I lørdags var fire af kredsens patruljer samlet i kredsens hytte, Skansen, ved Ganløse Ore. Der var væbnere, seniorvæbnere, seniorer og ledere på spøgelsesjagt i hele Danmark og K 19 – Vanløse var også med. Væbnermesterskabet er en national konkurrence i alt fra træklaring og appelsinlampebygning til høj puls og spøgelsesjagt. Der bliver afholdt to mindre løb (Hotspots) inden selve finalen i Kristi Himmelfartsferien. 

I lørdags var alle patruljer blevet ansat af ’Dansk Spøgelsesforbund’, som havde planlagt træningsøvelser til de nye aspiranter. Som træningen og fremstillingen af diverse spøgelsesmålere og plasmafindere skred frem, fandt deltagerne ud af, at det spøgte lige i nærheden af dem. Efter at have bygget en spøgelsessikker lejrplads med monsterskræmsel, EMF-måler (Elektro Magnetisk Felt) og vandtæt bivuak gik den store spøgelsesjagt ud i skoven. 

Med en gammel politirapport, lommelygte og mod fik patruljerne løst den drabelige mordgåde. Efter at spøgelset igen havde fundet hvile, blev soveposerne fundet frem og deltagerne hoppede i poserne og sov tæt igennem den lidt kolde nat. På løbet fik K 19 – Vanløses fire hold tjent en masse point til den samlede konkurrence og hvem ved: Måske kom de hjem med mere end point… 


Vi glæder os alle til den helt store finale i Ballerup!

Se patruljernes stilling i konkurrencen her:

www.mesterskabet.dk/stilling

Væbnerpatruljer:

TageTage

Det Dårlige Selskab

Seniorpatruljer:

Senge-Vædderne

3 IS A CROWD