Et af de mest stillede spørgsmål blandt der store børn i væbnerlejren er; ”Hvornår er der Hike?” Hiken er en ældgammelt tradition på Klinteborg, hvor væbnere og seniorvæbnere tager ud på en vandretur og bliver testet i forskellige discipliner undervejs. Hiken er hemmelig og kan starte når som helst, hvad end det er midt om natten eller i frokostpausen. I år startede hiken lige efter morgenmad, hvor børnene blev inddelt i fire hold og fik besked på kun at pakke 10 ting hver til turen. Derfor måtte der prioriteres om hovedpuden var vigtigere en tandbørsten og om et par tørre sokker var bedre end et regnsæt. 

De fire hold blev sendt individuelt afsted på en rute langs kysten, hvor de skulle gå i sand og modvind rundt til de 10 poster på ruten. På posterne blev de testet på deres evner til at samarbejde i alt fra papirklipning til kompaspejling. Ruten sluttede ved en shelterpladsen i Kårup skov, hvor de fire hold nu blev sat sammen til to. På shelterpladsen, skulle holdene dyste i en kamp om god og dårlig aftensmad, hvor vinderne kunne nyde burgere og taberne måtte nøjes med rugbrødsmadder med leverpostej og pasta med ketchup. Efter aftensmaden skulle holdene atter dyste om sovepladserne, hvor vinderne kunne få lov til at sove i shelterne og taberne måtte bygge en bivuak og sove på græsset.

Det næste morgen blev børnene hevet ud af soveposerne og sendt afsted på et walkie-talkie løb i en kamp om morgenmaden. Da der var rigeligt med den gode morgenmad kunne begge hold dog nyde denne da de endelig kom tilbage fra løbet. 

Inden turen blev gruppen sat i et dilemma. De fik rådighed over kørelejlighed hjem til klinteborg til 12 af de 25 deltagere og måtte derfor argumentere for, hvem de mente skulle køres hjem og hvem der godt kunne klare gåturen. Hiken sluttede hjemme på Klinteborg hvor børnene kunne slappe af med badning på stranden efterfulgt af biograf i pejsesalen. 

Billeder

Klinteborg 2015

Klinteborg, uge 2 fredag  11. juli 2015

Børnene er nu lagt i seng for sidste gang på årets Klinteborg, og i morgen går turen hjem til Vanløse igen. Vi håber at se jer alle sammen på Klinteborg næste år!

Klinteborg, uge 2 torsdag  10. juli 2015

Vejret har ikke været det bedste, så vi har udforsket Klinteborgs indendørsmuligheder.

Klinteborg, uge 2 onsdag  8. juli 2015

Fællesleg og livgrupper har i dag fyldt Klinteborg - læs mere her!

Klinteborg, uge 2 tirsdag  7. juli 2015

Indestaben har taget en masse mærker og Udestaben er kommet hjem fra hike!

Klinteborg, uge 2 mandag  7. juli 2015

Udestaben er taget på hike, så Indestaben har hele Klinteborggrunden til at være væbnere for en dag!

Klinteborg, uge 2 søndag  5. juli 2015

Vi er kommet godt i gang med Klinteborgs anden uge - du kan læse meget mere lige her!

Klinteborg, uge 2 lørdag  5. juli 2015

Forældredagen er nu overstået, og vi er klar til uge to på Klinteborg!

Klinteborg, uge 1 fredag  3. juli 2015

Klinteborg har i dag budt på traditionelt livgruppeprogram og virkelig meget ballade i spisesalen. Læs mere her!

Klinteborg, uge 1 torsdag  2. juli 2015

Endnu en traditionel Klinteborgdag er forbi, og det er netop de dage, vi bedst kan lide!

Klinteborg, uge 1 onsdag  2. juli 2015

Så kom temadagen til Klinteborg, hvor vi var så heldige at få besøg af Kanal19, der hvert år har til opgave at tage up og besøge de største FDF-kredse i landet. Fordi K 19-Vanløse nu er den største kreds, kom Kanal19 selvfølgelig forbi vores sommerlejr i dag.

Klinteborg, uge 1 tirsdag  30. juni 2015

Klinteborgs fjerdedag er nu ved ende, og børnene er alle blevet lagt i seng med godnathistorier. Også i dag har den traditionelle Klinteborg-ånd fyldt grunden, da hele dagens program stod på livgrupper!

Klinteborg, uge 1 mandag  30. juni 2015

Klinteborgs første traditionelle livgruppedag er ved vejs ende, læs meget mere lige her!

Klinteborg, uge 1 søndag  29. juni 2015

Gårsdagens Klinteborg-artikel er nu oppe - læs den her!

Klinteborg, uge 1 lørdag  28. juni 2015

Klinteborg er for alvor i gang - læs her mere om, hvad førstedagen har budt på af forskellige oplevelser!