Den første uge med lodseddelsalget er nu gået. Et af børnene har trukket kraftigt fra i konkurrence om at bliver supersælger, og det er Mikkel B fra 1. pilte holdet. Han har solgt 100 lodder. Men intet er afgjort endnu, salgsperioden går indtil 31. oktober, så der er 6 uger tilbage så en masse ting kan nå at ændre sig.
Stillingen efter første uge ser således ud

StillingNavn - PatruljeAntal lodder
1. pladsMikkel B - 1. pilt100 lodder
2. pladsAnnouck - Væbnere20 lodder
3. pladsRigtig mange børn deler denne plads10 lodder

Vi har interviewet Mikkel, og prøvet at hive nogle forskellige tips ud af ham, som i andre kan bruge.

Hvor mange lodder har du solgt Mikkel og hvor lang tid har du brugt? "Jeg har solgt 100 lodder i alt, og jeg har brugt 8 dage"

Hvor lang tid har du brugt hver dag? "Nogen dage har jeg brugt en time, andre dage har jeg brugt 10 minutter". Så du har altså brugt mellem 10 minutter og en time hver dag "Ja"

Hvad har været dit største salg? "Jeg har to gange solgt 5 lodder på en gang. Det var til en på min vej og til en tilfældig jeg mødte på gaden."

Hvor er det bedste sted at sælge? "Mit hemmelige sted" Og hvor er det henne? "Det vil jeg ikke sige"

Hvor sælger du så mest, i villakvarterer, i lejligheder eller foran buitkken? "Jeg sælger mest foran butikken og så har jeg solgt til dem på den vej jeg bor på.

Hvor mange lodder vi du gerne sælge? "Indtil der ikke er flere" Men hvis du skal sætte en tal på, hvor mange er det så? "Så er det nok 300"

Billeder

Der er desværre ikke nogen billeder til denne artikel