Efter en cirka 3 måneders pause er planen, at vi er tilbage med FDF fra d. 11-06-2020, hvor vi så afholder tre møder inden sommerferien. Sundhedsmyndighedernes retningslinjer gør, at vi ikke kan mødes i vores lokale, så vi kommer til at skulle være ved et udendørsareal et sted i Vanløse. Vi har fået anvist den nordlige del af Damhusengen (indgang ved Jyllingevej), så vi mødes der de tre møder. Nuværende billeder: Drengene mod pigerne (11-06-2020), ultimatemødet der blev til et legemøde grundet mangel på frisbees (18-06-2020) og teltmødet (25-06-2020).

Dato Begivenhed
9. januar 18:30 Oscars Læs beskrivelse

Ventetiden er ovre! FDF starter op igen, og til første møde tager vi fat i et hængeparti fra efteråret: mediemærket niveau 5. I foråret lavede vi nogle film, som vi selvfølgelig også skal se. Så kom glad til en filmaften, hvor der er garanteret nogle gode grin over til tider skævt skuespil og fjollede idéer!

16. januar 18:30 Vild med dans Læs beskrivelse

Er der noget andet tidspunkt, der er mere perfekt til at danse end, når det er koldt og mørkt udenfor? Det tror vi ledere ikke, og derfor skal vi på dette møde på brugt noget energi på at danse. Vi ser frem til at se jeres vildeste dance-moves!

23. januar 18:30 Olivers idiotprojekt Læs beskrivelse

Rygtet vil vide, at mediemærkerne niveau 5 slet ikke var væk til mødet i sidste uge, men at Oliver havde stjålet dem! Det er derfor op til piltene at bestikke de andre ledere med dumle-karameller, sende Viggo ind som afledning og få Laurits til at lave en distraherende dans for at stjæle Olivers mærker! De skal bare passe på, at Oliver ikke pusher Nikolaj på dem...

30. januar 18:30 Boldspilsmøde på Kirkebjerg Læs beskrivelse

Også dette halvår har kredsen fået stillet en idrætssal til rådighed på Kirkebjerg Skole, og det udnytter til at afholde et møde med gymnastik og boldspil. Så husk at tage indendørssko og godt humør med!

6. februar 18:30 Indenstabsgudstjeneste Læs beskrivelse

Sammen med indestaben holder vi gudstjeneste ovre i kirken. Det bliver hyggeligt, så kom glad med hen i kirkens varme!

13. februar 18:30 Vinterferie Læs beskrivelse

Da det er vinterferie, er der ikke noget møde.

20. februar 18:30 Mad over bål Læs beskrivelse

Efter en genopfriskning af reglerne for hvordan man opfører sig om et bål, skal vi ud og lave noget mad (primært pandekager) over bålet i bålhytten. Så gem lidt af appetitten fra aftensmaden og kom med til hygge om bålet!

27. februar 18:30 Legemøde Læs beskrivelse

Nogle gange har man bare brug for at komme af med al den energi, man ikke har brugt i skolen. Derfor skal vi lave en række lege, der med garanti sørger for, at i får varmen på dette sidste møde i februar!

5. marts 18:30 Fantasimærket niveau 1 Læs beskrivelse

Vi begynder på at tage fantasimærket niveau 1, men vi bliver ikke færdige på dette møde. Fantasimærket kommer nemlig ud over dette møde til at blive taget de næste tre gange, hvor der afsættes et kvarter i slutningen af hver til at blive præsenteret for fantasiens magi.

12. marts 18:30 Drengene mod pigerne Læs beskrivelse

Sidste forår afholdt vi to drengene mod pigerne møder for at afslutte en diskussion mellem Nikolaj og Amanda i forhold til, hvem der er bedst af drengene eller pigerne. Den endte uafgjort, så derfor tager vi en omkamp! Det kommer til at foregår over to møder, hvor det første møde her kommer til at omhandle fysiske aktiviteter.

19. marts 18:30 Drengene mod pigerne Læs beskrivelse

Sidste forår afholdt vi to drengene mod pigerne møder for at afslutte en diskussion mellem Nikolaj og Amanda i forhold til, hvem der er bedst af drengene eller pigerne. Den endte uafgjort, så derfor tager vi en omkamp! Det kommer til at foregår over to møder, hvor det andet møde her kommer til at omhandle viden.

