Ja, endnu engang vågnede vi op og befandt os på Klinteborg, og der er heldigvis lang tid til vi skal hjem - vi har det nemlig lige så sjovt.

I dag var der under morgenmaden pludselig en diskussion mellem Kasper og Ida Sofie omkring hvad bønner egentlig er? Ida Sofie mente at det var sådan nogle der skulle lægges i blød i 24 timer, hvorimod Kasper mente at det mere var noget hvor man bad om nogle gode ting man gerne ville have skulle ske. De besluttede sig for at ringe til præsten Pia fra Vanløse Kirke, for hun måtte da kunne svare, og inden vi havde talt til 5 stod Pia midt i spisesalen. Hun hjalp os med at blive klogere på hvad bønner egentlig er, og hvorfor de er gode.  At der både findes takkebønner, hjælpebønner og mange andre slags. Efter at vi havde et par stykker var det tid til at vi selv skulle prøve at skrive vores egne bønner, som blev samlet på en stor tavle, sådan at vi kan gå forbi og se hvad andre har bedt om. Efet denne bønneforklaring fortsatte gudstjenesten med nadver og så måtte vi sige farvel til Pia igen, da hun desværre skulle skynde sig videre.


Efter en mega lækker frokost bestående af madpandekager, var det tid til livgrupper,  og i dag kunne man skrive hjem, lege på kampbommen, spille havespil eller Ultimate, eller sidde og lave noget papir krea og tegne. Som ledere er det rart at være på livgrupper, fordi man får en chance for at møde flere børn fra hele lejren, og hygge med børn i alle aldre. Man kan også som mange væbnere ofte vælger bare hænge ud og hygge, fx i den hængekøje de selv har bygget.


Denne aften havde vi adskilt dag i stabene, og hver stab lavede deres egen hyggelige aktivitet. I indestaben havde vi dansefest med både forskellige kendte danse, stopdans og fri dans. Derudover fik alle de børn, der ikke tidligere havde gået hele vejen fra Fårevejle Stationsby til Klinteborg også et Gå-mærke i Niveau 2, som med det samme blev sat på skjorten. På grund af at vi de sidste par år har kørt i bus til Fårevejle Kirke og dermed kun har gået omkring 3 km i modsætning til de 6 km vi gik i år. Til sidst sluttede festen med popcorn, inden det var på tide at de skulle børste tænder og i seng.


I piltelejren holdt de også stabsbål, hvor de spillede Capture the Flag.

I væbnerlejren holdt de også stabsbål og tog sammen ned på stranden, hvor de hyggede med forskellige havespil, te og chokoladekiks. 


Og nu er børnene ved at være lagt i seng, og de voksne skal til at holde aftenkaffe, hvor vi hygger os sammen, spiser lidt mad, og får noget underholdning og vigtige beskeder for den næste dag.