Forårshalvsæsonen skydes i gang, og vi glæder os til at komme i gang! Vi har planlagt et vildt halvår, hvor der er kommet større fokus på at tage mærker, men også med møder opbygget om konkrete og til tider lidt skæve idéer. Derudover har vi fået en ny leder på holdet i Amanda, som nogen af jer måske kan huske var på seniorpraktik hos os omkring samme tid sidste år. Husk stadig tøj til vejret og som kan tåle at blive beskidt. Vi vil rigtig gerne vide, hvis der er afbud, og hvis børnene tager venner med; bare skriv til en af os!

Dato Begivenhed
11. januar 18:30 Opstartsmøde - Oppyntning
18. januar 18:30 Sukkerknaldsbygning
25. januar 18:30 5 minutters møde
1. februar 18:30 Bålmærket niveau 2 Læs beskrivelse

Vi tænder lys i vintermørket med et hyggeligt bål ude i vores relativt nye bålhytte! Her hygger vi om bålet med bålaktiviteter, og måske kommer der også lidt bålsnacks? Vi får at se!

8. februar 18:30 Legemøde og forældremøde Læs beskrivelse

Mens der afholdes et forældremøde oppe i vores lokale er ungerne ude at lege på gruspladsen lige bag kirken. Specifikt har vi ledere på forhånd gennemtænkt nogle udendørslege, der nok skal sikre, at forældrene får trætte børn med hjem.

15. februar 18:30 Intet møde - Vinterferie Læs beskrivelse

Men vi håber alligevel på sne!

22. februar 18:30 Mediemærket Læs beskrivelse

Over de kommende to møder tager vi mediemærket. Det bliver nogle spændende møder!

1. marts 18:30 Mediemærket møde 2 Læs beskrivelse

Se forrige uges beskrivelse.

8. marts 18:30 Madmærket Læs beskrivelse

Knap har vi fået taget mediemærket, før vi allerede tager et nyt mærke! Denne gang er der tale om madmærket, og derfor er det nok heller ingen hemmelighed, at der er lidt at spise. Det betyder IKKE, at vi skal servere en fuld aftensmad, så sørg for at have spist noget hjemmefra (som altid).

15. marts 18:30 Error: Decryption missing Læs beskrivelse

Access: Denied Reason: Files only accessible for subjects with Alpha-4 clearance

22. marts 18:30 Tur til legepladsen Læs beskrivelse

Vi tager til en i skrivende stund ikke fastlagt legeplads.

29. marts 18:30 Intet møde - Påskeferie Læs beskrivelse

Det ville være lidt underligt, hvis denne uges fremmødte overstiger 0...

5. april 18:30 Rejsemøde Læs beskrivelse

Mens Jules Verne i 1873 overvejede, om man kunne rejse Jorden rundt på 80 dage, så ser vi, om det ikke nu til dags kan gøres på halvanden time.

12. april 18:30 Fælles kredsmøde Læs beskrivelse

Sammen med de andre stabe i kredsen holder vi et stort fællesmøde. Der har de senere år været garanti for en fed aften med et fedt koncept så kom glad!

19. april 18:30 Amandas vidunderlige verden Læs beskrivelse

Hvordan er det at leve som Amanda Lykke Carillat Andersen? Dette spørgsmål har optaget menneskeheden (i særdeleshed hende selv) gennem en evighed (17 år minus 1 uge), og i dag har vi tænkt os at finde ud af det!

26. april 18:30 Amandas fødselsdag Læs beskrivelse

Amanda fylder 17 år, og det skal i den grad fejres! Lad os se om vi i fælleskab kan give Amanda den bedste fødselsdag, hun nogensinde har haft.

3. maj 18:30 Klinteborgmøde Læs beskrivelse

Ungerne skal klædes på til den traditionsrige sommerlejrtur til Klinteborg. Klinteborg er mange ting, så det er i den grad svært at sætte fokus på hele Klinteborg på halvanden time, specielt når der også er forkyndelseskvarter. Dette møde kommer derfor til at handle om den traditionsrige Klinteborglivgruppe madball! Dette har vi også spillet som 1. puslinge med stor succes, men det er sjovere at spille med 20 personer i stedet for 10, som vi gjorde det dengang! Så kom glad!

10. maj 18:30 Intet møde - Kristi Himmelfart Læs beskrivelse

Har man sagt forår, har man også sagt små helligdage, der kommer som belejlige pusterum i en ellers travl hverdag. Nyd den forlængede weekend!

17. maj 18:30 Indestabs-stratego Læs beskrivelse

Hele indestaben (puslinge, tumlinge og pilte) skal deltage i et stort spil kæmpe-stratego! Det bliver en kamp på styrke og ikke mindst strategi, så kom og hjælp os mod sejren!

24. maj 18:30 Musikmøde Læs beskrivelse

Så skal der i den grad spilles musik for alle pengene. Til dette møde skal vi lave alle mulige musikaktiviteter, så kom glad med toner i kroppen!

31. maj 18:30 Udendørsaktivitetsmøde Læs beskrivelse

Det urimeligt gode vejr, vi har haft hele maj, ser ud til at fortsætte, og så må man jo udnytte muligheden! Derfor tager vi til Kastanjemarken (mødes stadig i kredsen), hvor vi ledere har forberedet nogle udendørsaktiviteter.

7. juni 18:30 Militærmøde Læs beskrivelse

Stå ret! Menige, i skal til at deltage i en militær bootkamp! Vi skal teste jeres fysiske og samarbejdsmæssige egenskaber! At fejle tolereres ikke, og vi forventer respekt for jeres kommanderende! Træd af!

14. juni 18:30 Cykelmærket Læs beskrivelse

På cykel tager vi rundt om Damhusengen, hvor vi vil tage et længere stop ved den legeplads, der ligger henne ved Damhussøen. Det bliver sjovt, men det kræver, at ungerne møder op med cykler og cykelhjelme. Så kom glad med udstyret i orden!

21. juni 18:30 Afslutning

Oliver Dan

Emil Jørgensen

Nikolaj Jacobsen

Camilla Zarzecki

Amanda Andersen

Simon Korff