Nå, dagen igår sluttede, og opdateringen måtte vente på sig - sådan kan det gå på Klinteborg nogle gange - at tingene ikke lige går, som man havde planlagt. Men nu kommer der lige en lidt forsinket update fra søndag.

Så blev det søndag, og det var første dag vi vågnede på Klinteborg. Dagen startede tidligt for nogle, da alle indestabsbørnene (puslinge og tumlinge) mere eller mindre var oppe ved 5-tiden allerede. Nattevagten havde ellers tænkt at de godt lige kunne have sovet lidt længere. Heldigvis har børnene fået at vide at de skal blive i deres senge, hvis de vågner, så det var helt kaos, og de måtte udholde indtil klokken var ca 8.30 og det var tid til at blive vækket.

Men det var også en tidlig morgen for en af 2. seniorvæbnerne, eller også var det sent. Silja havde nemlig misset transporten på Vanløse St. og måtte derfor  trække i vandrestøvlerne og gå herop - alle 100 km. Aj, spøg til side, hun havde valgt som en udfordring at hun ville gå hele vejen herop. Hun fik hjælp på vejen og havde 4 forskellige vandremakkere, der hver vandrede 25 km, hvor Silja tog hele distancen selv.  Det er altså noget af en præstation, og selvom hun var træt, havde vabler alle steder på fødderne næsten, så var hun allerede klar til frokost til at deltage i lejren. Et kæmpe stort tillykke og flot klaret skal lyde til Silja.

Når man er på klinteborg, så er noget af det der sker om morgenen, at der skal laves henholdvis værelsesorden eller teltorden. For værelserne betyder dette at sengene skal reddes, tøjet i skabet skal lægges pænt sammen, der skal ryddes op og fejes, og skraldespanden skal tømmes. Generelt skal værelset se rigtig pænt ud, og det er også vigtigt hvor godt man arbejder sammen, og at alle deltager i arbejdet. Ved teltorden så skal alt tøj pakkes i tasken, og sovepose og liggeunderlag skal rulles sammen. Alt skal samles i midten af teltet, og teltet skal stå pænt og stramt. I dag var indestaben faktisk så gode at næsten alle på skalaen 1-5 fik et rigtig flot 5-tal. De har lagt en høj standard, så nu må vi se om de kan holde den gode linje de andre dage.


Efter morgenmaden var på et andagtsløb, hvor vi gennem forskellige poster, skulle opleve forskellige følelser og prøve at mærke efter fx. musik, eller uretfærdighed fik os til at føle indeni. Det var meget interessant, og vi fik nogle gode snakke med børnene. Derefter bød dagen på opbygning for pilte og væbnere, og imens satte indestaben en madballbane op, og spillede en hel masse madball. Og så var det endelig frokost, og køkkenet havde stablet en enorm mængde flæskesteg på benene med det hele - Mums! Efter den dejlige frokost var det tid til livgrupper, og man kunne vælge mellem forskellige aktiviteter - der var både fodbold, frisbeegolf, kampbom, male på kopper og en gruppe der gik til stranden og byggede sandslotte. Og pludselig var den dag gået, og børnene kunne trætte lægge hovedet på puden, og falde i søvn mætte af dagens indtryk.


Billeder