Da ungerne blev vækket mandag morgen var det heldigvis til godt vejr, og det tydede på en rigtig dejlig dag var i vente. Efter morgenmad med både havregrød og cornflakes var det tid til livgrupper, hvor man kunne spille dæk, fange krabber, lave badges eller skyde med bue og pil. Når der er livgrupper kan man selv vælge hvilken aktivitet man gerne vil være med til, og man kan nå at prøve flere. Man kan også vælge selv bare at finde på noget at lave, eller evt tage en lur, hvis man nu er en træt væbner.Om eftermiddagen fik vi pludselig besøg af Peter Pan hele vejen fra Ønskeøen. Hans kunne ikke finde sin skygge, men opdagede at den bare stod i et hjørne i spisesalen - han blev helt glad, men inden han rigtig fik fat i den igen dukkede Kaptajn Klo op og stjal skyggen. Derefter blev ungerne sendt rundt på hele Ønskeøen, for at afprøve forskellige poster. De var både på besøg hos Piraterne, Indianerne og de Glemte Drenge, og til aftensmaden kunne Lejrchef Maja fortælle at han havde snakket med Peter Pan, og han havde fundet sin skygge igen. Dagen sluttede med stabsbål eller patruljebål. Piltene var en tur på stranden og holde beachparty med pølsehorn, sodavand og musik, og der blev danset til den store guldmedalje. Væbnerne holdt stabsbål med masser af tonselege, og der blev brændt en masse energi af. På nogle af værelserne blev der set film, mens andre fik læst historier nede ved stranden.Da ungerne blev vækket mandag morgen var det heldigvis til godt vejr, og det tydede på en rigtig dejlig dag var i vente. Efter morgenmad med både havregrød og cornflakes var det tid til livgrupper, hvor man kunne spille dæk, fange krabber, lave badges eller skyde med bue og pil. Når der er livgrupper kan man selv vælge hvilken aktivitet man gerne vil være med til, og man kan nå at prøve flere. Man kan også vælge selv bare at finde på noget at lave, eller evt tage en lur, hvis man nu er en træt væbner.Om eftermiddagen fik vi pludselig besøg af Peter Pan hele vejen fra Ønskeøen. Hans kunne ikke finde sin skygge, men opdagede at den bare stod i et hjørne i spisesalen - han blev helt glad, men inden han rigtig fik fat i den igen dukkede Kaptajn Klo op og stjal skyggen. Derefter blev ungerne sendt rundt på hele Ønskeøen, for at afprøve forskellige poster. De var både på besøg hos Piraterne, Indianerne og de Glemte Drenge, og til aftensmaden kunne Lejrchef Maja fortælle at han havde snakket med Peter Pan, og han havde fundet sin skygge igen. Dagen sluttede med stabsbål eller patruljebål. Piltene var en tur på stranden og holde beachparty med pølsehorn, sodavand og musik, og der blev danset til den store guldmedalje. Væbnerne holdt stabsbål med masser af tonselege, og der blev brændt en masse energi af. På nogle af værelserne blev der set film, mens andre fik læst historier nede ved stranden.

Tirsdag var det endelig tid til den første rigtige Klinteborg med livgrupper i begge perioder og masser af forskellige aktiviteter. Når der er faste aktiviteter, er det en rolig dag, hvor man har mulighed for at prøve nogle forskellige ting, eller få slappet lidt af, hvis det er det man har behov for. Om aftenen var vi til fælles lejrbål, hvor der var endnu flere dilemmaer at få svar på, og flere konkurrencer. 


Inde i spisesalen ville seniorerne lige lave lidt sjov, og legede frugtsalat, hvor de alle løb hen og satte sig ved lejrchefens bord. Man må jo ikke lave ballade i spisesalen, så de blev tildelt en gang buksevand, der skulle effektueres efter måltidet.Billeder

Der er desværre ikke nogen billeder til denne artikel