Halvvejs gennem årets Klinteborg har lørdagen traditionen tro budt på forældredag. På denne dag mere end fordoblede vi lejrens antal, da forældre og søskende fra kl 11:00 væltede ind på lejrområdet. Efter mange års træning var Klinteborg dog godt forberedt på det store besøgspres; og med parkeringsvagter, info-bod, grundig skiltning og en masse hjælp fra lejrens erfarne børn gled dagen som smurt.  Forældre og søskende fik rig lejlighed for at opleve alle dele af Klinteborgs hverdag og de dertilhørende livgrupper (i dag i form af perler, MAD-ball, Bungeerun og ansigtsmaling). Kl. 12:15 gjaldede badetrompeten, og børnene kunne herefter vise deres forældre vej til stranden og introducere de voksne for lejrens baderegler. Selvom der ikke var mange i vandet, der stadig er koldt ovenpå flere overskyede dage, så mange sikkert til fra bredden, mens de 15 bundgarnspæle, børnene og nogle få voksne trodsede kulden. 

Efter en tur under udendørsbruseren var frokosten serveret for de over 350 besøgende. Da Klinteborgs storsal ikke kan rumme så stort et antal, var der i dagens anledning dækket op i borggården, hvor familierne kunne sidde på tværs af patruljer. Menuen stod på grillkød, pasta, kartoffelsalat og grønt, og mens forældrene havde mulighed for at slukke tørsten med øl eller vin, bød tutten på slush ice eller sodavand for de mindre. 

Ingen Klinteborg uden Tut og da lejrens børn som vanligt havde snoldet for pengene på deres tutkonti, åbnede Tutten for de nysgerrige søskende, der i dagens anledning kunne handle kontant i den lille slikbutik. Herefter begav alle sig ud på lejrens dækbane til den årlige forælder/leder-dyst. Igen i år var disciplinen frisbeespillet Ultimate, og selvom forældrene gav kamp til stregen, blev det lederne, der løb af med den endelige sejr. 

Dagens festlige afslutning var fælleslejrbålet i Lejrbålsgryden, hvor Kirsten Giftekniv, Lejrpolitiet og ornitologen Otto's fætter Oscar underholdt børn som voksne. Det var også til lejrbålet at vinderne af første uges telt- og værelsesorden blev kåret. Her løb hele tre væbnertelte med udestabssejren, mens to piltetelte ligeledes måtte splitte æren efter dødt løb. På indestabsgangen var der til gengæld tale om en klokkeklar sejr, da lejrens yngste - puslingedrengene - gav alle andre baghjul og tog prisen som årets første vindere af værelsesordenen. 

Kort efter lejrbålets afslutning forlod de sidste tilbageblevne forældre lejren, og en ny uge på Klinteborg kunne herefter tage sin begyndelse. Aftenen er gået med at introducere lejrens nye ansigter til Klinteborgs mange hemmeligheder og traditioner, udpakning af tasker og rundvisning på den store grund. For de børn, der har valgt fulde to ugers sommerlejr fortsætter Klinteborg som vanligt - nu med lidt færre børn og flere lederkræfter. Og mens vi stadig håber på bedre vejr de næste dage, er humøret fortsat højt og Klinteborgs deltagere er klar til en uforglemmelig uge 2.  

Billeder

Klinteborg 2017

Klinteborg 2017, fredag uge 2  7. juli 2017

Klinteborg er ved at være slut for i år. Vi har oplevet en masse, fået mange nye venner og brugt grinemusklerne som aldrig før. På vegne af alle lejrens voksne kan jeg allerede sige, at vi glæder os til næste års to uger på Klinteborg! Læs mere her om, hvad vi har lavet den sidste dag.

Klinteborg 2017, onsdag uge 2 (udestaben på hike)  7. juli 2017

Udestaben var onsdag/torsdag på hike rundt i området af Veddinge Bakker. Læs meget mere om det lige her!

Klinteborg 2017, torsdag uge 2  6. juli 2017

Temaet om middelalderborgen Klintonia fik sin afslutning i dag - læs meget mere lige her!

Klinteborg 2017, onsdag uge 2 (indestaben)  5. juli 2017

Endnu en dag på middelalderborgen Klintonia er ved vejs ende - du kan læse mere her!

Klinteborg 2017, tirsdag uge 2  4. juli 2017

Temaet om middelalderborgen Klintonia fortsætter - læs meget mere lige her!

Klinteborg 2017, mandag uge 2  3. juli 2017

Temaet om middelalderborgen Klintonia er for alvor startet her på Klinteborg - du kan læse meget mere lige her!

Klinteborg 2017, søndag uge 2  2. juli 2017

Vi har taget hul på Klinteborgs anden uge - læs mere her!

Klinteborg 2017, fredag uge 1  30. juni 2017

Vi har i dag haft besøg af vores præst hjemme fra Vanløse - læs mere her!

Klinteborg 2017, torsdag uge 1  29. juni 2017

Det traditionelle Klinteborg-program lever i bedste velgående - læs mere her!

Klinteborg 2017, onsdag uge 1  28. juni 2017

Klinteborg har i dag budt på tema, hvor vi fik levet os ind i Harry Potters magiske verden. Læs mere lige her :-)

Klinteborg 2017, tirsdag uge 1  28. juni 2017

Endnu en traditionel Klineborg-dag er ved vejs ende; læs mere her!

Klinteborg 2017, mandag uge 1  26. juni 2017

En klassisk Klinteborg-dag er ved vejs ende - læs mere her :-)

Klinteborg 2017, søndag uge 1  25. juni 2017

Første hele dag i Klinteborgs dejlige rammer er ovre, stabene har været adskilt, men oplevelserne har været mange. Læs mere her :-)

Klinteborg 2017, lørdag uge 1  24. juni 2017

En våd start er en god start - Klinteborg 2017 er i gang!