Alt synede normalt da udestaben onsdag morgen blev vækket og skulle til den fælles morgenmad, men knapt var morgenmaden spist færdig før prins Søren stormede ind i spisesalen. Her kaldte han alle udestabsbørnene til sig for at fortælle, at de måtte afsted på en udflugt for at finde Torben Den Tobenedes testamente.rnrnEfter morgenmaden var der lige tid til at pakke de vigtigste ting til turen – og så var det ellers bare igang! Børnene blev her inddelt i tre hold og sendt afsted på hiken med 20 minutters mellemrum.
På de første seks kilometer af gåturen mødte holdene fire forskellige poster som skulle løses inden de kunne komme frem til de sheltere der skulle agere deres sovepladser. Posterne bød bl.a. på at kunne koge det bedste blødkogte æg uden tidstagning og være de bedste til at pejle fra skamlebæksenderen. Gåturen og posterne blev taget i højt humør og strålende solskin, så vi kunne ikke bede om mere.
Fremme ved shelterne blev der indrettet sovepladser, lavet bål og slappet af ovenpå den meget hårde seks kilometers gåtur. Afslapningen varede dog ikke længe før det igen var tid til løb, denne gang et stjerneløb, hvor børnene bl.a. kunne skyde med bue og pil, øve bottleflip, samle puslespil og tænde flere bål. Bålene blev også brugt til aftensmaden, hvor menuen stod på grillede koteletter, kyllingespyd og kartoffelsalat. Med maverne godt fyldte var det nu tid til at lede efter den afdøde konges testamente. 
Ikke langt fra shelterpladsen var en mark med 4000 stenansigter på pæle – her blev børnene udstyret med kompas og en liste med ledetråde, og så var det ellers bare i gang med at finde testamentet! Langt om længe lykkedes det børnene at finde det rigtige stenansigt, og under denne var kisten med testamentet begravet. Lige som vi alle troede at nu var mysteriet om Klintonias næste konge løst, viste det sig, at testamentet var krypteret og derfor ulæseligt. Hjemme ved shelterpladsen måtte alle hikens deltagere derfor gå i seng uden en løsning på mysteriet.
Næste morgen var det blevet tid til at vende hjemad mod Klintonia igen, hvor det her skulle vise sig, at mens udestaben havde været på hike, har indestaben og piltene fundet et kodehjul til at dekryptere testamentet, og hele lejren kunne nu igen være fælles om at finde den næste konge af Klintonia.

Billeder

Der er desværre ikke nogen billeder til denne artikel

Klinteborg 2017

Klinteborg 2017, fredag uge 2  7. juli 2017

Klinteborg er ved at være slut for i år. Vi har oplevet en masse, fået mange nye venner og brugt grinemusklerne som aldrig før. På vegne af alle lejrens voksne kan jeg allerede sige, at vi glæder os til næste års to uger på Klinteborg! Læs mere her om, hvad vi har lavet den sidste dag.

Klinteborg 2017, torsdag uge 2  6. juli 2017

Temaet om middelalderborgen Klintonia fik sin afslutning i dag - læs meget mere lige her!

Klinteborg 2017, onsdag uge 2 (indestaben)  5. juli 2017

Endnu en dag på middelalderborgen Klintonia er ved vejs ende - du kan læse mere her!

Klinteborg 2017, tirsdag uge 2  4. juli 2017

Temaet om middelalderborgen Klintonia fortsætter - læs meget mere lige her!

Klinteborg 2017, mandag uge 2  3. juli 2017

Temaet om middelalderborgen Klintonia er for alvor startet her på Klinteborg - du kan læse meget mere lige her!

Klinteborg 2017, søndag uge 2  2. juli 2017

Vi har taget hul på Klinteborgs anden uge - læs mere her!

Forældredagen 2017  1. juli 2017

Vi har haft besøg af alle forældrene på Klinteborg i dag - læs meget mere lige her!

Klinteborg 2017, fredag uge 1  30. juni 2017

Vi har i dag haft besøg af vores præst hjemme fra Vanløse - læs mere her!

Klinteborg 2017, torsdag uge 1  29. juni 2017

Det traditionelle Klinteborg-program lever i bedste velgående - læs mere her!

Klinteborg 2017, onsdag uge 1  28. juni 2017

Klinteborg har i dag budt på tema, hvor vi fik levet os ind i Harry Potters magiske verden. Læs mere lige her :-)

Klinteborg 2017, tirsdag uge 1  28. juni 2017

Endnu en traditionel Klineborg-dag er ved vejs ende; læs mere her!

Klinteborg 2017, mandag uge 1  26. juni 2017

En klassisk Klinteborg-dag er ved vejs ende - læs mere her :-)

Klinteborg 2017, søndag uge 1  25. juni 2017

Første hele dag i Klinteborgs dejlige rammer er ovre, stabene har været adskilt, men oplevelserne har været mange. Læs mere her :-)

Klinteborg 2017, lørdag uge 1  24. juni 2017

En våd start er en god start - Klinteborg 2017 er i gang!