Klinteborg har i dag budt på et helt andet program end vi har set indtil videre – Udestaben er nemlig taget af sted på hike, så Indestaben har hele lejren for dem selv! Dagen startede ellers (for børnenes vedkommende) i troen om, at det skulle være en helt normal Klinteborg-dag med livgrupper – men sådan blev det ikke. Allerede natten til i dag bød på tumult for Udestaben, da Klinteborg blev ramt af et skybrud, der lagde hele væbnerlejren under vand. Børnene blev derfor hentet op til den nye pejsesal, så de kunne sove resten af natten i tørvejr.

Efter morgenmaden fik børnene i Udestaben så af vide, at det nu var tid til hike, og så var det ellers bare af sted. Alt om hiken og udestabsbørnenes oplevelser vil der blive skrevet om i morgen, når de er kommet tilbage til Klinteborg. For Indestaben betød det en oplagt mulighed for at være væbner for en dag, hvortil livgrupperne var væbneraktiviteter som bål, snitte med dolke, vandkamp og klatring i træer – alt sammen til glæde for børnene, der ellers normalt kun hører om hvad væbnerne laver.

Det var dog ikke kun væbner for en dag, men også for en nat, da børnene skulle sove nede i væbnerlejren i Udestabens telte – lidt skræmmende for de mindste, der dog hurtigt blev taget hånd om af de lidt større børn, der allerede havde prøvet at sove i væbnerlejren på sidste års Klinteborg. 

Til aften fik alle børnene først fortalt godnathistorien om nissen Fister Løgsovs, der var løbet tør for slik og skulle finde noget nyt, og så var det ellers ind i de forskellige telte. I mellemtiden havde lederne bygget en bivuak i midten af teltpladsen, hvor alle lederne også sover i nat. Vi er nu klar i soveposerne og glæder os til i morgen, hvor alle Indestabens patruljer skal tage mærker!

Billeder

Klinteborg 2015

Klinteborg, uge 2 fredag  11. juli 2015

Børnene er nu lagt i seng for sidste gang på årets Klinteborg, og i morgen går turen hjem til Vanløse igen. Vi håber at se jer alle sammen på Klinteborg næste år!

Klinteborg, uge 2 torsdag  10. juli 2015

Vejret har ikke været det bedste, så vi har udforsket Klinteborgs indendørsmuligheder.

Klinteborg, uge 2 Udestabens hike  9. juli 2015

Udestaben har været på hike i mens Indestaben tog mærker på Klinteborg. Her kan du læse alt om hiken!

Klinteborg, uge 2 onsdag  8. juli 2015

Fællesleg og livgrupper har i dag fyldt Klinteborg - læs mere her!

Klinteborg, uge 2 tirsdag  7. juli 2015

Indestaben har taget en masse mærker og Udestaben er kommet hjem fra hike!

Klinteborg, uge 2 søndag  5. juli 2015

Vi er kommet godt i gang med Klinteborgs anden uge - du kan læse meget mere lige her!

Klinteborg, uge 2 lørdag  5. juli 2015

Forældredagen er nu overstået, og vi er klar til uge to på Klinteborg!

Klinteborg, uge 1 fredag  3. juli 2015

Klinteborg har i dag budt på traditionelt livgruppeprogram og virkelig meget ballade i spisesalen. Læs mere her!

Klinteborg, uge 1 torsdag  2. juli 2015

Endnu en traditionel Klinteborgdag er forbi, og det er netop de dage, vi bedst kan lide!

Klinteborg, uge 1 onsdag  2. juli 2015

Så kom temadagen til Klinteborg, hvor vi var så heldige at få besøg af Kanal19, der hvert år har til opgave at tage up og besøge de største FDF-kredse i landet. Fordi K 19-Vanløse nu er den største kreds, kom Kanal19 selvfølgelig forbi vores sommerlejr i dag.

Klinteborg, uge 1 tirsdag  30. juni 2015

Klinteborgs fjerdedag er nu ved ende, og børnene er alle blevet lagt i seng med godnathistorier. Også i dag har den traditionelle Klinteborg-ånd fyldt grunden, da hele dagens program stod på livgrupper!

Klinteborg, uge 1 mandag  30. juni 2015

Klinteborgs første traditionelle livgruppedag er ved vejs ende, læs meget mere lige her!

Klinteborg, uge 1 søndag  29. juni 2015

Gårsdagens Klinteborg-artikel er nu oppe - læs den her!

Klinteborg, uge 1 lørdag  28. juni 2015

Klinteborg er for alvor i gang - læs her mere om, hvad førstedagen har budt på af forskellige oplevelser!