Årets lodseddelsalg er skudt godt i gang, og allerede første dag har vi sat rekorder. På salgsdagen torsdag d. 10. september blev der solgt over 800 lodder og dermed næsten 150 mere end sidste år.
Aftenen startede med et lille show for hele kredsen, hvor sidste års ’Supersælgere’ under jubel og klapsalver gjorde deres entre på den røde løber som de superstjerner, de nu er. Supersælgerne gav først hele kredsen nogle gode råd til, hvordan man sælger lodder, hvorefter aftenens værter, Rasmus og Emil, lovede alle børnene sodavand, hvis der blev solgt flere lodder end sidste år. Halvanden time senere kunne alle børnene så nyde et velfortjent glas sodavand ovenpå en forrygende salgsaften.

Morten, sidste års ’Børne-Supersælger’, solgte 86 lodder i 2014. Han havde desværre ikke så meget tid sidste år og var derfor langt fra sin rekord på 426 lodder i 2013 (dengang kostede lodderne dog10 kr., hvor de i 2014 og 2015 er sat op til 20 kr.) I mellemtiden er Morten blevet senior og er dermed rykket op i ’Voksen-Supersælger’-konkurrencen. Der er således åbent for masser af nye supersalgstalenter i konkurrencen om at blive kredsens ’Børne-Supersælger’ anno 2015.

’Supersælgeren’ vinder en unik kreds t-shirt (se billede i bunden) samt en uges betalt tut på sommerlejren Klinteborg i 2016 (værdi 70 kr.)  Anden og tredje pladsen får også en unik kreds t-shirt og ligeledes får alle børn, der sælger over 100 lodder, betalt en uges tut på Klinteborg (værdi 70 kr.)
Alle patruljer, der når at få solgt 15 lodder pr. barn i løbet af salgsperioden frem til d. 29. oktober, belønnes med slik og sodavand til et af deres torsdagsmøder.

Hver torsdag modtager vi penge fra lodderne, og efter mødet tæller vi sammen og finder ud af, hvem der fører ’Supersælger’-konkurrencen. Barnet får så en lille præmie til næste møde.
Den opdaterede ’Supersælger’-liste kan findes på kredsens hjemmeside hver uge. Her vil der også komme små interviews med de førende børn. Så følg med her på siden for at se om det er dit barn, der kommer til at føre konkurrencen!

Skulle dit barn akut komme til at mangle lodder i løbet af ugen, er det muligt at få flere lodder udleveret. Kontakt Emil Gaarde, kredsleder og lodseddelansvarlig, på mail gaardee@gmail.com eller via telefon 29 80 67 59.

Billeder