Onsdagen her på Klinteborg har emmet af temaet om Klintonia, som vi har stiftet bekendtskab med i løbet af ugen. Allerede fra morgenstunden var programmet tæt pakket; der gik ikke længe før de fleste af lejrens deltagere havde opdaget, at hele udestaben manglede. Vi fandt dog hurtigt ud af, at de var taget på hike for at indsamle guldstykker til at erobre mere land omkring Klintonia - det er nemlig ikke gået så godt for udestaben, der gennem de sidste par dage har tabt mere og mere af deres rige til piltene og indestaben. Mere om udestabens hike følger i morgen.

Da forvirringen om den manglende udestab havde lagt sig, skulle indestaben og piltelejren bruge den første livgruppeperiode på at træne deres færdigheder, så alle kunne blive klar til den store kamp, der skulle finde sted senere på dagen. Der var bl.a. mulighed for at træne bueskydning, lave middelaldersmykker, lave sin egen tegneserie og komme rundt på skattejagt. For de små var der også afsat tid til eventyroplæsning.

Efter dagens frokost ventede en sjov overraskelse for lejrdeltagerne, da Klinteborgs forvaltere havde besluttet at dagens tut skulle afvikles med juletema. Her fik alle børn en gratis gave i form af mini slush-ice og popcorn. Til sjaden havde vi endnu en gang en fødselar, denne gang lederen William, der fyldte 19 år. Traditionen tro spillede vores fantastiske tambourkorps op til fødselsdagssang, og William valgte ligesom de fleste andre af Klinteborgs fødselarer orkestrets tre instrumenter; tromme, fløjte og lyre til sin fødselsdagssang.

Efter sjaden vendte prins Patrick den Pudsige og Lyngø den Lalleglade tilbage fra deres stuearrest. Tilfredse kunne de konstatere, at børnene fra deres respektive riger i løbet af det sidste døgn havde vundet store mængder land fra det stakkels blå rige. Dog stod bl.a. væbnerlejren fortsat under blåt styre og de to prinser besluttede, efter at have sikret sig at riget nu stod tomt, at kæmpe om de sidste stykker land. Herefter gik turen til den royale kamparena (fodboldbanen), hvor grønt og rød/gult rige kæmpede mod hinanden i tovtrækning, stikbold og ringridning. Efter mange uafgjorte kampe måtte prins Patrick og Lyngø dog ty til tvekamp i form af sten-saks-papir for at afgøre, hvem sejren skulle tilgå. Skuffet måtte det grønne rige derfor se til, da rød/gult rige vandt en kneben sejr.

Dagen er ved at være ved ende, og traditionen tro skal alle indestabsbørnene sove i væbnerlejren i nat. Med en sjov godnathistorie fra forvalter René om sine unge dage på Klinteborg har børnene nu lagt sig til at sove i de lidt uvante rammer som teltene giver; men ikke desto mindre glade over dagens oplevelser. I morgen venter en ny dag i Klintonias ånd.

Billeder

Klinteborg 2017

Klinteborg 2017, fredag uge 2  7. juli 2017

Klinteborg er ved at være slut for i år. Vi har oplevet en masse, fået mange nye venner og brugt grinemusklerne som aldrig før. På vegne af alle lejrens voksne kan jeg allerede sige, at vi glæder os til næste års to uger på Klinteborg! Læs mere her om, hvad vi har lavet den sidste dag.

Klinteborg 2017, onsdag uge 2 (udestaben på hike)  7. juli 2017

Udestaben var onsdag/torsdag på hike rundt i området af Veddinge Bakker. Læs meget mere om det lige her!

Klinteborg 2017, torsdag uge 2  6. juli 2017

Temaet om middelalderborgen Klintonia fik sin afslutning i dag - læs meget mere lige her!

Klinteborg 2017, tirsdag uge 2  4. juli 2017

Temaet om middelalderborgen Klintonia fortsætter - læs meget mere lige her!

Klinteborg 2017, mandag uge 2  3. juli 2017

Temaet om middelalderborgen Klintonia er for alvor startet her på Klinteborg - du kan læse meget mere lige her!

Klinteborg 2017, søndag uge 2  2. juli 2017

Vi har taget hul på Klinteborgs anden uge - læs mere her!

Forældredagen 2017  1. juli 2017

Vi har haft besøg af alle forældrene på Klinteborg i dag - læs meget mere lige her!

Klinteborg 2017, fredag uge 1  30. juni 2017

Vi har i dag haft besøg af vores præst hjemme fra Vanløse - læs mere her!

Klinteborg 2017, torsdag uge 1  29. juni 2017

Det traditionelle Klinteborg-program lever i bedste velgående - læs mere her!

Klinteborg 2017, onsdag uge 1  28. juni 2017

Klinteborg har i dag budt på tema, hvor vi fik levet os ind i Harry Potters magiske verden. Læs mere lige her :-)

Klinteborg 2017, tirsdag uge 1  28. juni 2017

Endnu en traditionel Klineborg-dag er ved vejs ende; læs mere her!

Klinteborg 2017, mandag uge 1  26. juni 2017

En klassisk Klinteborg-dag er ved vejs ende - læs mere her :-)

Klinteborg 2017, søndag uge 1  25. juni 2017

Første hele dag i Klinteborgs dejlige rammer er ovre, stabene har været adskilt, men oplevelserne har været mange. Læs mere her :-)

Klinteborg 2017, lørdag uge 1  24. juni 2017

En våd start er en god start - Klinteborg 2017 er i gang!