Mørket er så småt ved at sænke sig over Klinteborg efter endnu en dag med masser af sjov og oplevelser for de over 150 lejrdeltagere. Igen i dag var programmet spækket med livgrupper både formiddag og eftermiddag. Efter en noget turbulent og meget underholende morgenflagparade (nogen havde i nattens mulm og mørke lavet ulykker og bundet knuder på flaglinen) kunne børnene gå ombord i aktiviteter som Bungy run, fodbold, skriv hjem og Klinteborg-rekorderne. Havde man mere lyst til at sidde stille og nyde et godt sportsevent, var der dog også rig mulighed for det. Ledernes berygtede beachball-turning fik nemlig sin afslutning denne torsdag - og efter en spændende finalekamp kunne udestabsleder og - chef Nicklas igen i år prale af titlen som vinder. 

Under dagens frokost var der endnu engang ballade i spisesalen: Denne gang under ledelse af lejrens senior-gruppe (de yngste ledere), der hoppede rundt på stolene og spillede musik i stedet for at lyde lejrchefens insisterende klokke. Som straf måtte lejrchef Emil dømme en seksdobbelt buksevand til sine larmende yngstemænd - en straf, hele lejren tog del i med højt humør, da børn såvel som voksne senere fik lov for at hælde vand ud over seniorere i borggården. 

Eftermiddagens livgrupper bar præg af vejrets våde luner. Således måtte den planlagte Madball-livgruppe aflyses og erstattes med en improviseret LEGO-livgruppe indendørs i spisesalens tørvejr. Sidstnævnte viste sig dog at være så stor en succes, at gruppen meget vel bliver fast inventar på livgruppeprogrammet de kommende år. For de mere vandglade lejrdeltagere var der bl.a. mulighed for at bygge sandslotte på stranden, spille fresbeegolf eller lave pandekager og syltetøj over bål og på trangia. 

For mange patruljer betød aftenens patruljelejrbål en tiltrængt tur under bruseren. Undtagelsen var piltelejren, der legede lege, byggede bål og lavede snobrød. Forude venter så Klinteborgs sidste hele dag; med livgrupper, nedpakning og sidst men ikke mindst det traditionelle og festlige afslutningslejrbål.