinteborgs sletter. Undervejs fulgte udfordringer, der krævede samarbejde og god holdånd. Her lod deltagerne sig på skift bære frem af de andre holdkammerater; nogle puslinge væsentligt lettere end de langt tungere seniorvæbnere og ledere. Vel fremme i lejrkirken talte præsten Birthe om at gå sammen og somme tider næsten alene gennem livets mange udfordringer, og om hvordan Gud altid bærer os frem, når tingene er ekstra svære. Som afslutning kunne lejrens deltagere se de mange små livsrefleksioner, de hver især havde nedfældet på sedler under morgenens andagt, stige til vejrs med heliumballoner. Mens ballonerne forsvandt over Klinteborgs trætoppe, fulgte fri leg frem til aftenens badning. 

Vanen tro var aftenens lejrbål adskilt i patruljer, og mens mange af Indestabens børn pakkede tasker og gjorde klar til skiftedagen lørdag, boltrede Væbnerstaben sig med hygge på standen, madball og hygge på madrasser i aftensolen. I piltelejren kæmpede den samlede piltestab mod hinanden om titlen som årets Magretheskålsvinder. 

Som lejrbørnene finder deres soveposer på værelserne, i teltene og i raftebyggeriet, fortsætter ledernes mange forberedelser til lørdagens forældredag, hvor lejren for første gang skal huse nær ved 400 mand. Vi glæder os!

Billeder

Klinteborg 2018

Klinteborg 2018, onsdag uge 2  12. juli 2018

Vores rumvæsenvenner er nu klar til at forlade lejren igen - det har været utrolig spændende at lære vores nye venner fra planeten Frankilia at kende. Du kan læse mere her!

Klinteborg 2018, tirsdag uge 2  11. juli 2018

Der er styrtet et stort rumskib ned på vores lejr, og vi har derfor fået besøg af en masse rumvæsener - læs meget mere her!

Klinteborg2018, mandag uge 2  10. juli 2018

En af lejrens sidste helt traditionelle Klinteborgdage er ved vejs ende - læs mere her!

Klinteborg 2018, søndag uge 2  9. juli 2018

Anden uge er nu skudt i gang, og der er mange spændende og anerledes oplevelser i vente - både børn og ledere glæder sig!

Klinteborg 2018, forældredagen  7. juli 2018

Så nåede vi til forældredagen, der markerer slutningen på uge et og begyndelsen på uge to.

Klinteborg 2018, torsdag uge 1  5. juli 2018

Torsdagens Klinteborg bar præg af trætte væbnere og spændende livgrupper. Læs mere lige her!

Klinteborg 2018, Hiken  5. juli 2018

Væbnerstaben er endelig hjemme igen, og du kan derfor nu læse om, hvad dette års hike har handlet om!

Klinteborg 2018, tirsdag uge 1  3. juli 2018

Endnu en helt traditionel Klinteborg-dag er ved vejs ende, væbnerstaben er taget på hike og årets første spidsrod er blevet givet. Læs meget mere lige her!

Klinteborg 2018, mandag uge 1  3. juli 2018

Dagen har stået i den helt traditionelle Klinteborg-ånd, med et program fyldt med livgrupper. Læs meget mere lige her :)

Klinteborg 2018, søndag uge 1  2. juli 2018

Første hele dag på vores alle sammens elskede Klinteborg er ved vejs ende - læs meget mere lige her :D

Klinteborg 2018, ankomstdagen  1. juli 2018

Så blev det tid til årets Klinteborg - læs meget mere lige her!!