Sommeren glider på hæld, og det er tid til at starte op med endnu en sæson FDF. Vi har lagt et stærkt program denne her sommer, og vi håber at se jer til alle møderne. Ud over torsdagsmøderne så byder efteråret også på OiO (Out in October) og CH2C (Coming Home 2 Charley), som vi håber, at så mange af jer vil deltage i. Derudover har vi også planlagt en hyttetur i weekenden 11. til 13. november. Mere information herom følger. Kommer man ikke til et møde, skal afbud meldes til Oliver på tlf. nr. 20964633 eller Amanda på tlf. nr. 27212604. Til sidst vil vi lige påminde om, at man altid skal tage tøj på, der kan tåle at blive beskidt. Og hav altid overtøj med, der passer til vejret. Nuværende billeder: Klinteborg, Landslejr og æggemøde (22-09-2022)

Dato Begivenhed
25. august 18:30 Førstehjælpsmøde Læs beskrivelse

Vi lægger hårdt ud med et førstehjælpsopkvalificeringsmøde, hvor vi både genopfrisker, det vi lærte sidste gang, vi havde førstehjælp samt lærer nogle nye ting som f. eks. at håndtere en pulverslukker.

1. september 18:30 Væbnerlege og væbnerindvielse Læs beskrivelse

Traditionen tro skal de nye 1. væbnere optages i udestaben, og det skal vi bruge den sidste halvdel af mødet på. Men inden da får vi brændt noget krudt af med nogle væbnerlege. Husk regntøj eller tøj der gerne må blive beskidt, da man godt kan blive våd til væbnerindvielsen. ;)

8. september 18:30 Lodseddelsalg Læs beskrivelse

Vi skal ud og sælge lodsedler. Vi satser på godt vejr!

15. september 18:30 Metroløb Læs beskrivelse

Med den københavnske metro som udgangspunkt skal i ud på et løb, hvor i får set lidt mere end i kan i vores nærområde. Vi mødes ved Vanløse station kl. 18:20.

22. september 18:30 Æggemøde Læs beskrivelse

Mødetitlen siger det hele! Dette møde kommer til at handle om æg og have en række aktiviteter/udfordringer relateret til æg. Men temaet slutter ikke, når mødet er ovre, for der venter også en udfordring til ugen efter.

29. september 18:30 Pioneringsmøde - How to rafte and knob Læs beskrivelse

Vi skal bygge med rafter og repetere/lære knob til formålet. Det bruger vi så til at bygge en fed konstruktion. Men kan man egentlig bygge med rafter indendørs?

30. september -
2. oktober
OiO Læs beskrivelse

Out in October er et weekendarrangement, hvor man på en række grupper kan få lov at slå sig løs med FDF-aktiviteter, der ikke kan gennemføres på de almindelige torsdagsmøder.

6. oktober 18:30 Hockey på Kirkebjerg Læs beskrivelse

Vi tager et smut over til Kirkebjerg Skole, hvor vi låner en gymnastiksal og spiller noget hockey. Derfor mødes vi til dette møde ved den sydlige indgang til Kirkebjerg Skole (det sædvanlige mødested på Kirkebjerg).

13. oktober 18:30 Kort og kompas Læs beskrivelse

Brug af kort og kompas har aldrig været jeres stærkeste side, da i er vokset op med smartphones med indbygget GPS. Men det er ikke desto mindre en vigtig egenskab at kunne til en dag, hvor man ikke har en GPS ved hånden, eller ens GPS er blevet ubrugelig pga. dårligt signal eller Kessler-effekten.

20. oktober 18:30 Efterårsferie Læs beskrivelse

Der er efterårsferie, så der er intet FDF-møde.

27. oktober 18:30 FDFs fødselsdag Læs beskrivelse

FDF som organisation har 120-års fødselsdag, og det fejrer vi i dag!

29. oktober -
30. oktober
CH2C Læs beskrivelse

Coming Home 2 Charley er et løb for væbnere, hvor man kan få prøvet sine væbnerfærdigheder af og få apprøvet sine egne grænser. Vi håber, at så mange af jer vil holde os ledere og hinanden med selskab på dette glimrende løb, som vores kreds har vundet flere gange!

3. november 18:30 Kodemøde Læs beskrivelse

Til dette møde vil vi fokusere på koder, da det, udover at være et nyttigt redskab til hemmelig kommunikation, også er en disciplin, der testes i væbnerkonkurrencer som væbnermesterskabet.

10. november 18:30 Fællesmøde Læs beskrivelse

Sammen med alle de andre patruljer afholder vi et fællesmøde, hvor vi under en fælles temaramme har mulighed for at møde FDFere på tværs af alle aldre.

11. november -
13. november
Hyttetur Læs beskrivelse

Vi tager på hyttetur til vores hytte Skansen. Mere information herom følger, når vi kommer tættere på.

17. november 18:30 Mad over bål Læs beskrivelse

Vi har booket bålhytten, og planen er, at vi skal lave noget mad over bål. Så gem en lille smule appetit til mødet, og husk at tage tøj på, der gerne må lugte af bål (f.eks. forbundsskjorten).

24. november 18:30 Svømmehalstur Læs beskrivelse

Vi tager med 1. væbnerne i svømmehallen så husk badetøj, håndklæde med videre.

1. december 18:30 Klatremøde Læs beskrivelse

Vi får trænet jeres klatreevner til dette møde, hvor i muligvis kan få et klatremærke, hvis i gør jer umage.

8. december 18:30 Brætspilsmøde Læs beskrivelse

I decembers mørke afholder vi, som vi nu har gjort de seneste to år, et hyggeligt brætspilsmøde inde i vores lokales varme. Det bliver mega hyggeligt!

15. december 18:30 Xtreme Xmas Læs beskrivelse

Er i klar til det mest ekstreme julemøde nogensinde? Til dette møde tager vi jul til det ekstreme, så vi alle er klar til den kommende juleferie! Bemærk: Dette møde slutter allerede klokken 20:00.

Oliver Dan

Amanda Andersen

Majbrit Jensen

Søren Pilgård

Camilla Zarzecki