Så kom temadagen til Klinteborg, hvor vi var så heldige at få besøg af Kanal19, der hvert år har til opgave at tage ud og besøge de største FDF-kredse i landet. Fordi K 19-Vanløse nu er den største kreds, kom Kanal19 selvfølgelig forbi vores sommerlejr i dag. Med sig havde de deres Tv-hold bestående af fire værter og en kamera/lydmand. Det vidste sig dog hurtigt, at ingen af de fire værter – og for den sags skyld heller ikke lydmanden – havde særlig godt styr på at lave Tv-programmer. Efter lidt forvirring blev værterne dog enige om, at det nok ville være bedst at lave virkelig mange hold – hele 32 blev det til af slagsen, og så var det ellers bare i gang! Efter de første små poster, der bl.a. bød på spaghettitårn og vandløb, mente værterne dog, at 32 hold alligevel var alt, alt for mange. De blev derfor hurtigt slået sammen to og to, og så var der 16 hold tilbage. Her kom endnu en konkurrence ind i billedet, nemlig roulade-roulette! Alle 16 hold blev udstyret med en vanpistol, fyldt op med eddikevand, og så handlede det ellers bare om, at ramme hinandens roulader for så herefter at skulle spise dem. Lidt en blandet fornøjelse for børnene, der jo elsker roulade, dog ikke med en eddikebismag. 

Alt i mens roulade-roulette kampen var i gang, farrede værterne rundt i siderne og lydmanden forstyrrede deltagerne med sin dårlige optageteknik og en boomstang, der blev ved at falde i hovedet på alle han filmede. Der gik dog ikke længe før værterne igen blev enige om, at 16 hold også var for meget, så efter roulade-roulette kampen blev de igen reduceret, denne gang til otte hold, som efter flere konkurrence blev til fire hold og som til sidst blev til to kæmpe store hold. Her følte værterne sig nu klar til at præsentere den endelige finale, nemlig ”Børnene på bordet”, hvor alle børnene skulle satse sig selv på, hvem af nogle udvalgte ledere de mente ville vinde i forskellige konkurrencer. Dog følte værterne en så stor irritation over lydmandens virkelig dårlige arbejde, så de bandt ham fast til flagstangen midt i Borggården og gav alle børnene én vandballon hver. Og så var det elles bare med at kaste!

Hele temaet sluttede af ved at blive sat i forbindelse til alt det Pippi Langstrømpe har lært os i løbet af ugen om glæden ved at give og modtage, for de to hold endte nemlig med at blive slået sammen, så de alle var vindere.

Som dagens aftenafslutning har der været stabsbål for begge stabe. Udestaben legede Magretheskål, som er en form for gæt og grimmaser og Indestaben holdt en kæmpe diskofest, hvor der blev danset igennem, spist popcorn og chips og drukket slushice. Meget trætte efter en hård dag er børnene nu lagt i seng, så de er klar til en ny dag i morgen, der igen står i den traditionelle Klinteborg-ånds tegn. Vi glæder os!

Billeder

Der er desværre ikke nogen billeder til denne artikel

Klinteborg 2015

Klinteborg, uge 2 fredag  11. juli 2015

Børnene er nu lagt i seng for sidste gang på årets Klinteborg, og i morgen går turen hjem til Vanløse igen. Vi håber at se jer alle sammen på Klinteborg næste år!

Klinteborg, uge 2 torsdag  10. juli 2015

Vejret har ikke været det bedste, så vi har udforsket Klinteborgs indendørsmuligheder.

Klinteborg, uge 2 Udestabens hike  9. juli 2015

Udestaben har været på hike i mens Indestaben tog mærker på Klinteborg. Her kan du læse alt om hiken!

Klinteborg, uge 2 onsdag  8. juli 2015

Fællesleg og livgrupper har i dag fyldt Klinteborg - læs mere her!

Klinteborg, uge 2 tirsdag  7. juli 2015

Indestaben har taget en masse mærker og Udestaben er kommet hjem fra hike!

Klinteborg, uge 2 mandag  7. juli 2015

Udestaben er taget på hike, så Indestaben har hele Klinteborggrunden til at være væbnere for en dag!

Klinteborg, uge 2 søndag  5. juli 2015

Vi er kommet godt i gang med Klinteborgs anden uge - du kan læse meget mere lige her!

Klinteborg, uge 2 lørdag  5. juli 2015

Forældredagen er nu overstået, og vi er klar til uge to på Klinteborg!

Klinteborg, uge 1 fredag  3. juli 2015

Klinteborg har i dag budt på traditionelt livgruppeprogram og virkelig meget ballade i spisesalen. Læs mere her!

Klinteborg, uge 1 torsdag  2. juli 2015

Endnu en traditionel Klinteborgdag er forbi, og det er netop de dage, vi bedst kan lide!

Klinteborg, uge 1 tirsdag  30. juni 2015

Klinteborgs fjerdedag er nu ved ende, og børnene er alle blevet lagt i seng med godnathistorier. Også i dag har den traditionelle Klinteborg-ånd fyldt grunden, da hele dagens program stod på livgrupper!

Klinteborg, uge 1 mandag  30. juni 2015

Klinteborgs første traditionelle livgruppedag er ved vejs ende, læs meget mere lige her!

Klinteborg, uge 1 søndag  29. juni 2015

Gårsdagens Klinteborg-artikel er nu oppe - læs den her!

Klinteborg, uge 1 lørdag  28. juni 2015

Klinteborg er for alvor i gang - læs her mere om, hvad førstedagen har budt på af forskellige oplevelser!