Dato Begivenhed
10. januar 18:30 Opstart
2019 er over os, og med det kommer endnu en sæson af FDF! Vi starter med et møde, hvor vi laver nogle udendørslege, så vi alle kan få varmen i dette lidt småkolde vintervejr.
17. januar 18:30 Hvor er Nikoline - møde
Nikoline er blevet væk, og vi har brug for jeres hjælp til at finde hende! Vi har nogle få spor at gå efter, men vi har brug for flere til at hjælpe os med at undersøge disse spor.
24. januar 18:30 Filmmøde
Af sikkerhedsmæssige årsager (frostvejr er glat vejr) har vi ændret "Jorden er giftig" - møde til filmmøde. Vi bliver altså inde i varmen og hygger os med at se en film. Vi starter mere eller mindre med det samme 18:30, så ikke noget med at komme for sent!
31. januar 18:30 Forkyndelsesmærket niveau 1
Vi tager forkyndelsesmærket niveau 1. Nærmere information kommer senere.
7. februar 18:30 Lygten i spanden
Jeg vil ikke driste mig til at kalde det en klassiker, men lygten i spanden er en integreret del af kredsens legerepertoire. Så det skal vi lege i aften!
14. februar 18:30 Vinterferie - Intet møde
"Men jeg har jo ikke vinterferie!" - Oliver
21. februar 18:30 Verdensmærket niveau 1
Selv om det til tider kan virke uoverskueligt at finde hoved og hale i, hvordan Danmark er skruet sammen, er det også vigtigt af og til at vende blikket ud i verden og få en forståelse for, hvor ting kommer fra og således. Dette gør vi til dette møde, hvor vi i den forbindelse tager verdensmærket niveau 1.
28. februar 18:30 Legemøde
I aften har vi grusbanen, og den skal vi bruge til at lege en række lege.
7. marts 18:30 Impro-møde
Vi ledere bliver nødt til at finde ud af, om den næste store skuespiller er blandt os, for så vil vi gerne have en autograf fra vedkommende. Derfor afholder vi et skuespil-møde, hvor vi arbejder med improvisation.
14. marts 18:30 Drengene mod pigerne - Quiz
Efter en noget ophedet debat til det halvårlige planlægningsmøde for ledere, hvor Amanda og Nikolaj ikke kunne bestemme sig for, om piger eller drenge var bedst til forskellige discipliner, har vi besluttet, at i er perfekte til at få lukket denne debat! Derfor laver vi to møder, hvor pigerne skal dyste mod drengene i forskellige discipliner. Dagens overordnede disciplintema er quizzer.
21. marts 18:30 Drengene mod pigerne - Orienteringsløb
Efter en noget ophedet debat til det halvårlige planlægningsmøde for ledere, hvor Amanda og Nikolaj ikke kunne bestemme sig for, om piger eller drenge var bedst til forskellige discipliner, har vi besluttet, at i er perfekte til at få lukket denne debat! Derfor laver vi to møder, hvor pigerne skal dyste mod drengene i forskellige discipliner. Dagens overordnede disciplintema er orienteringsløb.
28. marts 18:30 Gudstjeneste
Der er fælles gudstjeneste for indestaben. Det varer ikke hele mødet, men mon ikke om vi nok skal få tiden til at gå med andre ting!
4. april 18:30 Den store kagedyst
I dag skal slaget stå! Der dystes i at lave kager, og dette gælder både udseende, smag og nytænkning (til en vis grad; hvis man putter agurker i kagen, får man nok ikke pluspoint). Selvfølgelig skal lederne smage og vurdere, men i får også selv lov til at spise jeres kager.
11. april 18:30 Legemærket niveau 3
I dag tager vi legemærket niveau 3. Det bliver samtidig det allerførste mærke, som vi tager, der er niveau 3.
18. april 18:30 Påskeferie - Intet møde
"Der er vist en sang, der siger noget med, at julen så slutter" - Oliver
25. april 18:30 Påskemøde
Ja, ja! Vi ved godt, at påsken var ugen forinden, men det skal ikke forhindre os i at holde vores eget påskemøde med aktiviteter med æg som det overordnede tema!
2. maj 18:30 Bingo Banko
Vi ledere har forberedt en bankoaften, der ikke bliver helt normalt som bankospil nu engang er. Numrene trækkes ikke op af en pose, nej. For at få opfyldt vores bankoplader, skal der nogle opmålinger og udfordringer til.
9. maj 18:30 Fællesmøde
Der er fælles kredsmøde. Det vil sige, at vi holder møde med alle andre i kredsen. Det bliver vildt!
16. maj 18:30 Ikke noget specielt, bare kig væk. Passer gaden!
Niks, der sker absolut intet mistænkeligt her! Totalt normalt møde!
23. maj 18:30 Klinteborgmøde
Sommerferien nærmer sig, og det betyder også, at årets Klinteborg nærmer sig. Derfor gør vi os klar til Klinteborg med en række Klinteborg-aktiviteter!
30. maj 18:30 Kristi Himmelfart - Intet møde
"Men der ville jeg jo alligevel have ferie! De her ferier er jo dårligt planlagt!" - Oliver
6. juni 18:30 Fælles indestabsmøde
13. juni 18:30 Tur til engen
Som mødeoverskriften siger, tager vi en tur til engen. Vi gider dog ikke tage selve turen, så når vi kommer dertil, skal vi mødes nede på engen. Nærmere information følger.
20. juni 18:30 Afslutning
Så skete der hverken værre eller bedre end, at vi nåede igennem året. Derfor holder vi selvfølgelig et afsluttende møde.