Digitaluret viser 2023, og vi er nu klar til et FDF-halvår, der byder på flere FDF-aktiviteter, end i nogensinde har oplevet. Væbnermesterskabet (VM) var aflyst sidste år pga. Landslejr, så i år bliver jeres første mulighed for at deltage i VM, men derudover har vi også ugelejr samt alle de sædvanlige fede aktiviteter, som vi hygger med hver torsdag! Men meget mere information om de forskellige arrangementer får i til generalforsamlingen til første møde. Kommer man ikke til et møde, skal afbud meldes til Oliver på tlf. nr. 20964633 eller Amanda på tlf. nr. 27212604. Til sidst vil vi lige påminde om, at man altid skal tage tøj på, der kan tåle at blive beskidt. Og hav altid overtøj med, der passer til vejret. Nuværende billeder: 2. Væbnernes Store Nordjyllandstur (04-05-2023 - 07-05-2023) & Orienteringsløb på Engen (20-04-2023).

Dato Begivenhed
12. januar 18:30 Generalforsamling i patruljen Læs beskrivelse

Spred rygtet! Vi indkalder til generalforsamling i patruljen! Vi har en masse vi skal have talt om, i særdeleshed når det kommer til, hvad der skal ske det kommende halvår. Derfor vil vi gerne have, at så mange af jer som muligt møder op! Men bare rolig, vi skal ikke sidde stille hele mødet. Vi tager også nogle pauser, hvor vi tager ud og leger, og det kunne jo være, at der er nogen, der måske lige skal fejres?

19. januar 18:30 Begravelse og en snak om døden Læs beskrivelse

Til dette møde vil vi sætte os ned og have en snak om døden, hvordan det er at miste, og hvordan vi forholder os til det. Når vi har fået snakket om det, og vores forhold til det, så skal vi prøve at sidde igennem en kristen begravelse, for der er faktisk én, der er ikke er blandt os længere...

26. januar 18:30 Håndbold på Kirkebjerg Læs beskrivelse

Der er VM i håndbold, og derfor skal vi selvfølgelig vise, at det ikke kun er Mikkel Hansen, Mathias Gidsel og de andre gæve gutter, der kan finde ud af at kaste en bold. Derfor tager vi et smut over på Kirkebjerg og spiller noget håndbold i salen.

2. februar 18:30 Dessert på Trangia Læs beskrivelse

Normalt når man laver mad over bål, så plejer man at lave et hovedmåltid af en art, men det vil vi gerne gøre op med ved at prøve på, om man også kan lave desserter over bål. Så tag noget tøj på, der godt må lugte lidt røget og kom og hyg i bålets skær på en kold februaraften!

4. februar VM Hotspot 1 Læs beskrivelse

Denne lørdag ligger det første af to VM-hotspots. Så kom og hjælp med at løse en masse opgaver, så vi kan komme i stemning til væbnermesterskabsafslutningen senere på året!

9. februar 18:30 VM-møde Læs beskrivelse

Det er mødet efter første VM-hotspot, og derfor bruger vi mødet på at begynde at løse de opgaver, der er blevet lagt op i forbindelse med VM. For god ordens skyld skal det lige nævnes, at det ikke kun er dem, der skal med til VM, der skal møde op. Vi vil, som sædvanligt, gerne se så mange som muligt.

16. februar 18:30 Vinterferie Læs beskrivelse

Da der er vinterferie, er der intet møde.

23. februar 18:30 Færdiggørelse af VM-skulturer Læs beskrivelse

Sidste gang gik vi i gang med at bygge hhv. Big Ben og Brandenburger Tor ud af trylledej som del af løsningen af en VM-opgave. Planen er, at vi skal færdiggøre det i dag.

2. marts 18:30 Kommunikationsløb Læs beskrivelse

Til dette møde bliver i sent ud på et løb, hvor jeres evner til at kommunikere og videreformidle information bliver sat på prøve. I skal huske at tage jeres mobiltelefoner med, da vi skal bruge dem til selve løbet.

9. marts 18:30 Besøg fra Folkekirkens Nødhjælps karavane Læs beskrivelse

Vi får besøg af Folkekirkens Nødhjælps karavane, som holder en workshop om dette års indsamlingskampagne. På den måde får vi varmet op til søndagens sogneindsamling, der udover at hjælpe mennesker i nød i verdens brændpunkter også giver nogle point til væbnermesterskabsstillingen.

11. marts VM Hotspot 2 Læs beskrivelse

Det er blevet tid til det andet af to VM-hotspots. Så kom glad og hjælp med at forberede os til væbnermesterskabsafslutningen i maj!

