Ovenpå forældredagen lørdag har Klinteborgs anden søndag været en (næsten) helt almindelig dag. I væbnerlejren vågnede de største deltagere op til endnu en gang nattefis – denne gang i form af et telt, der på mystisk vis havde forladt sin plads i væbnerlejren og etableret sig mutters alene midt på lejrens åbne dækbane. I teltet hang desuden lejrchef Emils uundværlige klokke, der normalt hænger i spisesalen. Ved morgenmaden fortsatte balladen, da bordhold 11 fik serveret pandekager til morgenmaden, mens alle andre borde måtte nøjes med de almindelige morgenbakker. En sådan narrestreg kunne lejrchef Emil naturligvis ikke sidde overhørig, og straffen blev da også en af Klinteborgs hårdeste; nemlig spidsrod til bordeholdets to ledere Jens og Emilie. Efter spidsroden stod dagen på livgrupper. Her kunne man bl.a. prøve bungeerun - eller svævebanen, spille MAD-ball, blive malet i ansigtet eller lægge en brik i det kæmpestore puslespil, der er medbragt til lejren. Ved frokosten var menuen pitabrød, hvorefter lejrdeltagerne kunne gå en tur i Tutten, hvor køen nu var skrumpet betragteligt efter første uges høje deltagerantal. Til sjaden kl. 15:30 var luften endnu ikke gået af ledernes balladeballon. Menuen stod på vandmelon og pandekager (eftersom mange jo var blevet snydt for dette ved morgenmaden), og de tomme melonskralder røg om ørerne på deltagerne, da fem ledere, til alles morskab, indledte en heftig kastekamp. Lejrchef Emil havde sit hyr med at få de festlige tropper under kontrol, og sjaden endte i endnu en straf (denne gang i form af rengøring af den store spisesal) til de skyldige ledere, der tog tjansen på sig med højt humør.

Efter eftermiddagens livgrupper var aftenprogrammet adskilt. Puslinge, tumlinge og pilte spillede høvdingebold, mens væbnerlejren tog turen til den nærtliggende badebro for at fiske efter krabber. Børnene har nu fundet deres soveposer, og mens roen har sænket sig over indestabsværelser og teltlejre, gør den betragteligt forøgede lederflok i disse nattetimer klar til at Klinteborgs anden uge for alvor tager sig begyndelse. En ny og spændende lejrtid venter de intetanende deltagere, der i morgen mandag vil vågne op til en ny og anderledes lejrverden.

Billeder

Klinteborg 2017

Klinteborg 2017, fredag uge 2  7. juli 2017

Klinteborg er ved at være slut for i år. Vi har oplevet en masse, fået mange nye venner og brugt grinemusklerne som aldrig før. På vegne af alle lejrens voksne kan jeg allerede sige, at vi glæder os til næste års to uger på Klinteborg! Læs mere her om, hvad vi har lavet den sidste dag.

Klinteborg 2017, onsdag uge 2 (udestaben på hike)  7. juli 2017

Udestaben var onsdag/torsdag på hike rundt i området af Veddinge Bakker. Læs meget mere om det lige her!

Klinteborg 2017, torsdag uge 2  6. juli 2017

Temaet om middelalderborgen Klintonia fik sin afslutning i dag - læs meget mere lige her!

Klinteborg 2017, onsdag uge 2 (indestaben)  5. juli 2017

Endnu en dag på middelalderborgen Klintonia er ved vejs ende - du kan læse mere her!

Klinteborg 2017, tirsdag uge 2  4. juli 2017

Temaet om middelalderborgen Klintonia fortsætter - læs meget mere lige her!

Klinteborg 2017, mandag uge 2  3. juli 2017

Temaet om middelalderborgen Klintonia er for alvor startet her på Klinteborg - du kan læse meget mere lige her!

Forældredagen 2017  1. juli 2017

Vi har haft besøg af alle forældrene på Klinteborg i dag - læs meget mere lige her!

Klinteborg 2017, fredag uge 1  30. juni 2017

Vi har i dag haft besøg af vores præst hjemme fra Vanløse - læs mere her!

Klinteborg 2017, torsdag uge 1  29. juni 2017

Det traditionelle Klinteborg-program lever i bedste velgående - læs mere her!

Klinteborg 2017, onsdag uge 1  28. juni 2017

Klinteborg har i dag budt på tema, hvor vi fik levet os ind i Harry Potters magiske verden. Læs mere lige her :-)

Klinteborg 2017, tirsdag uge 1  28. juni 2017

Endnu en traditionel Klineborg-dag er ved vejs ende; læs mere her!

Klinteborg 2017, mandag uge 1  26. juni 2017

En klassisk Klinteborg-dag er ved vejs ende - læs mere her :-)

Klinteborg 2017, søndag uge 1  25. juni 2017

Første hele dag i Klinteborgs dejlige rammer er ovre, stabene har været adskilt, men oplevelserne har været mange. Læs mere her :-)

Klinteborg 2017, lørdag uge 1  24. juni 2017

En våd start er en god start - Klinteborg 2017 er i gang!