Velkommen tilbage fra en sommer der faktisk får en til at glemme de seneste somres kroniske regnvejr! Vi glæder os til et nyt halvår med 2. tumlingene! Hvad angår ledersituationen er det de samme ansigter i ser på højre side (eller mangel på samme for dem der ikke har et billede). Eneste mærkbare forskel er, at Amanda af uddannelsesmæssige årsager ikke kommer til at være til alle møderne. Nyt skoleår, nyt lokale. Vi holder nu til i det vestlige konfirmandlokale. Lokalet findes ved at gå ind ad indgangen ved forældreloungen og gå op til højre af den lille trappe/rampe, og så er det første lokale på venstre hånd. Som det altid har været, skal man huske tøj til vejret og den aktivitet, vi har planlagt. Så man skal for eksempel ikke møde op i sit fineste tøj til madball-mødet.

Dato Begivenhed
23. august 18:30 Opstart Læs beskrivelse

Selv om det lidt afhænger af vejret er planen at starte op med nogen udendørslege. Det specielle er, at vi bliver det første hold til at indvie haven ved siden af bålpladsen, efter at den hele foråret har været lukket for at der kunne gro nyt græs.

30. august 18:30 Åbent Hus Læs beskrivelse

Som altid holder vi åbent hus på det andet efterårsmøde. Dette er den perfekte mulighed til at tage bedste venner og klassekammerater med til FDF! Konceptet på dagen er, at man selv går rundt og prøver en række boder rundt på grunden.

6. september 18:30 Madball Læs beskrivelse

Jeg tror ikke, at man behøver forklare konceptet ved det her møde. Alle ungerne ved alligevel godt, hvad det handler om, og det kommer bestemt til at gå vildt for sig!

13. september 18:30 Lodseddelsalg - Forældregeneralforsamling kl 18.45 Læs beskrivelse

Vi skal ud og sælge lodder! Forhåbentlig i bedre vejr end de skybrudslignende tilstande vi måtte tage til takke med sidste år.

20. september 18:30 Olympiade Læs beskrivelse

Der er gået to år siden sidste olympiade, og helt ærligt, hvem kan vente to år mere? Derfor holder vi vores egen olympiade med klassiske og knap så klassiske discipliner! Så må vi se, om der bliver slået nogen verdensrekorder!

27. september 18:30 Dejmøde Læs beskrivelse

Du undrer dej (høh, et lille ordspil) nok over, hvad dette møde handler om? Vi har forberedt en række aktiviteter relateret til dej, altså det man laver brød af!

4. oktober 18:30 Dukketeatermøde Læs beskrivelse

Vi skal et smut forbi én af mange måder at fortælle en historie på, nemlig dukketeateret. Måske finder vi den næste store historiefortæller blandt en af vores tumlinge?

11. oktober 18:30 Videnskabsmøde Læs beskrivelse

Rygtet vil vide, at Oliver febrilsk prøver at finde på mødeidéer, der giver ham mulighed for at fremvise sin kittel (og rygtet taler i den grad sandt!). Men derudover har vi også lejet bålpladsen, så vi kan hygge omkring bålet. Måske med skumfiduser, hvem ved?

18. oktober 18:30 Efterårsferie Læs beskrivelse

Med chance for regn og blæst, hvis det danske vejr opfører sig, som det plejer.

25. oktober 18:30 Fællesmøde Læs beskrivelse

Hele kredsen holder møde sammen! Det skal nok blive hygge!

1. november 18:30 Brætspilsaften Læs beskrivelse

Ja, mødets titel siger nok lidt sig selv, men vi afholder brætspilsaften i vores lokale. Man er velkommen til at tage sine egne ynglingsbrætspil med, men ellers sørger vi ledere for nogle brætspil.

8. november 18:30 Stræbermærket niveau 2 Læs beskrivelse

Vi tager i dag stræbermærket niveau 2. Det er mest et mærke, der tages indendørs, hvorfor vi har placeret det her en kold og mørk novemberdag i stedet for i det mere lyse september.

15. november 18:30 Seniormøde Læs beskrivelse

Trods hvad man måske kunne forvente ud fra titlen, skal vi ikke leve som pensionister i halvanden time. Kredsens seniorstab kommer og afholder et møde for os! Det skal nok blive sjovt!

22. november 18:30 Optræden til julemarked Læs beskrivelse

I år optræder vores patrulje til julemarkedet, og derfor skal vi selvfølgelig have noget at optræde med! Dette møde bruges på at øve optræden. Det skal for øvrigt nævnes, at optræden til julemarkedet giver dramamærket niveau 1.

29. november 18:30 Julemandens værksted Læs beskrivelse

En tilbagevendende klassiker! Hele indestaben afholder julemandens værksted, hvor man kan lave nogle små gaver til forældre, bedsteforældre og lignende.

6. december 18:30 Gudstjeneste Læs beskrivelse

Vi har en lille gudstjeneste fra 18:45 til 19:15. Tiden efter skal vi nok få brugt på noget fornuftigt, og vi ledere går med et lille håb om, at der kommer sne.

13. december 18:30 Afslutning Læs beskrivelse

Halvårets sidste møde kan ende i to scenarier: 1: Det har sneet, så vi går udenfor og leger i sneen. 2: Det har ikke sneet (øv), så vi hygger indendørs.

Oliver Dan

Emil Jørgensen

Camilla Zarzecki

Nikolaj Jacobsen

Nikoline Juhl

Amanda Andersen