Mens første uge på Klinteborg normalt løber fra lørdag til lørdag, er dette år anderledes. På grund af den danske Tour de France-rute lukker vejene omkring sommerlejren natten mellem i dag fredag og lørdag og umuliggør derfor bl.a. den traditionelle forældredag, der markerer overgangen mellem de to uger. Derfor har stemningen på lejren fredag båret præg af afrejse for flere lejrdeltagere, der er blevet hentet af forældre i løbet dagen. Samtidig er der dukket nye ansigter op overalt på Klinteborggrunden, da flere deltagere til lejrens 2. uge løbende har meldt deres ankomst. Overalt har man kunnet mærke forventningerne til morgendagens udflugt, der går til Skamlebæksenderen, hvorfra vi sammen skal se Tour de France-deltagerne passere.

 

Dagens program har budt på livgrupper både formiddag og eftermiddag. Inden da måtte vi dog først igennem morgenmaden – denne gang igen uden den velkendte lyd af lejrchefen Simons klokke. Denne var i nattens mulm og mørke blevet fyldt med vand, havde været en tur i fryseren og kunne derfor ikke meget andet end at køle luften over lejrchefens hoved.

Efter morgenmaden kunne deltagerne bl.a. lave mad over bål (pandekager og snobrød), spille brætspil indendørs, prøve kræfter med flagfootball (en kombination af hale-fangeleg og amerikansk fodbold) eller lave kreative tryk med farvede sæbebobler på papir.  

 

Under frokosten overraskede et hold ledere de to lejrchefer, der begge varetager posten for første gang i år. Lederne syntes, de to chefer har gjort det så godt i de forgangne dage, at de fortjente en omgang konfetti og musik til hele spisesalen. Derefter blev de grinende lejrchefer udstyret med hver deres fejebakke – og lejrdeltagerne selv måtte tålmodigt fjerne konfetti fra dagens menu: Mørbradgryde.

 

Under sjaden fik lejrdeltagerne endnu engang besøg af Glæde, den ene af de fem følelser, der har dannet temarammen om andagterne på lejren. Hun bad alle lejrdeltagerne skrive eller tegne deres bedste Klinteborgminde ned på farvet papir, og der blev efterfølgende lavet og ophængt en flot regnbue af lejrdeltagernes mange forskellige svar. Dernæst begav et stort hold optimistiske krabbe-fangere sig i regntøj mod den nærtliggende badebro, mens andre blev hjemme på lejren og malede på sten eller dystede i frisbee-spillet Ultimate.

 

På grund af aftenens regnvejr rykkede aftenaktiviteterne i de to udendørs stabe indendørs, hvor piltene hyggede med film og spise popcorn, mens væbnerlejren holdt spillebule i spisesalen.

Billeder

Der er desværre ikke nogen billeder til denne artikel