26. marts 18:30 De vildeste lege Læs beskrivelse

Inden for FDF er der en type lege, der går under betegnelsen "tonser-lege". De går helt basalt ud på, at legene har en masse bevægelse og kontakt. På dette møde skal vi lege en masse af disse tonser-lege, så kom glad og energifyldt!

2. april 18:30 Påskemøde Læs beskrivelse

Påsken er lige om hjørnet, så vi holder et møde, hvor vi skal lave en række påskerelaterede aktiviteter. På den måde får i varmet lidt op til ferien i kommende uge!

9. april 18:30 Påskeferie Læs beskrivelse

Da der er påskeferie, er der ikke møde.

16. april 18:30 Det store løb om verdens lande Læs beskrivelse

Vi kommer vidt omkring i dette løb, hvor vi skal en tur forbi forskellige lande. Tager vi til det varme syd eller det kolde nord? Skal man virkelig bruge flere pilte til at puste en ballon op med en skotsk sækkepibe? Kan man flytte en portion ærter kun ved brug af kinesiske spisepinde? Det må møde op og finde ud af!

23. april 18:30 Fællesmøde
30. april 18:30 Knobmøde Læs beskrivelse

Selv om vi ikke er helt store nok til at bygge med rafter, skal vi stadig have forberedt jer på, hvordan man gør. Derfor skal vi i dag lære at binde de vigtigste knob og rafter, så i på sigt kan bygge de vildeste konstruktioner i træ; for eksempel til landlejren om et år.

7. maj 18:30 En dag i den franske fremmedlegion Læs beskrivelse

Rekrutter, stå ret! I er blevet hvervet til den franske fremmedlegion, og i skal under generel Carillat Andersen igennem et intenst træningsprogram, så i kan indgå i hovedstyrken. Det kræver vilje, styrke og mod, så tag dette med til træningslejren!

14. maj 18:30 Teltmøde Læs beskrivelse

På Klinteborg skal i sove i telt, så derfor er det naturligt, at i instrueres i, hvordan man sætter et telt op og holder det ved lige. Efter at vi ledere har vist jer, hvordan man gør, skal i selv tage fat og få sat et telt op i haven.

21. maj 18:30 Ferie Læs beskrivelse

Grundet Kristi himmelfarts ferien er der ikke møde.

28. maj 18:30 Tur til engen Læs beskrivelse

Vi tager en tur til engen og udnytter den store mængde af plads, dette medfører til at lave nogle gode aktiviteter. Vi mødes og afslutter dog stadig i kredsen.

4. juni 18:30 Olympiademøde Læs beskrivelse

I anledning af de olympiske lege i Tokyo afholder vi vores egen olympiade. I skal dyste i en række olympiske discipliner, og hvis i er rigtig gode, skal vi også have slået nogle olympiske rekorder!

11. juni 18:30 Drengene mod pigerne - Første del Læs beskrivelse

Sidste forår afholdt vi to drengene mod pigerne møder for at afslutte en diskussion mellem Nikolaj og Amanda i forhold til, hvem der er bedst af drengene eller pigerne. Den endte uafgjort, så derfor tager vi en omkamp! Det kommer til at foregår over to møder, hvor det første møde her kommer til at omhandle fysiske aktiviteter. Det andet møde kommer til at foregå i det kommende efterår, da det kræver, at vi kan være i vores lokale.

18. juni 18:30 Ultimate Læs beskrivelse

Til dette møde lærer vi jer at spille frisbee-spillet ultimate.

25. juni 18:30 Teltmøde Læs beskrivelse

På Klinteborg skal i sove i telt, så derfor er det naturligt, at i instrueres i, hvordan man sætter et telt op og holder det ved lige. Efter at vi ledere har vist jer, hvordan man gør, skal i selv tage fat og få sat et telt op i haven.

Oliver Dan

Emil Jørgensen

Camilla Zarzecki

Nikolaj Jacobsen

Amanda Andersen