Efter halvandet år med onlinemøder, udendørsmøder i Krogebjergparken og sporadiske møder i forskellige lokaler i kredsen, så vender vi endelig tilbage til normal FDF den kommende sæson. Det betyder, at vi afholder vores møder i kredsen i vores gamle lokale i kirketårnet. Da i er blevet væbnere, er mødetiden blevet ændret, så møderne varer fra 18:30 til 20:30; altså en halv time længere end da i var pilte. Der er lidt ændringer i ledersammensætningen på holdet. Oliver kommer kun til at være til de første fire møder i efteråret, hvorefter han tager til udlandet indtil næste år. Til gengæld har vi fået en ny leder på holdet i Majbrit, der er tidligere kredsleder for K24 og var til nogle møder i efteråret 2020. Kommer man ikke til et møde, skal afbud meldes til Amanda på tlf. nr. 27212604. Til sidst vil vi lige påminde om, at man altid skal tage tøj på, der kan tåle at blive beskidt. Og hav altid overtøj med, der passer til vejret. Nuværende billeder: Den store pilteade (03-06-2021), Klinteborg 2021 uge 1, Væbneroptagelse (19-08-2021) og Raftemøde (26-08-2021).

Dato Begivenhed
19. august 18:30 Væbneroptagelse Læs beskrivelse

Vi lægger dette halvårs FDF-sæson hårdt ud med væbneroptagelsen. Selve optagelsen finder først sted i slutningen af mødet, men i første halvdel skal vi forberede os til optagelsen, og den forberedelse består i at få lavet 12 lagkager til hele væbnerstaben. HUSK AT TAGE TØJ PÅ, DER GODT MÅ BLIVE BESKIDT!

26. august 18:30 Raftemøde Læs beskrivelse

Der er nogle forventninger til, hvad man skal kunne som væbner, og én af dem er at bygge med rafter. Det blev i introduceret til sidste år, men vi tager lige et genopfriskningsmøde, hvor vi hygger med noget raftebyggeri.

2. september 18:30 Lodseddelsalg Læs beskrivelse

Det store landslotteri er skudt i gang, og derfor skal vi ud i Vanløse og få solgt nogle lodder!

9. september 18:30 Fotoløb - Løbsmærket niveau 2 Læs beskrivelse

I hold bliver i sendt ud i Vanløse, hvor i får til opgave at tage billeder af bestemte ting. Til sidst mødes vi i tårnet og ser på de billeder i har fået taget og kårer en vinder af fotoløbet! Med dette fotoløb tager vi løbsmærket niveau 2. Vi skal have noget at tage billederne med, og derfor må de af jer, der har en smartphone med kamera, gerne tage den med til det her møde.

16. september 18:30 Introduktion til trangia Læs beskrivelse

Trangiat er en lille bærbar stegepande, som man som væbner skal vide, hvordan man samler og bruger til let madlavning. Så det bliver i introduceret til på det her møde.

23. september 18:30 LegoMasters møde (Salen booket) Læs beskrivelse

Landlejrmødet faldt ikke helt igennem desværre. Men frygt ikke! Vi skal i stedet se om I har nogle dygtige lego byggere i maven. Så tag din fantasi under armen og byg med!

30. september 18:30 Brandsikkerhedsmøde - Besøg på en brandstation Læs beskrivelse

De næste tre møder står i ildens tegn, og derfor lægger vi ud med et møde, hvor vi taler om brandsikkerhed. Og hvem er bedre til at kunne forklare brandsikkerhed end en rigtig brandmand? Emils far er brandmand, så vi tager et smut ud forbi hans brandstation og hører om brandsikkerhed.

7. oktober 18:30 Fireballs Læs beskrivelse

Når vi nu har fået styr på brandsikkerheden, kan vi kaste os ud i at lege sikkert med ilden. I dag leger vi med fireballs; vi skal altså bogstaveligt talt jonglere med ildbolde!

14. oktober 18:30 Bålmøde Læs beskrivelse

Sidste møde i ildens tegn bliver et helt klassisk bålmøde. Vi skal finde ud af, hvordan vi tænder et bål, som vi kan bruge til at bage snobrød og pølser på, så vi kan lave vores egne franske hotdogs!

21. oktober 18:30 Efterårsferie Læs beskrivelse

Siden der er efterårsferie, afholdes der ikke møde denne uge.

28. oktober 18:30 Et hyggeligt uhyggeligt møde Læs beskrivelse

Vi skal gøre vores lokale lidt hyggeligere for der efter i rigtig halloween stemning at fortælle historier fra den anden side af hyggen

4. november 18:30 Ninjamøde Læs beskrivelse

I salen på Kirkebjerg skal vi alle lære, hvordan man er verdens bedste ninjaer. Vi skal have lavet vores egne ninjamasker ud af sorte t-shirts, og så skal vi vise vores vildeste ninjamoves, når vi springer over og forbi forhindringer på vores vej.

11. november 18:30 Knobmøde Læs beskrivelse

I novembers kolde og mørke vejr bliver vi bare indenfor og hygger med nogle knob. Man kan selvfølgelig genopfriske gamle, kendte knob, men der bliver også mulighed for at lære nogle mere komplicerede knob, hvis man er frisk.

18. november 18:30 Madballmøde Læs beskrivelse

Det er efterhånden en tradition, at der afsættes mindst et møde om året til madball. I den her sæson har vi booket salen på Kirkebjerg, hvor vi kommer til først at skulle opstille en madball bane og derefter selvfølgelig bruge den.

25. november 18:30 Fællesmøde - Banko Læs beskrivelse

Sammen med hele kredsen afholder vi et bankomøde. Så fra ledernes side er der selvfølgelig en klar forventning om, at vi 1. væbnere vinder samtlige præmier!

2. december 18:30 Brætspilshygge Læs beskrivelse

Vi gentager successen fra sidste år og afholder et møde, hvor vi i decembers mulm og mørke hygger med brætspil.

9. december 18:30 Juleafslutning Læs beskrivelse

Det er juletid, og derfor holder vi et afslutningsmøde, der står i julens tegn. Kom og vær med til julehygge og få sagt god juleferie til de andre 1. væbnere!

Oliver Dan

Amanda Andersen

Emil Jørgensen

Majbrit Jensen

Camilla Zarzecki

Nikolaj Jacobsen