Torsdagens program har budt på spændende livgrupper i lange baner. Helt særligt for torsdagen var heldagslivgrupperne, hvor lejrdeltagerne kunne fordybe sig en hel dag i forskellige aktiviteter. Særligt dagens mini-hike (en aktivitetstur udenfor grunden) var en stor succes, hvor over tyve børn gik distancen på godt fire kilometer og løste sjove opgaver undervejs i det varme vejr. Imens arbejdede ivrige Klinteborg-journalister på en af dagens andre heldagslivgrupper; Klinteborgavisen Reveillen. Her blev der bl.a. lavet interviews med lejrens børn og ledere, efterforsket mordet på en gedehams, skrevet Klinteborg-jokes, taget billeder af lejrens liv og meget mere. Med dagens varme vejr var middagsbadningen et tilløbsstykke, og sieastaen blev tilbragt med afslapning, is og leg på grunden og på værelserne. Også de trætte hike-deltagere nåede heldigvis hjem lige i tide til Tut. 


Bedst som dagens sjade var ved at slutte, entrerede alle lejrens unge ledere spisesalen med hver deres vandkande. De slog ring om lejrchefen Sebastian og takkede ham for de mange gange, han de seneste dage havde mindet alle på lejren om at huske at drikke vand i det varme sommervejr. Som tak, fortalte de, ville de nu sikre, at han selv fik vand nok – hvorefter hver og en af dem tømte kanderne med vand over hovedet på lejrchefen. SÅ meget ballade kan på Klinteborg kun betyde én ting – nemlig spidsrod – hvilket lejrchefen da også omgående dømte, til stor begejstring for spisesalens mange børn. Derefter gik turen for hver af de skyldige ledere gennem en særlig forhindringsbane i borggården, mens andre ledere hældte vand og havregryn over deres hoveder. Efter en veloverstået spidsrod kunne lejrens deltagere bl.a. blive malet som vilde dyr, superhelte, sommerfugle eller blomsterbuske, da livgruppen ansigtsmaling igen var åben. For dem, der ikke kunne få det varmt nok, blev der kæmpet ivrigt om fanerne på madball-banen, hvor sokker med havregryn fløj gennem luften, og spillet frisbee på lejrens store fodboldbane. 


Efter to dage med adskilte aftensaktiviteter var forventningen store til det fælles lejrbål. Her mødte lejrdeltagerne igen detektiverne Hat og Brille, væbnerne konkurrerede i fieldgoal, piltene konkurrerede i at finde særlige genstande blandt publikum og som altid var der fælles sang og musik i lange baner. Endnu en dag på Klinteborg er vel overstået.