Dette års onsdag på Klinteborg bød på masser af spændende oplevelser. Med klassisk livgruppeprogram muntrede børnene sig fra morgenstunden med alt fra at bygge en kæmpeslangebøsse til at spille dæk, fange krabber og skrive breve hjem til venner og familie. Mens vejret var i omskifteligt humør og gjorde sig til med både drypperi og bagende solskin, nåede dagens program således ganske udramatisk frem til middagsmaden.

Mens lejren indtil denne dag var forløbet helt uden den sædvanlige ballade i den store fælles spisesal, ændrede dette sig dog drastisk under frokosten. Til stor underholdning for lejrens mange børn kastede køkkentante Michael pludselig rundt med køkkenrullerne midt under maden; hvilket ikke kunne resultere i andet end en solid omgang buskevand. Efter maden kunne børnene derfor nyde synet af den grinenden Michael, der bundet til flagstanden i borggården blev overhældt med vand - både fra lejrens ledere og fra himlens mørke skyer. 

Af samme regnvejrsgrund blev eftermiddagens tut på utraditionel vis afholdt indendøre. Efter siestaen var den dog gal igen i spisesalen. Denne gang var det lejrchefens ellers hellige klokke i spisesalen, der pludselig ringede ganske uden hjælp. Efter lidt forvirring fik et kvikt hoved øje på den tynde fiskeline, der i løbet af siestaen var blev fastgjort til klokken og herefter trukket langs loftet og ned til bord nr. 8, hvor lederne Stine og Morten morede sig kosteligt på lejrchefens bekostning. Med en sådan narrestreg havde lejrchef Emil ikke noget andet valg end (under bragende jubel) at dømme årets første spidsrod; en straf, der kan tildeles de ledere, der i løbet af lejren bryder lidt for mange af Klinteborgs mange regler. Inden eftermiddagens livgruppeprogram kunne fortsætte, måtte Morten og Stine derfor først tage turen gennem den opsatte spidsrodsbane i borggården mens bl.a. mel, vand og havregryn væltede ned over de to ballademagere. Herefter kunne børnene smutte ud på livgrupper og de to ledere komme i et velfortjent varmt bad. 

Her havde størstedelen af lejrdeltagerne nok forventet, at de to nu gennemblødte og klistrede ledere havde fået ballade nok - dette var dog ikke tilfældet! Allerede ved aftensmaden var den gal igen. Denne gang havde bordhold 8 udskiftet den almindelige aftenmenu (rugbrød og pålæg) ud med hvid dug og is til hele bordholdet. Da spisesalens dom lød på endnu en spidsrod til de to skyldige ledere, var lejrchefen dog indstillet på forhandling. Det populære kompromis endte med is til HELE lejren - og derfor ingen spidsrod nummer to i denne omgang. 

Med is i hånden og den sidste varme eftermiddagssol i nakken kunne lejrdeltagerne nyde et fælles lejrbål i lejrbålsgryden; i dagens anledning med Bingo banko-tema. I morgen byder Klinteborgs program på endnu en dag med livgrupper - og vi glæder os til at se, hvad også denne dag bringer af fest og ballade på K19s store sommerlejr.