Om morgenen starter vi altid med flaghejsning, hvor vi stiller op i bordhold, og synger flaget op. Det er den forrestes (ofte en pusling) fornemste opgave at sørge for at rette efter bygningskanterne, sådan at vi står pænt på rad og række - og det klarer de super godt. Derefter vandrer vi ind til morgenmad - det tager lidt tid, der er kun 1 dør, men så synger vi bare lidt undervejs. Spisesalen styres af lejrchefen, der har en klokke han ringer med, når der skal være stille fordi han vil give nogle beskeder. På Klinteborg er der en tradition for at lederne nogle gange laver noget ballade, og måske bliver "belønnet" med en gang buksevand eller en spidsrod.  I dag var der nogen der havde fyldt klokken med bønner og tapet det til, så den overhovedet ikke kunne ringe. Derfor måtte Lejrchef Simon bruge noget tid på at få bønnerne ud, før vi kunne komme videre med morgenmad, til stor morskab for hele salen.


Efter morgenmaden kan man se sine point for værelsesorden/teltorden, og det er altid meget spændende, hvordan man er blevet vurderet, og alle håber selvfølgelig på det bedste. Og bagefter var der livgrupper, hvor man i dag kunne prøve kræfter med Madball, Flag Football (som dog blev til Volleyball istedet), Fange krabber,  Male på Sten og Amandas Træning. Sidstnævnte var en gang aerobic i bedste 80'er stil, så der var ihvertfald god musik. 


Lige før frokosten var der selvfølgelig middagbadning (vi har badning to gange om dagen nemlig lige inden frokost og lige inden aftensmaden - derudover kan de ekstra friske også nå at morgenbade, hvis de er hurtige til at lave værelses-/telt-orden). Når der bliver truttet til badning skal alle børn, der vil bade løbe ned og stille sig i strandgryden og vente. Når de voksne bundgarnspæle er på plads i vandet (vi danner en firkant og så er det badeområdet), må børnene løbe ned på stranden og stille sig på en lang række. Derefter skal de vise et par sko frem og stille dem på stranden, og derefter må de løbe i vandet, når der fløjtes igen. Når bademesterer så beslutter at badning er slut, bliver der fløjet og børnene skal løbe op og huske at tage deres sko med.


Til frokost fik vi lækker hjemmelavet pizza, og bagefter var der selvfølgelig tut, hvor alle i indestaben og piltelejren har 10 kr hver de kan bruge til at købe snolder for - og det er altså nogle gode store poser de får blandet sammen. Om eftermiddagen holdte de forskellige stabe adskilt dag, hvor indestaben gik en tur til Kårup Skov og  besøgte en naturlegeplads. Væbnerne var også en tur i Kårup Skov, hvor de spillede skovstratego, mens piltene gik en tur på stranden og byggede papirskanoer og lign for at tage Kanomærke 1. 

Om aftenen havde vi adskilt bål, og nu var det tid til at alle indestabsbørnene skulle i bad. Der blev både skrubbet hår og krop med shampoo, og de var næsten ikke til at kende igen bagefter, men de lugtede bestemt bedre. Også piltene skulle i bad denne aften, og skrubbes rene. Alt det jord og sand vi har på Klinteborg er godt til at gøre folk godt beskidte. Imens de mindre børn blev badet, så indrettede væbnerne biograf i lejrbålsgryden, og kravlede i soveposerne og så film og hyggede.


Og så var det tid til godnathistorier og sove. Tak for endnu en dejlig dag på Klinteborg.