Klinteborg stod i dag i mærkernes tegn – Udestaben var stadig på hike, men er nu kommet hjem, det kan der læses meget mere om i morgen. Indestaben delte sig derfor i patruljer, og så skulle der ellers bare mærkes!

Fordi vi jo alle sammen har sovet nede i væbnerlejren i nat, skulle børnene lave teltorden i stedet for værelsesorden, så det var i gang med opstramning af teltbarduner, fejning af underlag og for de sejeste børn blev der også lavet flyvende telte (se billede til højre).

Til morgenmaden fik vi næste udgave af det nye tegneseriehæfte J-Man (Jesus), hvor vi lærte om, hvordan vi skal behandle andre mennesker og være bedre til at praktisere næstekærlighed.

De mindste Klinteborgdeltagere – numlingene – har brugt hele dagen på at tage forskellige diplomer, de har bl.a. været nede på stranden og tage krabbe-diplomet. For de lidt større børn – nemlig puslingene – stod den på en lille gåtur på 15 kilometer, som børnene klarede i stiv arm og kun med minimal utilfredshed. Puslingene byggede også en båd, der stadig holdt sig flydende, selv med børn på. Indestabens ældste, tumlinge og pilte, har alle lavet mad over bål og derved taget enten bålmærker eller madmærker.

Til sjaden kunne senioren Mathias ikke længere dy sig for at lave ballede – men man må jo også give ham, at det er flere dage siden sidst. Han begyndte derfor at kaste med papir, og efter chefens opfordring om at stoppe, gjorde han det kun vildere – alt i mens alle Indestabens børn jublede over den kommende spidsrod. Det passede dog ikke lederne Ulle og Bye at være udenfor opmærksomheden, så de begyndte at kaste vand på hinanden – hvilket resulterede i en omgang buksevand til dem begge. Alt sammen til kæmpe fornøjelse for børnene.

Børnene er nu lagt i seng, mens solen er ved at gå ned i horisonten – vi ser frem til i morgen, der både byder på en kæmpe fællesleg og almindeligt livgruppeprogram!

Billeder

Klinteborg 2015

Klinteborg, uge 2 fredag  11. juli 2015

Børnene er nu lagt i seng for sidste gang på årets Klinteborg, og i morgen går turen hjem til Vanløse igen. Vi håber at se jer alle sammen på Klinteborg næste år!

Klinteborg, uge 2 torsdag  10. juli 2015

Vejret har ikke været det bedste, så vi har udforsket Klinteborgs indendørsmuligheder.

Klinteborg, uge 2 Udestabens hike  9. juli 2015

Udestaben har været på hike i mens Indestaben tog mærker på Klinteborg. Her kan du læse alt om hiken!

Klinteborg, uge 2 onsdag  8. juli 2015

Fællesleg og livgrupper har i dag fyldt Klinteborg - læs mere her!

Klinteborg, uge 2 mandag  7. juli 2015

Udestaben er taget på hike, så Indestaben har hele Klinteborggrunden til at være væbnere for en dag!

Klinteborg, uge 2 søndag  5. juli 2015

Vi er kommet godt i gang med Klinteborgs anden uge - du kan læse meget mere lige her!

Klinteborg, uge 2 lørdag  5. juli 2015

Forældredagen er nu overstået, og vi er klar til uge to på Klinteborg!

Klinteborg, uge 1 fredag  3. juli 2015

Klinteborg har i dag budt på traditionelt livgruppeprogram og virkelig meget ballade i spisesalen. Læs mere her!

Klinteborg, uge 1 torsdag  2. juli 2015

Endnu en traditionel Klinteborgdag er forbi, og det er netop de dage, vi bedst kan lide!

Klinteborg, uge 1 onsdag  2. juli 2015

Så kom temadagen til Klinteborg, hvor vi var så heldige at få besøg af Kanal19, der hvert år har til opgave at tage up og besøge de største FDF-kredse i landet. Fordi K 19-Vanløse nu er den største kreds, kom Kanal19 selvfølgelig forbi vores sommerlejr i dag.

Klinteborg, uge 1 tirsdag  30. juni 2015

Klinteborgs fjerdedag er nu ved ende, og børnene er alle blevet lagt i seng med godnathistorier. Også i dag har den traditionelle Klinteborg-ånd fyldt grunden, da hele dagens program stod på livgrupper!

Klinteborg, uge 1 mandag  30. juni 2015

Klinteborgs første traditionelle livgruppedag er ved vejs ende, læs meget mere lige her!

Klinteborg, uge 1 søndag  29. juni 2015

Gårsdagens Klinteborg-artikel er nu oppe - læs den her!

Klinteborg, uge 1 lørdag  28. juni 2015

Klinteborg er for alvor i gang - læs her mere om, hvad førstedagen har budt på af forskellige oplevelser!