Endnu en dag på Klinteborg er ved at være slut, og for nogle har det også været den sidste hele dag på lejren, da der er store skiftedag i morgen. Programmet i dag har været fyldt med de traditionelle Klinteborg-livgrupper, der har stået på alt fra ansigtsmaling til vandrutsjebane og madball. Der har også været mulighed for at tage på stranden og bade, som rigtig mange valgte at gøre, da vejret i dag har været helt fantastisk! Mælkekassetårnet var også åbent i dag, og Silja 1. væbner slog rekorden, der nu er oppe på hele 19 mælkekasser!

Ligesom i går, hvor lederen Andreas fik spidsrod, har der igen i dag været tumult i spisesalen. Lederen Søren og senior-Anna kunne ikke dy sig for at lege med vand under frokosten – og når de nu var så glade for vand, var der jo ikke noget andet for, end at give dem en omgang buksevand – til kæmpe fornøjelse for børnene. Så af sted mod vandrutsjebanen og så var det ellers bare i containeren med tøj på for begges vedkommende!

Så let slap vi dog ikke i spisesalen. Da det blev tid til aftensmad manglede alle seniorerne – de lod dog ikke vente på sig særlig længe før de alle kom bragede ind. Med sig havde de deres eget bord og stole, høj musik, sodavand og strandtøj. Det var dog ikke alt – med sig havde de også lejrchefens klokke, så han knapt kunne få ro i spisesalen, og hvis der er noget der ikke passer lejrchef Jacob, så er det når hans klokke bliver stjålet! Med så meget uorden kunne det kun kalde på en spidsrod, men her stoppede seniorerne ikke – de ville have en selfie med lejrchef Jacob, der hurtigt gjorde det klart, at den slags ikke var gratis. For prisen af en is til hver af alle børn på lejren fik seniorerne deres selfie med lejrchefen. Høje på adrenalin over deres spisesals-stunt gik konsekvensen først op for seniorerne da de var blevet bunden fast til hinanden på en række stole, så der ikke var nogen vej tilbage. Og så gik det ellers bare amok! Køkkenet havde fundet alle de gode madrester fra de sidste par dage frem, blandet godt sammen og tilsat massere af brun sovs og kogte cornflakes. En virkelig ulækker cocktail der resulterede i skrigende seniorer, der nu var smurt ind til uigenkendelighed.

Selvom seniorerne nok ikke brød sig sønderligt om deres konsekvens, var de resterende børn – og for den sags skyld også ledere – vilde med det! Det blev til grin, latter og store smil, der blev båret med i seng. Børnene har nu pakket deres tasker, nogle klar til at forlade lejreren i morgen, andre til at blive en uge mere. Lederne glæder sig i hvert fald til endnu en uge på Klinteborg!

Billeder

Klinteborg 2015

Klinteborg, uge 2 fredag  11. juli 2015

Børnene er nu lagt i seng for sidste gang på årets Klinteborg, og i morgen går turen hjem til Vanløse igen. Vi håber at se jer alle sammen på Klinteborg næste år!

Klinteborg, uge 2 torsdag  10. juli 2015

Vejret har ikke været det bedste, så vi har udforsket Klinteborgs indendørsmuligheder.

Klinteborg, uge 2 Udestabens hike  9. juli 2015

Udestaben har været på hike i mens Indestaben tog mærker på Klinteborg. Her kan du læse alt om hiken!

Klinteborg, uge 2 onsdag  8. juli 2015

Fællesleg og livgrupper har i dag fyldt Klinteborg - læs mere her!

Klinteborg, uge 2 tirsdag  7. juli 2015

Indestaben har taget en masse mærker og Udestaben er kommet hjem fra hike!

Klinteborg, uge 2 mandag  7. juli 2015

Udestaben er taget på hike, så Indestaben har hele Klinteborggrunden til at være væbnere for en dag!

Klinteborg, uge 2 søndag  5. juli 2015

Vi er kommet godt i gang med Klinteborgs anden uge - du kan læse meget mere lige her!

Klinteborg, uge 2 lørdag  5. juli 2015

Forældredagen er nu overstået, og vi er klar til uge to på Klinteborg!

Klinteborg, uge 1 torsdag  2. juli 2015

Endnu en traditionel Klinteborgdag er forbi, og det er netop de dage, vi bedst kan lide!

Klinteborg, uge 1 onsdag  2. juli 2015

Så kom temadagen til Klinteborg, hvor vi var så heldige at få besøg af Kanal19, der hvert år har til opgave at tage up og besøge de største FDF-kredse i landet. Fordi K 19-Vanløse nu er den største kreds, kom Kanal19 selvfølgelig forbi vores sommerlejr i dag.

Klinteborg, uge 1 tirsdag  30. juni 2015

Klinteborgs fjerdedag er nu ved ende, og børnene er alle blevet lagt i seng med godnathistorier. Også i dag har den traditionelle Klinteborg-ånd fyldt grunden, da hele dagens program stod på livgrupper!

Klinteborg, uge 1 mandag  30. juni 2015

Klinteborgs første traditionelle livgruppedag er ved vejs ende, læs meget mere lige her!

Klinteborg, uge 1 søndag  29. juni 2015

Gårsdagens Klinteborg-artikel er nu oppe - læs den her!

Klinteborg, uge 1 lørdag  28. juni 2015

Klinteborg er for alvor i gang - læs her mere om, hvad førstedagen har budt på af forskellige oplevelser!