Væbnere, Seniorvæbnere, Seniorer og ledere trodsede det vilde vejr og tog på løbet CH2C!

I lørdags trodsede 50 FDFere fra kredsen det hårde vejr og begav sig ud på en 25 km lang gåtur. På det traditionsrige FDF-løb CH2C (Coming Home to Charlie) blev FDFerne udfordret på samarbejde, deres fysik og at holde hoved koldt, selvom det blev sent. Der deltog i alt ca. 250 FDFere fra Landsdel 8 (Kbh., Nordsjælland og Bornholm) Se patruljenavne og den endelige stilling her: http://www.fdfvirum.dk/ch2c/tidligere.html

Med rygsæk på og i små patruljer af 4-6 børn og 1-2 ledere begav de 10 patruljer sig afsted fra Hundige st. og stoppede for at løse mange sjove og finurlige opgaver undervejs. Opgaverne var meget forskellige, det var alt fra at lave brunch med græshopper, vægklatring, finde hemmelige trolde og køre elektriske Gokarts. Det endte med at blive en meget lang dag, da de fleste patruljer først kom i mål i Skovlunde efter midnat.

Meget trætte, men glade over at have gennemført løbet, krøb de mange K19-folk i deres soveposer og sov gennem regn og stormvejr.

Om søndagen stod hele kredsen op til en dejlig dag, hvor vinden havde lagt sig lidt og spændingen var stigende om hvem mon der vandt.

Der blev dystet i tre rækker: Væbnerrækken (10-15-årige), Seniorrækken (15-18-årige) og Oldboysrækken (18+)

15 væbnere (10-11 årige) var med for første gang og de var ikke til at slå ud. Trods deres unge alder bar de selv alt deres bagage og kun med få ynk og klynk kom de i mål. Den sidste motivation fik de gennem Kinderæg, som de fik lige inden mål. De har alle fortjent et flot CH2C-mærke for deltagelse på det hårde løb.

Kredsens tornseniorpatruljer kunne ikke klare sig bedre, da de for fornem vis tog både 1. og 2. pladsen foran de andre patruljer – Stort tillykke til ’Nissehop A GO GO’ og ’Ene og Helene’

I Oldboysrækken overraskede det meget unge hold ’Specialklassen’ alle, da de tog 3. pladsen foran flere garvede patruljer – Super flot!

Alle præmier og diplomer kan ses på præmievæggen i lokalerne.

Vi håber, at alle vabler er forsvundet og at der kun er gode oplevelser tilbage på lystavlen. Alle deltagere kom hjem med mere end point i rygsækken og mange er med på at prøve kræfter med sig selv og hinanden en anden god gang.

Godt efterår til alle!

/De frivillige ledere i FDF K 19 – Vanløse 

-foto cedit: Thomas Grinderslev, Christian Kyed, Kasper Riel, Emil Gaarde og Anders Damkjær