Efter en bragende god temadag i går, var det igen tid til en helt traditionel Klinteborgdag, hvor der var fuldt livgruppeprogram! Pippi Langstrømpe kom også forbi i dag, desværre havde hun virkelig ondt i sine fødder, men hun var hurtig til at minde alle børnene om det hun har lært dem om hele ugen; nemlig glæden ved at give og få. Som tak, hjalp alle børnene derfor Pippi med at få et fodbad, så hun igen kunne danse rundt på sine fødder. For at lave fodbadet, stillede alle børnene op i patruljer, hvor de så skulle ud i en vandstafet. Her skulle de bære en kæmpe rafte frem på en bane, hænge en spand med vand op på raften og så bære den tilbage igen.

Da det hårde rafteløb var overstået var der dog lige et hængeparti, der skulle ordnes. Lederen Andreas havde nemlig lavet ballede i spisesalen, hvor han larmede, lavede sit eget bordhold (14A) og nægtede at rydde sit service op fra det bord. Det blev til sidst for meget for lejrchef Jacob, der efter at have hørt på børnenes dom af Andreas, kaldte til spidsrod. De andre ledere gik derfor med det samme i gang med at opstille en kæmpe spidsrodsbane i borggården, så Andreas kunne kravle igennem den, samtidig med at lederne kastede vand, mel og cornflakes ud over ham – alt sammen til børnenes store fornøjelse!

Efter den altid populære spidsrod, blev der åbent for livgrupper, hvor man bl.a. kunne tage ned på stranden og nyde det fantastiske vejr, man kunne også bygge videre på kæmpe puslespillet eller man kunne være med til at slå rekorden på mælkekassetårnet, der nu er oppe på hele 16 mælkekasser! I dag har der også været heldags-livgruppen ”grøn mad”, der tog ned på stranden for at fange krabber, søstjerner og en lille ål – alt sammen til senere tilberedning. 

Siestaen bød som selvvanligt altid på virkelig meget slik, og så var børnene ellers klar til anden livgruppeperiode. For ”grøn mad” skulle alt det gode fra havet tilberedes, og overraskende nok, var børnene vilde med det! I mellem tiden var der også blevet fanget en masse græshopper, der blev stegt over bål – også en kæmpe fornøjelse for børnene, der gerne spiste mere end én! Dog var det vandrutsjebanen, som børnene havde set mest frem til, og derfor kunne det dårligt gå hurtigt nok med at skifte til badetøj, så den kunne prøves af. Hele 33 meter rutsjede man, før man landede i en kæmpe container fyldt med vand og forret med madrasser.

Til aften var der igen lejrbål, dog uden et besøg fra Klinteman, men i stedet kom Nina Ninja forbi, for at lære os, hvordan japanske game shows fungerer i praksis, det blev bl.a. til karaoke og diverse fjollede konkurrence, hvor alle vandt skittles fra skittlesplanterne i Japan.  Nu er børnene lagt i seng, klar til endnu en traditionel Klinteborgdag i morgen – og det er sådan vi bedst kan lide det!

Billeder

Klinteborg 2015

Klinteborg, uge 2 fredag  11. juli 2015

Børnene er nu lagt i seng for sidste gang på årets Klinteborg, og i morgen går turen hjem til Vanløse igen. Vi håber at se jer alle sammen på Klinteborg næste år!

Klinteborg, uge 2 torsdag  10. juli 2015

Vejret har ikke været det bedste, så vi har udforsket Klinteborgs indendørsmuligheder.

Klinteborg, uge 2 Udestabens hike  9. juli 2015

Udestaben har været på hike i mens Indestaben tog mærker på Klinteborg. Her kan du læse alt om hiken!

Klinteborg, uge 2 onsdag  8. juli 2015

Fællesleg og livgrupper har i dag fyldt Klinteborg - læs mere her!

Klinteborg, uge 2 tirsdag  7. juli 2015

Indestaben har taget en masse mærker og Udestaben er kommet hjem fra hike!

Klinteborg, uge 2 mandag  7. juli 2015

Udestaben er taget på hike, så Indestaben har hele Klinteborggrunden til at være væbnere for en dag!

Klinteborg, uge 2 søndag  5. juli 2015

Vi er kommet godt i gang med Klinteborgs anden uge - du kan læse meget mere lige her!

Klinteborg, uge 2 lørdag  5. juli 2015

Forældredagen er nu overstået, og vi er klar til uge to på Klinteborg!

Klinteborg, uge 1 fredag  3. juli 2015

Klinteborg har i dag budt på traditionelt livgruppeprogram og virkelig meget ballade i spisesalen. Læs mere her!

Klinteborg, uge 1 onsdag  2. juli 2015

Så kom temadagen til Klinteborg, hvor vi var så heldige at få besøg af Kanal19, der hvert år har til opgave at tage up og besøge de største FDF-kredse i landet. Fordi K 19-Vanløse nu er den største kreds, kom Kanal19 selvfølgelig forbi vores sommerlejr i dag.

Klinteborg, uge 1 tirsdag  30. juni 2015

Klinteborgs fjerdedag er nu ved ende, og børnene er alle blevet lagt i seng med godnathistorier. Også i dag har den traditionelle Klinteborg-ånd fyldt grunden, da hele dagens program stod på livgrupper!

Klinteborg, uge 1 mandag  30. juni 2015

Klinteborgs første traditionelle livgruppedag er ved vejs ende, læs meget mere lige her!

Klinteborg, uge 1 søndag  29. juni 2015

Gårsdagens Klinteborg-artikel er nu oppe - læs den her!

Klinteborg, uge 1 lørdag  28. juni 2015

Klinteborg er for alvor i gang - læs her mere om, hvad førstedagen har budt på af forskellige oplevelser!