Her til aften har hele udestaben holdt fælles juleafslutning!

Dette foregik i fuld fart med et aktivt konkurrenceløb. Løbet hedder DJEEO, og er et løbsredskab, kredsen havde lånt specielt til mødet.
Væbnerne og seniorvæbnerne blev delt ind i hold af 4, så der i alt var 6 hold, der skulle dyste. Så blev halvdelen af holdet sendt ud i Vanløse iført refleksveste for at finde poster. Men der var blot én finte: Det var kun dem, der sad indenfor i kredsen, der kunne se hvor de skulle hen!

Derfor var holdene udstyret både med GPS'er, telefoner og computere, så dem der sad inde i kredsen kunne guide løberne i, hvor de skulle løbe hen. Når løberne så fandt frem til den "usynlige" post, poppede der straks et spørgsmål op på indeholdets computere. Nogle af oplysningerne, de skulle bruge for at løse posterne var indenfor, andre var udenfor med løberne. Derfor skulle holdet sammen kommunikere over telefonen for at finde frem til det rigtige svar, og først da kunne de løbe hen til næste post.

Sådan blev der løbet rundt i hele Vanløse i fuld fart, indtil tiden løb ud og løbeholdet kom ind og skulle bytte med indeholdet. Så alle prøvede at løbe.

Det blev hold 1, der løb med sejren! Men mon ikke der kan tages revanche til et andet udestabsmøde...?

Sammen sluttede vi af med æbleskiver og saftevand, og fik ønsket hinanden glædelig jul.


Billeder