2020 lakker mod enden og julen nærmer sig med hastige skridt. Almindeligvis betyder det masser af samvær og traditionelle arrangementer i FDF K 19 - Vanløse; men ligesom så meget andet bliver også dette anderledes i år. 


Julemarkedet er aflyst 

På grund af COVID-19 er vi desværre nødt til at aflyse vores årlige julemarked, der normalt afvikles den 1. søndag i advent. Julemarkedet er en gammel og stærk tradition i FDF K 19 - Vanløse, og vi er kede af at måtte savne de mange mennesker, og det engagement og liv, julemarkedet normalt skaber i kredsen. 

Vi glæder os derfor allerede nu til at byde jer alle sammen velkommen tilbage til julemarkedet i 2021! 


Intet juletræssalg i år 

Vores leverandør af juletræer har desværre solgt deres forretning og i denne forbindelse opsagt deres aftale med vores støtteforening K19's Venner, der normalvis står for juletræssalget i kredsen. Derfor sælges der ikke juletræer hos os i år. 


En ekstra stor tak - og på gensyn i 2021! 

Midt i en mærkelig og for mange svær tid skal der lyde en ekstra stor tak til alle jer, der på hver jeres måde bidrager til eller bakker op om arbejdet med de mange børn og unge, der hver uge stadig møder FDF hos os i FDF K 19 - Vanløse. 


Vi ønsker jer alle sammen en rigtig glædelige jul og et dejligt nytår.

Vi glæder os (lidt mere end normalt) til at se jer alle på den anden side af både nytår og (på sigt) corona.


Billeder

Der er desværre ikke nogen billeder til denne artikel