Det er endelig blevet sommerferie og for cirka 180 børn og voksne har det kun betydet én ting: Det er blevet tid til Klinteborg!

Traditionen tro startede dagen på Vanløse Station kl. 10.00, hvor pladsen stille og roligt blev fyldt med de blå FDF-skjorter, og børn troppede op med turrygsækken pakket og vandreskoene spændt på – et sidste farvel til forældrene og så var det ellers bare af sted!

Først med toget til Hovedbanegården, herefter tog til Holbæk og så Grisen det sidste stykke vej til Fårevejle Stationsby. Her fulgte den obligatoriske seks kilometers gåtur, og med både frokostpause i skyggen af Fårevejles hvide kirke og en quiz til at holde hjernen i gang, syntes turen slet ikke så lang.

Oppe på lejren var det bare i gang med byggeri og teltopsætning – både i væbnerlejren og den nye piltelejer. Også tørrestativer og skraldespande skulle der til, men for så garvede børn som vores var det jo ingen sag. Som altid er badning jo en stor del af lejrens program, og selvom solen ikke var til at finde bag de grå skyer stod flere børn alligevel klar til at hoppe i bølgen blå. Og man kan vidst roligt sige, at det var en kølig affære, men efter et varmt bad og aftensmad var det hurtigt glemt igen, og alle lejrens deltagere stod klar til årets første lejrbål.

Med inspiration hentet fra det gamle Tv-program ”Lykkehjulet” var aftenens lejrbål en sjov samling af gode sange, konkurrencer og sketches, der dog måtte sluttes lidt hurtigt grundet regnvejr. Væbnerlejren havde i forvejen gravet deres render og var derfor klar til alt slags vejr – piltelejren fulgte hurtigt efter, og med effektivt lederarbejde var renderne også hurtigt gravet her.

Nu er alle børnene lagt i seng, så de er klar til en ny dag i morgen, hvor solen forhåbentligt vil vise sig lidt mere. Vi takker af for en god første dag på Klinteborg, og ser frem til resten af ugen.