Efter en lille julepause starter FDF op igen. Vi ledere glæder os til forårssemestret sammen med jer, hvor vi allerede har lagt fundamentet til de forestående møder (men det betyder ikke, at vi ikke kan lave om på tingene). I forhold til ledersituationen er der absolut ikke nogen nyheder, hvis man ikke tæller det faktum, at vi fik en ny leder i starten af efteråret med. Men det har i nok allerede lagt mærke til. Som det altid har været, skal man huske tøj til vejret og den aktivitet, vi har planlagt. Så man skal for eksempel ikke møde op i sit fineste tøj til madball-mødet. Men det er ret vigtigt i forbindelse med påklædningen at pointere, at MAN ALTID SKAL HAVE UDETØJ MED! Til et sommermøde kan det godt gå, at man ikke har en jakke med, men vi bliver lidt overraskede, når nogen også gør det i december. Med mindre temperaturen er høj nok, skal man have en form for jakke eller lignende med.

Dato Begivenhed
10. januar 18:30 Opstart Læs beskrivelse

2019 er over os, og med det kommer endnu en sæson af FDF! Vi starter med et møde, hvor vi laver nogle udendørslege, så vi alle kan få varmen i dette lidt småkolde vintervejr.

17. januar 18:30 Hvor er Nikoline - møde Læs beskrivelse

Nikoline er blevet væk, og vi har brug for jeres hjælp til at finde hende! Vi har nogle få spor at gå efter, men vi har brug for flere til at hjælpe os med at undersøge disse spor.

24. januar 18:30 Filmmøde Læs beskrivelse

Af sikkerhedsmæssige årsager (frostvejr er glat vejr) har vi ændret "Jorden er giftig" - møde til filmmøde. Vi bliver altså inde i varmen og hygger os med at se en film. Vi starter mere eller mindre med det samme 18:30, så ikke noget med at komme for sent!

31. januar 18:30 Forkyndelsesmærket niveau 1 Læs beskrivelse

Vi tager forkyndelsesmærket niveau 1. Nærmere information kommer senere.

7. februar 18:30 Lygten i spanden Læs beskrivelse

Jeg vil ikke driste mig til at kalde det en klassiker, men lygten i spanden er en integreret del af kredsens legerepertoire. Så det skal vi lege i aften!

14. februar 18:30 Vinterferie - Intet møde Læs beskrivelse

"Men jeg har jo ikke vinterferie!" - Oliver

21. februar 18:30 Verdensmærket niveau 1 Læs beskrivelse

Selv om det til tider kan virke uoverskueligt at finde hoved og hale i, hvordan Danmark er skruet sammen, er det også vigtigt af og til at vende blikket ud i verden og få en forståelse for, hvor ting kommer fra og således. Dette gør vi til dette møde, hvor vi i den forbindelse tager verdensmærket niveau 1.

28. februar 18:30 Legemøde Læs beskrivelse

I aften har vi grusbanen, og den skal vi bruge til at lege en række lege.

7. marts 18:30 Impro-møde Læs beskrivelse

Vi ledere bliver nødt til at finde ud af, om den næste store skuespiller er blandt os, for så vil vi gerne have en autograf fra vedkommende. Derfor afholder vi et skuespil-møde, hvor vi arbejder med improvisation.

14. marts 18:30 Drengene mod pigerne - Quiz Læs beskrivelse

Efter en noget ophedet debat til det halvårlige planlægningsmøde for ledere, hvor Amanda og Nikolaj ikke kunne bestemme sig for, om piger eller drenge var bedst til forskellige discipliner, har vi besluttet, at i er perfekte til at få lukket denne debat! Derfor laver vi to møder, hvor pigerne skal dyste mod drengene i forskellige discipliner. Dagens overordnede disciplintema er quizzer.

21. marts 18:30 Drengene mod pigerne - Orienteringsløb Læs beskrivelse

Efter en noget ophedet debat til det halvårlige planlægningsmøde for ledere, hvor Amanda og Nikolaj ikke kunne bestemme sig for, om piger eller drenge var bedst til forskellige discipliner, har vi besluttet, at i er perfekte til at få lukket denne debat! Derfor laver vi to møder, hvor pigerne skal dyste mod drengene i forskellige discipliner. Dagens overordnede disciplintema er orienteringsløb.

28. marts 18:30 Gudstjeneste Læs beskrivelse

Der er fælles gudstjeneste for indestaben. Det varer ikke hele mødet, men mon ikke om vi nok skal få tiden til at gå med andre ting!

4. april 18:30 Den store kagedyst Læs beskrivelse

I dag skal slaget stå! Der dystes i at lave kager, og dette gælder både udseende, smag og nytænkning (til en vis grad; hvis man putter agurker i kagen, får man nok ikke pluspoint). Selvfølgelig skal lederne smage og vurdere, men i får også selv lov til at spise jeres kager.

11. april 18:30 Legemærket niveau 3 Læs beskrivelse

I dag tager vi legemærket niveau 3. Det bliver samtidig det allerførste mærke, som vi tager, der er niveau 3.

18. april 18:30 Påskeferie - Intet møde Læs beskrivelse

"Der er vist en sang, der siger noget med, at julen så slutter" - Oliver

25. april 18:30 Påskemøde Læs beskrivelse

Ja, ja! Vi ved godt, at påsken var ugen forinden, men det skal ikke forhindre os i at holde vores eget påskemøde med aktiviteter med æg som det overordnede tema!

2. maj 18:30 Bingo Banko Læs beskrivelse

Vi ledere har forberedt en bankoaften, der ikke bliver helt normalt som bankospil nu engang er. Numrene trækkes ikke op af en pose, nej. For at få opfyldt vores bankoplader, skal der nogle opmålinger og udfordringer til.

9. maj 18:30 Fællesmøde Læs beskrivelse

Der er fælles kredsmøde. Det vil sige, at vi holder møde med alle andre i kredsen. Det bliver vildt!

16. maj 18:30 Ikke noget specielt, bare kig væk. Passer gaden! Læs beskrivelse

Niks, der sker absolut intet mistænkeligt her! Totalt normalt møde!

23. maj 18:30 Klinteborgmøde Læs beskrivelse

Sommerferien nærmer sig, og det betyder også, at årets Klinteborg nærmer sig. Derfor gør vi os klar til Klinteborg med en række Klinteborg-aktiviteter!

30. maj 18:30 Kristi Himmelfart - Intet møde Læs beskrivelse

"Men der ville jeg jo alligevel have ferie! De her ferier er jo dårligt planlagt!" - Oliver

6. juni 18:30 Fælles indestabsmøde
13. juni 18:30 Tur til engen Læs beskrivelse

Som mødeoverskriften siger, tager vi en tur til engen.

20. juni 18:30 Afslutning - Nikoline tager til Jylland Læs beskrivelse

Så skete der hverken værre eller bedre end, at vi nåede igennem året. Derfor holder vi selvfølgelig et afsluttende møde, hvor vi også skal sige farvel til vores leder Nikoline, der flytter til Jylland.

Oliver Dan

Emil Jørgensen

Camilla Zarzecki

Nikolaj Jacobsen

Amanda Andersen

Nikoline Juhl