Nu er Klinteborgs anden uge for alvor skudt i gang – og det er med både livgrupper, bellevue og et gudebål! Vi startede dog først dagen ud med at høre om J-Man (Jesus) i en lidt mere moderne fortælling om den barmhjertige samaritaner, hvor vi i denne fortælling lærte at selv Brøndby-fans kan hjælpe FCK-fans og omvendt. 

Der var lagt op til en dag i den traditionelle Klinteborg-ånd, med fuldt livgruppe program. Her kunne man blandt andet prøve mælkekassetårnet, hvor rekorden dog ikke blev slået, og der var også mulighed for at prøve vandrutsjebanen. For de lidt mere stillesiddende børn kunne man få lov til at bygge videre på kæmpe puslespillet, som i dag fik lagt den sidste brik. 

Vi har haft stor glæde af utroligt fantastisk vejr igennem hele ugen, og særligt i dag, hvor solen bagte ned, var det på med solcremen! 

Det planlagte program bød også på livgrupper efter siestaen, men samtlige, både børn og ledere, i spisesalen var enige om, at det simpelthen var for varmt til livgrupper. Så i kor blev der råbt på bellevue gentagende gange indtil lejrchef Jacob var nødt til at give efter. Børn som voksne smuttede derfor i badetøjet og ned på stranden, hvor den først stod på badning, derefter fri leg på stranden og så tilbage i vandet i en god halv times tid. 


Herefter stod den på den traditionelle aftensmad, rugbrødsmadder, men en ting var anderledes: Som taget ud af ”Lady og Vagabonden” blev seniorerne Mathias og Oliva budt op til spaghetti med kødboller – alt sammen til stor fornøjelse for de øvrige børn og voksne i spisesalen, der ikke holdt tilråbene tilbage.


Derefter blev flaget sunget ned, det er for resten de fantastiske seniorer der har stået for det igennem hele ugen, og vi vil gerne rose førsteårs seniorerne, som styrer flagparaderne til punkt og prikke – det er længe siden vi har set noget så godt! Som aftensaktivitet stod den på gudebål, hvor børnene skulle mødes med egypternes, grækernes og vores egne guder, så børnene blandt andet kunne lære at gå på vandet, holde en ildkugle og gætte sange.  


Vi siger godnat og tak for nu, og glæder os til endnu en fantastisk dag i morgen! 

Billeder

Klinteborg 2015

Klinteborg, uge 2 fredag  11. juli 2015

Børnene er nu lagt i seng for sidste gang på årets Klinteborg, og i morgen går turen hjem til Vanløse igen. Vi håber at se jer alle sammen på Klinteborg næste år!

Klinteborg, uge 2 torsdag  10. juli 2015

Vejret har ikke været det bedste, så vi har udforsket Klinteborgs indendørsmuligheder.

Klinteborg, uge 2 Udestabens hike  9. juli 2015

Udestaben har været på hike i mens Indestaben tog mærker på Klinteborg. Her kan du læse alt om hiken!

Klinteborg, uge 2 onsdag  8. juli 2015

Fællesleg og livgrupper har i dag fyldt Klinteborg - læs mere her!

Klinteborg, uge 2 tirsdag  7. juli 2015

Indestaben har taget en masse mærker og Udestaben er kommet hjem fra hike!

Klinteborg, uge 2 mandag  7. juli 2015

Udestaben er taget på hike, så Indestaben har hele Klinteborggrunden til at være væbnere for en dag!

Klinteborg, uge 2 lørdag  5. juli 2015

Forældredagen er nu overstået, og vi er klar til uge to på Klinteborg!

Klinteborg, uge 1 fredag  3. juli 2015

Klinteborg har i dag budt på traditionelt livgruppeprogram og virkelig meget ballade i spisesalen. Læs mere her!

Klinteborg, uge 1 torsdag  2. juli 2015

Endnu en traditionel Klinteborgdag er forbi, og det er netop de dage, vi bedst kan lide!

Klinteborg, uge 1 onsdag  2. juli 2015

Så kom temadagen til Klinteborg, hvor vi var så heldige at få besøg af Kanal19, der hvert år har til opgave at tage up og besøge de største FDF-kredse i landet. Fordi K 19-Vanløse nu er den største kreds, kom Kanal19 selvfølgelig forbi vores sommerlejr i dag.

Klinteborg, uge 1 tirsdag  30. juni 2015

Klinteborgs fjerdedag er nu ved ende, og børnene er alle blevet lagt i seng med godnathistorier. Også i dag har den traditionelle Klinteborg-ånd fyldt grunden, da hele dagens program stod på livgrupper!

Klinteborg, uge 1 mandag  30. juni 2015

Klinteborgs første traditionelle livgruppedag er ved vejs ende, læs meget mere lige her!

Klinteborg, uge 1 søndag  29. juni 2015

Gårsdagens Klinteborg-artikel er nu oppe - læs den her!

Klinteborg, uge 1 lørdag  28. juni 2015

Klinteborg er for alvor i gang - læs her mere om, hvad førstedagen har budt på af forskellige oplevelser!