16. marts 18:30 Fællesmøde Læs beskrivelse

Seniorerne (og Thomas) har planlagt et fællesmøde for hele kredsen. Hvad kommer det til at handle om? Vi ved det ikke! Bliver det godt? Bestemt!

23. marts 18:30 Kemimøde Læs beskrivelse

Sidste år prøvede vi kræfter med noget shovkemi, da vi blandede og brændte noget hjemmelavet raketbrændstof. Ting der brænder og/eller ser flotte ud kan noget, så derfor tager vi endnu et møde i kemiens tegn! Husk sikkerhedsbriller!

30. marts 18:30 PowerPåske Læs beskrivelse

Kan påsken blive vildere? Ja, det kan den, og det vil i få at se til det her møde, hvor vi kondenserer hele påskeferien til kun et møde! Husk mælkekartoner eller juicekartoner af pap, ligegyldig størrelse

6. april 18:30 Påskeferie Læs beskrivelse

Da der er påskeferie, er der ikke noget møde.

13. april 18:30 VM-møde Læs beskrivelse

Med cirka en måned til væbnermesterskabet tager vi endnu et møde, hvor der er fokus på at løse opgaver.

20. april 18:30 Orienteringsløb Læs beskrivelse

Vi sender jer ud på et orienteringsløb omkring Engen. På den måde får i trænet jeres evner til at finde vej ud fra kort.

24. april -
27. april
Væbnerstabens ugelejr Læs beskrivelse

Sammen med hele væbnerstaben, så holder vi væbnerlejr i kredsen. Det vil sige, at vi fra mandag til torsdag bor og overnatter i kredsen. Så vi skal i fælleskab sørge for mad og underholdning, som hvis vi var i et stort kollektiv! Der kommer mere information om ugelejren, når vi kommer tættere på.

27. april 18:30 Ugelejr - Afslutning Læs beskrivelse

Da ugelejren er ved at være ovre, så slutter vi af med at pakke ned og hygge med de andre væbnere.

4. maj -
7. maj
2. Væbnernes Store Nordjyllandstur Læs beskrivelse

Vi kan med glæde annoncere, at 2. væbnerne tager på en stor tur til Nordjylland i bededagsferien (den sidste; memento mori). Det bliver uden tvivl den vildeste tur, hvor vi skal overnatte i telt hos Sarafina i nærheden af Dronninglund. Vi skal ud og se den nordjyske natur, hygge, inspicere de nordjyske strande. Det bliver uden tvivl den vildeste tur for patruljen til dato! Vi håber at så mange som muligt vil tage med os på eventyr!

4. maj 18:30 Togtur til Nordjylland Læs beskrivelse

Da 2. væbnernes store Nordjyllandstur ligger i denne weekend, er der ikke normalt torsdagsmøde.

11. maj 18:30 Fantasymøde
17. maj -
21. maj
Væbnermesterskabet Læs beskrivelse

Kristi himmelfart er over os, og det er jeres første væbnermesterskab også. Vi håber, at så mange af jer som muligt har lyst til at deltage og tilbringe en hyggelig forlænget weekend sammen med de andre væbnere fra hele landet!

18. maj 18:30 Kristi himmelfart Læs beskrivelse

Der er ikke noget torsdagsmøde i Kristi himmelfartsferien, men mange af jer er nok alligevel til FDF i form af væbnermesterskabet.

25. maj 18:30 Pionering - Besnøring Læs beskrivelse

På dette års Klinteborg er det planen, at vi skal bygge vores sovepladser oppe i træerne. Derfor afholder vi to pioneringsmøder, hvor vi gøre jer klar til at hjælpe med at bygge, og vi starter med at kigge på besnøringer. Mere specifikt vil vi repetere/oplære jer i vinkelbesnøringen, som er den besnøring, som vi kommer til at bruge mest.

1. juni 18:30 Pionering - Byggeri Læs beskrivelse

Når vi nu har fået styr på vinkelbesnøringen, så vil vi bruge den på at bygge noget af rafter. Hvad det lige bliver, det ser vi på, når vi kommer tættere på.

8. juni 18:30 Kanosejlads Læs beskrivelse

Vi har fået lov at låne nogle kanoer oppe ved Lyngby Sø, som vi så kan tage en lille sejltur i. Så vi håber på at se så mange kaptajner som muligt til en lille søekspedition! Vi mødes på Vanløse Station før normal mødetid: Mere info følger per mail.

15. juni 18:30 Afslutning Læs beskrivelse

Før man har set sig om, er vinter erstattet af lyse nætter, og vi er kommet igennem endnu et halvår. Ud over at afslutte denne sæson, så slutter vi også med at være væbnere for efter sommerferien at blive seniorvæbnere.

Oliver Dan

Amanda Andersen

Majbrit Jensen

Søren Pilgård

Camilla Zarzecki