Lige om lidt går det løs! 14 dages sommerlejr med alt hvad det indebærer af solskinsdage, badning, leg, telthygge, Tut og FDF-fællesskab i lange baner venter - og du kan være med hjemmefra! 

På kredsens Facebookside og Instagram kan du følge vores dage på Klinteborg. Her lægger vi løbende billeder op og - når tiden og lejligheden er til det - sender vi måske et live-klip eller to fra de mange fede oplevelser, vi får sammen på sommerlejren!

Vi ville gerne - men vi kan ikke nå at fotografere alle vores glade lejrdeltagere 

Vores sommerlejr på Klinteborg strækker sig over næsten 32 tdr. fantastisk grund; med sand, eng, sovesale og masser af legeplads. Selvom vi gerne ville, kan vi derfor umuligt fotografere alle børn på lejren. Hvis der mangler billeder af nogle børn betyder det som oftest, at de hygger sig så meget, at vores fotografer slet ikke kan nå at fange dem, før de er videre til en ny leg, aktivitet eller endnu et hulebygger-projekt - og ikke, at børnene mistrives. I kan altid være sikre på, at lederne selv kontakter jer, hvis et barn skulle få det dårligt eller har meget hjemve. 

 Vi glæder os til at dele lejrens dage med jer derhjemme! 

Billeder

Der er desværre ikke nogen billeder til denne artikel