Hvert år sætter det meste af kredsen kursen mod Fårevejle, hvor vores sommerlejr Klinteborg troligt venter på os.

Klinteborggrunden måler hele 32 tønder land (svarende til 12 fodboldbaner), lige ud til 400 meters dejlig badestrand ved Sejerøbugten. Her bader vi tre gange dagligt - og gerne flere gange, hvis vejret tillader det. Grunden er fyldt med buskadser, skov og slette, så der er fri mulighed for at bygge huler og boltre sig i det fri.

Hver anden aften har vi lejrbål i skoven, hvor vi alle bliver underholdt med sjov og ballade, sang, dans og konkurrencer. Klinteborg er sol, sommer, strand, natur, prærie, fodboldbane, håndboldbane, store og små bjerge - og sådan kunne vi blive ved.

I løbet af sommerlejren laver vi alt fra livgrupper med perler og levende stratego til udendørs gudstjenester og Udestabens to-dages hike. Turen mod Fårevejle sker med 3 tog, indtil vi til sidst lander i Fårevejle Stationsby. Her går børnene med deres ledere den seks kilometer lange tur mod Klinteborg. Indestabens (5-10 år) værelser er indrettet således, at børnene sover med de andre børn fra deres torsdagspatrulje. I løbet af lejren er der også program for de enkelte værelser eller adskilt for Inde- og Udestaben, så børnene også får mulighed for at lære de andre børn at kende på kryds og tværs af alder og patruljer. Udestaben (11-15 år) sover i telte med deres patruljer i Væbnerlejren.

Når første uge er gået, har vi forældredag, hvor der er mulighed for at hente, aflevere eller bare komme op og hilse på børnene. Hvis du har naboer, klassekammerater, fætre, kusiner eller andre personer, du kunne have lyst til at få med på Klinteborg, er du mere end velkommen til det dette.

Vi tager hvert år afsted i to uger, men der er mulighed for kun at være med i en af ugerne, hvis man ønsker dette. De yngste (numlingene) kan deltage i 2. uge sammen med en forælder eller en anden voksen, de kender godt.

Lederne glæder sig hvert år til at tage afsted - og vi håber, at du gør det samme!